|
![]() |
#61 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Prelazi... Auto mi pere cura, mislim da je na jednoj od slika... Samo je u zimskom izdanju ![]() Za zvučnike mi je frajer rekao da su oni pod stražnjim staklom dosta jaki i da ako stavim u zadnja vrata, neću ih niti čut, nego da mi se više isplati kompletna zamjena zvučnika, ali ništa od toga jer ne patim za muzikom
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
To je prava istinska muzika za ljubitelje automobila, zar ne? Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 20.11.2007. u 16:53. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Jako lijep auto Lorde ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
od LemilicE
|
Zato i imam ful sistem akrapovica na motoru ![]() Auto stvarno dobije šut i promjeni zvuk od 5500 do 7200 kad se pali limitator. nešto gledam uradit gljivu od K&Na i to će mu duplo dignut zvuk od 4500 na gore i stavit mu Unichip i sa ta 2 moda će imati (govorim po tuđim iskustvima) 235 konja mjereno na stolu u nekoj tunerskoj radioni u ZGu... Gljiva pada ubrzo, a čip čim stignem do zga, e onda će to biti to...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
A za***a se od brzine jer nisam ima puno vrimena a mora sam komentirat. Ispravi molim te! |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
čestitam na novom autu... lijep dizajn itd... no kolko sam imao prilike vidjet u doticnom modelu, nije me baš oduševio snagom... nije da neide, ali švabo 2.4 190 ks bi ga oderao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
ma ono, lijep mi je auto i sve, ali stvarno neide nis posebno, ne zakucava za sic uopce... a to nikako nisam ocekivao od tog auta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
je, instant zakucavanje... 190ks atmosferac, 1400kg težak auto, daj ne fantaziraj. daleko od toga da auto ide loše, ali ne znam po čemu si zaključio da bi švabo (bljuv) išao bolje. jedino ako misliš na neki turbak benz ili dizlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#75 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
mozda i neide bolje ali bar imas osjecaj da ide... nemoje nista zamjerit... ali pricam o tome jer je frend imo bmw i prodao i kupio accorda cim je izasao bas ovakvog kakav je ovaj ovdje samo on jos ima remus topove i sportski ovjes kompletan... i ono, kak ga je hvalio ja mislio avion ovo ono a ono kita... jest da je bmw bio jaci, ali po svemu tome ocekivao sam vise od tog auta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
unicip 0 bodova,uzmi VEMS....ako vec mislis uzimat neku elektroniku,makar auto je luksuzna limuzina,ne ganjalicam,pa mozda bacanje love bezveze.......inace sa 190 na 235ks lorde vjerujem da znas i sam da je nemoguce sa bilo kojom elektronikom(samo elektronikom)...u toj igri su i bregaste i ostale peezdarije...da ne nabrajam... @zver bmw i accord se razlikuju u pogonu...bembara je na zadnjem pogonu,accord je na prednjem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
od LemilicE
|
@komer: http://www.dastek.hr/hr/unichiprezultati.html ovo ti je firma u ZGu koja se tim bavi... još tu dodaš i K&N gljivu, tj typhoon usis zraka i dođeš na 235ks Potrošnja me i ne zanima jer mi je auto za po zimi, a po ljeti furam drugo... još mu samo okačim prikolicu za na Grobnik i gdje mi je kraj... Pogledajte posljednji Moto Puls i ima reportaža sa grobnika (motohappening). Tamo je tablica klase Proserija1000 i četvrti sam u HR. Ima i članak o toj klasi i mene spominju ![]() Imaš koj link od VEMS čipa? @tomfish: sigurno ti se javim tokom zime kad budem dolazio... Mogu priznat da sam i ja više očekivao od toga auta što se tiče snage, ali to je ipak obiteljska limuzina sa preko 1400kg, tako da mi jako paše pogotovo original polukožna školjkasta sjedala i tvrđi ovjes!
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
auto je lijep i mašina je dobra ali ja imam neku nevoljkost prema rednim 4erotaktalima :/ ....da je bar redni 6 il v6,ono znam da nisu to loši motori po defoltu al neznam...glup sam ![]() slušaj za pare bolji aute se mogao nabavit iz njeme...rx 7 icu imaš za 9 milja eura...ali frke pri uvozu,PDV i tako... nego od elektronike jedino znam da su dost dorri AEM,ali njih ćeš teško u našoj maloj Hrvatskoj nać...pogledaj si usput denso irridium svječice,kojih su 100 kn a vrlo su kvalitetne,kupi si CPL(ceramic power liquid) u Os znam da ima u AutoSoundu a dalje neznam... možda si pogledaj za daljnje poslove neokog polovnog turbaka,ali to su velike prerade na motoru... al sve u svemu dobar spoj limuzine/jurilice...iako znam boljeg švabu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Sa dobrim auspuhom Supersprint/remus možeš dobit 7-10ks i onda može gljiva pomoć,ali malo...
![]() |
![]() |
#82 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
evo vems... http://www.vems.co.uk/vems.html nadam se da si cuo pricu od cudesnim dastekovim valjcima? ako oces jos profesionalniju elektroniku,i mislis riskirat 200€ vise nego za vems uzmes sybelle,inace elektronika koja se koristi dosat u brdskim utrkama,cak ju koriste i one renaultove formule(ne F1),mislim da se prvenstvo vouzi u UK,nisam siguran sav vidim da je cijena jos pala http://www.skynam.com/voir_produit.p...c=0&prixdcat=1 a ako zelis,pm-aj me da te povezem sa deckiam koji rade sa sa standalone elektronikom.... @ angelus..nadam se da se salis da na auto te vrijednosti ide stavljat polovni turbo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
od LemilicE
|
Nisam čuo za Dastekove valjke (a ja se baš poveselio..) K&N ima gljivu za njega sa CIA kitom, Typhoon! Još ću ja dobro progooglat dok se ne bacim u te radnje. Dastek mi skine katalizator i srednji lonac i smontira unichip
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium moderator
|
Citiraj:
![]() Sad Lorde, ovisi koliko si voljan za takvo što ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
od LemilicE
|
Za moj motor imam original NGK power iridium i sad sam ugradio denso iridium (najjači modeli su to) i 1 dođe 260kn, naravno treba mi ih 4. U auto nebi to stavljao jer sa svječicama možeš dobit jako jako malo
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium moderator
|
260 kunića komad?! ufff ![]() Ja sam negdje gledao da dođe 150 kn komad, ali to je valjda bilo za veleprodaju ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
od LemilicE
|
kao što rekoh, meni su original na motoru iridium svječice i mjenjam ih na 42000km To su drukčije svječice nego na autu, ipak se motor vrti više od duplo nego auto
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
dečki, što se tiče vaših očekivanja od brzine/ubrzanja....pa nemožete očekivati da čete tako jako osjetiti ubrzanje kao kod auta niže klase. ipak kod accordice govorimo o odličnoj zvučnoj izolaciji , udobnim sjedalima i vrhunskim ovjesom. znači perfprmanse su odlične ali čovjek nema taj dojam u takvom autu. da se vozite u civicu sa 115 konja brijali bi da bolje vuče od npr accordice ali nije tako. tak i moj stari veli za moju preludicu da je auto full spor i da neide s mjesta. a ja mu kažem nek mi pronađe bilo koji drugi auto koji ima 134 hp i ubrzanje 9,2 a da nije baš neki od 700kg već malo veći auto(moja još ima oko 140 hp , imam bmc filter za zrak i nemam katalizator)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|