|
![]() |
#61 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ok, mislim da ću i ja doći... samo treba nać nekog tko ima auto... Marac, ak si našao nekog, daj ga pitaj jel prima još kojeg koji je usput ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sutra sigurno!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Takodzer!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jebem, jebem, jebem............................... Sad mi Horza pošalje poruku, ovdje Rak, Costa, Paske, Marac... a ja na jebenom poslu guslam po kompu. Jebem, jebem, jebem........................................ Hoču PIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ![]() ![]() ![]() ![]() Hoču revolucijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
...ah !... nisi jedini...i ja se tu u branimirovoj jebem na šalteru s penzionerima...radim četiri posla,a možda i stignem...u uniformi.bar sam stigo popiti pelinkovac ak niš drugo prek u birtiji
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
ma koji ste vi brijaci! svi velite buzte dosli pa nakraju nitko!!! mitzek tebi sam se najvise nadal da bus dosel a i tebi toru a nakraju nis od vas
![]() |
#68 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Oni koji su bili znaju o čemu prićam. Kaj se Mitzeka tiće - on se sprežderaval ko divlja životinja s gazdom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
ono ispred konpjuktora
|
ljudovi ja sam sasvim zadovoljan okupljanjem. fakat ste zakon ekipa... sam da nam je bilo vidjet ostatak žderonja, jel'da rak? kam je isus skiflal tak brzo? tor, mitzek, jeltz, amd, tin. & ostali nek vam bu žao kaj niste došli :-) eo par velkih fotki... nećemo odavat tko je tko... za to ćete morat doć na iduće okupljanje.... sorry zbog servera, al to je najbolje kaj sam mogel u ovo doba noći.. link (kao klikni me & stuff) pozdraf svima ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
horza i ti si si zginul brzo! ali si bar tam bil. isusa nisam ni skuzil kad je otisel.!!! inace kaj se slikica tice mogle su biti i bolje ![]()
![]() |
#72 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() A taj Paske je pak oženjen, a ženici ni do danas niš kupil za Božić - pa je moglo biti da bu Paske dobil po pički ako se ne isprsi i mam krene u skupi dućan kupit Turske dronjke ![]() Vi ste još deca pak tega ne shvaćate, ali kak piše u Bibliji: " Nema većeg gnijeva do gnijeva žene" - amen ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
eo par velkih fotki... nećemo odavat tko je tko... za to ćete morat doć na iduće okupljanje.... sorry zbog servera, al to je najbolje kaj sam mogel u ovo doba noći.. link (kao klikni me & stuff) pozdraf svima ! [/B][/QUOTE] Fotke su mrak.s onim crvenim očima i kriglama pive ste ko vampiri.dobro je kaj su slike po pol megabajta...TO JE UROTA !!!Znali ste da delamo u jav(d)nim poduzečima pa ste namjerno za pred blagdan organizirali miting !!kad bu drugi ?? ZA USKRS!!! Kad bum se pak j...tu po pošti,a !?!
![]() |
#75 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
e cuj Horza nemoj odmah sve otale u isti kos to kaj je RAK odlucil mjesat kofein i pivicu to je njegva stvar. ja sam po starom obicaju lepo po tocenom i zestici. kaj se tice slikica Horza ipal si ocajno. ja samo cak ispla bolje! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
gospon "zderonja" rak se tam pojavil sa laptopom tak da nas bici u depru! ![]() ![]()
![]() |
#79 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
dosta sad četanja... odoh u krpe.. sutra u pol 6 na noge lagane i poslije posla u blagdanski shopping ![]() mislim da budu samo parfemi u igri. nemam živaca za niš drugo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kaj se tice da je petak to bi valjda bilo samo zagrijavanje!! ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
eto...ko ti je kriv kaj se moraš zbuditi u 6. da delaš noćnu nebi trebal ni spati..ko je videl spati.ionak po danu hodam ko mračnjak naokolo...ja ti po danu idem u noćni život. pouka priče;pređi delat u noćnu smjenu.
![]() |
![]() |
#82 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Ja sam se pokupil jer sam pak imal dogovor koji nisam mogel pomaknut, a cura me isto štela me videti nakon celog dana! Nema većeg gnjeva od gnjeva žene to nam najbolše more naš mitzek pripovedat. Inače tek sam posle čul da je medvedgrad imal proslavu 9 rođendana uz prigodne cijene pive od 12 kuna za litru! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Moderator
|
Vidim da se nesto kritizira moj fotic ![]() ![]() Nego, kad cemo opet ![]()
![]() |
#84 |
Headbangig Grunf!
|
Tako je tvoj fotic je kriv za sve!Kriv je kaj su slike na netu, kriv je za slike, kriv je jer je fotic
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
joj ljudi, mene sam zanima jel američanac živ. čovjek nije u formi, nije imo s kim pit u Americi. Ja sam doma došo u 12 i kusur. Sve u svemu, bilo je dobro, samo šteta kaj me cijeli dan nije bilo doma (samo od 4-5), neće mi bit ni danas, pa kad ću bit doma ću morat nekaj gejmat. Samo se pitam kad ću učit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo ljudi ja sam tek sada dosel doma /fala američancu na prenoćištu/. Bilo je good, cyberu nek bude žao kaj ni došel jer sam mu komotno mogo vratit dug, doduse ne svojom lovom ali koga briga ![]() p.s: u stolnom nogometu mi nema premca moga cjenjegog kolege ![]() p.p.s: tekila je very good Sve u svemu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|