|
![]() |
#61 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vjerojatno ste vidjeli u dnevnim novinama - ali tko nije : http://img27.picoodle.com/img/img27/...8m_38a04c9.jpg Ja sam se potrgao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas smo igrali bez Modrića, Balabana, Šokote i Carlosa. Dinamo - Međimurje 3:1 Idemo dalje ![]()
![]() |
#66 |
Guest
|
Werder bu se bojal ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Jucer bio na Dinamo-Medjimurje , bilo stvarno puno ljudi ( kad je besplatni upad ) , igra dinama uzas - igracki kadar je los , onaj guela samo plese a u 3 prilike je sve pokvario i promasio , a tadic mislim da u gradskoj ligi ne bi mogao zabiti - isto je uzasan , ostale necu spominjati u losem , a u dobrom samo bi spomenuo Pokrivaca i Vukojevica jer su odigrali odlicno .... A sad gledam Rijeku - Belupo i moram reci da je Rijeka igra stvarno dobro i lijepo za gledati , iako i Belupo mi se svidio nekim ranijim nastupima .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
Citiraj:
igrali bez Modrića, Balabana, Šokote i Carlosa. Dinamo - Međimurje 3:1 kako je Jelc ukratko rekao. |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() |
#70 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
BTW Navijam za njih sutra protiv Werdera.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Mislim da su Balaban i Šokota teški promašaji,Balaban je svima poznat - kakav igrač,taj uspije sve zicere upropastit...a Šokota je koliko vidim,odigrao svoje u nogometnoj karijeri...od njega je sad ostalo samo ime i prezime,koje se nekada prodalo u inozemstvo...Šteta što Kovač nije došao,obrana najslabija točka Dinama,ali s obzirom na situaciju i pravednost,na igre i muljaže,pametno je odlučio...uostalom,imam osjećaj da se njemu još igra nogomet u životu,a toga u HNL-u nema... I,da...jedva čekam sutra tekmu.Jedva čekam da Dinamo popije 3-4 komada u svoju mrežu,pa da vidim Mamiću izraz lica...Žao mi je Dinama ako ne prođe,ali stvarno bi volio da se Mamića spusti na zemlju i ako je ikako moguće,udalji iz Dinama,ako ničim drugim onda Dinamovim konstantnim neuspjehom u Europi...neka ode,zajedno s Štimcem i ekipom,bilo bi to u interesu nogometa kao sporta,a ne podzemnog biznisa. Ako prođe,bit će mi drago,Werder je veliki klub i stvarno bi bilo lijepo da ga jedan hrvatski klub izbaci iz elitnog društva...koliko god je nogomet u HNL-u loš,mislim da je Dinamo malo previše podcjenjen i olako shvaćen u Europi,čisto zbog nekih pojedinaca tipa Modrić koji su igrači svjetske klase i zaslužuju igrati kvalitetnije utakmice,a ne lomiti koljena protiv Međimurja.
![]() |
#72 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ja bi volio da produ i ne bi volio. Volio bi jer je hrv.(iako sve manje sa Chagom i ekipom)klub,pa da napokon imamo neke rezultate u Europi. A opet ne bi volio jer ako produ sranjima nece biti kraja,busati ce se u prsa sljedecih 5 godina i to napominjati ko da je liga prvaka osvojena.Nece biti kraja tome. A i onda ce Modric ostati..a i MAmic neka ide i neka prestane sa svojom taktikom kupi sve zivo iz HNL-a,da oslabis njih kada se ti ne mozes ojacati(Jertec,jedan od 1000primjera)...
![]() |
#73 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mamić neka kupuje koliko oće,tu mu ne zamjeram...ali profil ljudi kakvog je on,pritom mislim na podzemne djelatnosti,nemaju šta radit u sportu...
![]() |
![]() |
#74 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Super Moderators
|
Cibalia-Šibenik 3:3 Osijek-Inter Zaprešić 1:0 Međimurje-Zadar 2:4 Zagreb-Dinamo 1:3 Varteks-Rijeka 1:2 Slaven Belupo-Hajduk 2:2 Dinamo 21 Rijeka 17 Zadar 14 Slaven 13 Ajduk 13 Osijek 10 Budući da su Slaven i Ajduk remizirali Zadar drži 3 mjesto. Mislim da se tome nitko nije nadao...
![]() |
#76 |
Guest
|
Nekad pozelim da ne navijam za Dinamo. Godina bi mi bila zanimljivija. Da krene ta UEFA i repka pa da imam kaj za gledati... |
![]() |
![]() |
#77 |
Super Moderators
|
14.09.2007. Inter Zaprešić-Međimurje 3:0 Danas: 15.09.2007. Šibenik-Rijeka 15.09.2007. Hajduk-Varteks 15.09.2007. Dinamo-Slaven Belupo 15.09.2007. Zadar-Zagreb 15.09.2007. Cibalia-Osijek Mislim da bi već bilo vrijeme i da Varteks nekog pobjedi ![]()
![]() |
#78 |
Super Moderators
|
Dalmacija u šoku: Crvenkapica navija za Dinamo
![]() |
#79 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Super Moderators
|
Rijeka razvalila Ajduka 4:0 Ostali: Osijek - Šibenik 1:1 Slaven Belupo - Zadar 4:2 Zagreb - Inter 3:0 Međimurje - Cibalia 0:1
![]() |
#82 |
Super Moderators
|
Je, dobro je igrao. Nije ni onaj Đalović bio loš...
![]() |
#85 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I trener treba imat muda isto sve poterat naprijed. Da ih Ivanković ima, Ajax bi otišao doma sa 3 komada, ovako mi dolazimo s jednim komadom njima i to ružnim. Sharbini, definitivno jedan od trojice najboljih prvoligaša. Svaka čast Rijeci, dugo nisam uživao u nekoj utakmici 1HNL-a a da nije igrao Dinamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Upravo slusam Varteks - Dinamo na radiju , 2 : 1 u 28.minuti , Etto autogol - svaka mu dala Jucer gledao Rijeku - odlicna partija , golovi jucer su bili nezaboravni , pogotovo onaj od Sharbinija mislio sam da se DelPiero vratio , stvarno igraju odlicno i idu glavom kroz zid , onako razvalit Hajduk , dugo nisam vidio , sljedeci vikend sa Dinamo bude ziher isto odlicna tekma , mozda ipak bude zanimljiva ova sezona . |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Varteks - Dinamo 4:3 Lagana pušiona nedodirljivih. Ništa od rekorda, ali nadam se da će možda Ivankoviću doći do glave neke stvari, a i Mamiću da malo razmišlja o nekom boljem treneru...
![]() |
#90 |
Premium
|
Nevjerovatno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|