|
![]() |
#61 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Opet oni. Koji je vama? Ima li negdje neki školski forum ili neko drugo sranje di ćete razglabat o novom šorcu za sat tjelesnoga. Daj, ko je moderator ovdje, pa da ovo ugasi pod hitno? Ima li kakav zakon protiv ovog? Rađe dajte o piratima, DVD-ima i ostalim sranjima. Vidiš, moga bi ja napisat neki piratsko-forsirani odgovor, pa da moderator ugasi ovu temu. Recimo, ima li ko za snimit UT2004 PIRATSKU VERZIJU i pošalje mi je zajedno s...recimo, Gospodarima prstenova (bilo koji dio) poštom. Zauzvrat dajem repeticije odvikavanja od pisanja o školi, kao takvoj. I bilo kakvoj drugo. Ajmo moderatori, kidaj ovo. ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Moderatori imaju mail : bonker : :burn: ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
|
Citiraj:
![]() Nego, reci ti meni, jel' to ti mene lupaš po glavi ili ove školarce. Ko tu koga? ![]() A cijeli prethodni post bija je da "pionire malene, oni su vojska prava", upozorim da mi post-školski više-manje-najmanje zrele ili nezrele persone imamo averziju od samog spominjanja ustanova tipa dođi-sjedi-uči-slušaj-ne pričaj-pokupi keca-idi doma-mater ubije boga u tebi. Ostavlja to neke tragove, znaš.
![]() |
![]() |
#64 | |||
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Ako je tema hardver koji me raspi..... onda je to definitivno IR adapter koji nikako nisam mogao uštimati, a kod frenda radi. A najveća žalost kada sam izgubio kapicu za gumeni Canyon na Velesajmu (svaka čast Mili iz Zd jer mi je obećao poslat kapicu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Vucibatina Deluxe
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Treba kaj skurit??
|
Nemojte zaboraviti! Na nama mladima ostaje svijet. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
a ljep svijet nam ostaje... a "mi" maldi smo ti koji bumo ga vodili dalje? prema statistikama u RH : u dobi 15-23 godine- 50% alkiči 30% narkiči 15% bogati koji nemaju pametnijeg posla neg piju i drogiraju se 5% normalni koji nemaju pametnijeg posla neg piju i drogiraju se
![]() |
#69 |
Treba kaj skurit??
|
Tu si bogme u pravu. Žalosno ali istinito. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
Kosta, jebate, pa otkrija si mi zašto mi stalno zvoni u glavi. Udrila me mater ima 15 godina i od tad stalno čujem jeku. ![]() Nego, za mejl sam znao. Al malo zajebancije ne škodi. Di ću ić opterećivat moderatore ovim glupostima. Samo sam balavcima tija kazat nek' prestanu s ovim. Znaš kako to mlada telad po Splitu priča: 1. telac: "Ala brale šta san se jučer nalija. Ubija san se totalno." 2. telac: "Nemoj me jebat, ono ka', a šta si uzeja?" 1. "A šta mi je naletilo, pivušu, votku, vinčine. Sve san utra' u se'". 2. "Asti, jebate, š'a si lud brale. I šta je posli bilo?" 1. "A ono, ka', ispovraća san se po sebi, sutra niko nije tija pričat sa mnon, jer su mi rekli da san činija pizdarije. Znaš, ono?" 2. "Ala, ono ka', jebate, jesi se uroka. O'š u petak opet? Ićemo skupa, ala š'a će bit' ludnica." 1. "E! Možemo. Al' donesi koji piz pa ćemo ga sprašit. Ili neku tabletu." 2. "A mislija san da nećeš tit, pa nisan predlaga. Iman ti svega. Poslat ću ti mobitelon es em es, pa biraj.". 1. "Aj." Ovo su glavni "frajeri" po gradu. Normalni se ne primjećuju puno. Ko zna di su. Ima li ih. Valjda ima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
LOLčina: lol2 : Ma vi Splićani zbilja niste normalni ![]() Mislim, gdje bi još na svijetu mogli napraviti "Po ure torture"...: roller : (jedina zbilja zabavna emisija na HTV-a) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
fakat dobra emisija ![]()
![]() |
|
|