|
![]() |
#61 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
[Jadni ste, upravo jadni... A Kova, jedini i orginalni, je prema vama car, doktor, papa, imperator svemira, okolice i svih 57 dimenzija kad se govori o konfama i podešavanju parametara sustava. Čitaj više, Kova77, nemoj mislit da si toliko pametan koliko misliš da jesi, jer da jesi, pokrio bi se ušima i slušao što potencijalni kupci misle o vašim marketinškim trikovima i vašem odnosu prema njima! [/B][/QUOTE] e da je to sve... ![]() bas i nije bilo najpametnije......jel tak, ekipo? ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Ali to je na rezi 320x200. Sad ne znam na kojoj je rezi testirana njihova konfa
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Jedino je žalosno što će takvi poput kove77 nastaviti sa takvim glupostima, prevarama i lažima, uvjereni u ispravnost svojih postupaka...što je žalosnije, bit će neinformiranih ljudi (neću reći budala, jer dosta od njih ne prati informatiku već prepušta sve "stručnjacima" koji rade to što rade ) koji će pušiti njihova marketinška, da oprostite, sranja. Netko će reći, pa zašto to ne bi radili kad mogu? Možete, možete, ali se vremena mijenjaju, ponekad je bolje jednom raditi na granici rentabilnosti nego jednom prevariti kupca lažnim obećanjima. Očerupani i jednom prevareni kupac se ne vraća i odbija druge kupce, a s današnjom konkurencijom animozitet kupaca je gori od financijskih gubitaka. I marketinški stručnjače Kova77, zapamti, KUPAC JE UVIJEK U PRAVU! Odnos prema kupcu je svetinja u koju se ne dira ako hoćete preživjeti. To što ste zapeli u socijalističkom "dobro je dok ima plaće" vremenu, vaš je problem. Niste monopolisti niti market makeri da se možete igrati pijanog seoskog gazde, a upravo to činite. Mitzek, ajmo napravit drugo okupljanje PCEkspertovaca u Autronicu ![]() ![]() @cyber Čuj, cilj im je bio što viši score, pa pretpostavljam da je test rađen u 320x200 rezi. |
![]() |
![]() |
#64 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
marke vise ne vrijede. e da si bar Eure dobio ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Guest
|
miato, marke, pod uvjetom da su njemačke i da nisu poštanske, možeš zamjeniti u Eure u Bundesbanku dok Bundesbanka ima, dakle, marke zauvijek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A još su i nepismeni. Još uvjek im piše na stranici-Najbže.... Niti si ti Kova 77 to slagao, niti se baviš informatikom tak dugo koliko se špinčiš...jer da jesi nebi izjavljivao takve bedarije. Prvo ti je kakti frend poslao slikicu-a sad si po najnovijem ti to slagao. Ajde... Konfu od 22 tisuće kuna će kod nas "tata kupit sinu" u 1% slučajeva. Ostalih 99% su ljudi koji znaju kaj kupuju za svoje novce. pa ti njima prodaj foru da kaj oni znaju o rezi i marketingu. |
![]() |
![]() |
#67 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Ajde ok, Kova77, iskreno od mene je bilo provokativno no stvarno nisam očekivao da osoba starija od mene (balavca) priča takve nebuloze i gluposti, takve uvrede i sl. I da, još jedno, bez beda ću reči svima da je loše složio ako to mislim, a ti si faca ako me udariš, stvarno super... I još... za tvoju informaciju Kova77 ne čitam časopise... Možda imaš više toga na raspolaganju, možda znaš više, no stvarno ovakvim pisanjem gluposti i sl. Teško priznati pogrešku !? Pa svi griješimo !! A to da ti nisi rekao da je na default rezi, koliko znam sh00le je rekao da je i da vjeruje tebi (valjda tebi), jer te valjda i on poslao tu .... A nadam se da sh00le vidiš šta ti piše frend, i da si se sam uvjerio da je to gomila ..... Neću više raspravljati o ovome, Kova77 nisi vrijedan toga,... |
![]() |
![]() |
#68 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Boze koji mentalitet, jel tak postupate i s ljudima koji imaju reklamaciju? prema mojim saznanjima DA! Naime frend je prije nekih godinu i nekaj sitno kupio stroj za 10000 kuna u Autronicu, P4 2.4, Asusova ploca itd. Nemre instalirat XP, zakaj? nezna se, na koncu odpela komp u Autronic servis i rezultat zbog greske na ploci se ne mogu instalirat XP, frend trazi zamjensku plocu koja nije pokvarena odgovor je bio da nemre dobit zamjesnku plocu iako njegova ima tvornicku gresku al se nezna kaj je on radio s plocom. Takav odgovor se ne dobije u HGspotu, a ja sam dozivio svasta tamo! Nakon podosta natezanja frend izgubio zivce otiso u Kvark i kupio drugu plocu koja normalno radi! Kova77 daj se skuliraj, tvoji odgovri su stvarno na uzasno niskoj razini ja nisam expert, al znam da je NEMOGUCE postici 130003Dmarka 03 u 1024*768 rezoluciji, to ne postize niti Athlon 64 FX!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
... nego jel taj 3D Mark ono bi plaćen mislim da EULA od Futermarka postoji neka fora:"... u slućaju korištenja u reklamne svrhe ..." ![]() ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Došao se tip pravit pametan ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
Ne treba ovdje lokot, dajmo im da govore... ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
"Jebem ti majku krvavu! Gle pederćino koja stavlja za svoju sliku, sliku zenske! Bijedo jebem ti sve pokojne u grobu i one koji su ti u rodu! Ja sam onaj tip koji je došao po kantu iz PC chipa i vidio dva nedojebana balavca a prije nego što zoveš nekog kretenom radije se pitaj dali će ti taj kreten polomiti kičmu i sve zube. Pošto te želim razveseliti kupi si časopis fitnes i pogledaj tko je 5 u državi u bodybuildingu. Znam tko si pederčino i kad idem doma iz firme ak te nađem na cesto ubit ću Boga u tebi! Ja kao prvo da ti demantiram tvoj mudri mozak nisam rekao da sam ja dobio 13000 3dmarkova nego da su kolege to napravile a ti seljačino nađi gdje piše na kojim postavkama drivera je rađen 3dmark 2003 i dali je 3dmark krekiran i joj neda mi se pričat sa nekim tko nema ni SSS kužiš kad završiš neki fakultet onda se javi seljo mali smrdljivi. A majke mi ubit ću te kad te vidim na cesti! Od pametnog umišeljnog kretena!" Ovo gore što vidite je PM koji sam dobio. Prvo kad sam vidio Kova (jer nisam vidio ovu rapravu dosad), totalno sam se s-haltao. Gledam kaj sam sad Kovi skrivio? Vidio sam 77, al rekoh, možda je promjenio nick. Vjerujte mi, kad vidite takav subject, ne možete zdravo razmisljat. Kako želim ostati kulturan, osvrnut cu se samo na dvije stvari: 1. Vrlo zamimljivo mi je što si se usudio nazvat Barneya balavcem, čovjek bi ti mogao bit stari, a ti njegovo znanje o kompovima nećeš tako brzo dosegnut. 2. Ti si prvi išo Barneya pitat koliko je komp postigo u 3D Marku, kad ti je on reko cifru, odmah si dodao: "Naši dečki su dobili 13 000". Vrlo dobro si znao da je on to testirao u defaultnoj rezi i dobro znaš (bar se nadam) da ako hoćeš usporedjivat rezultate benchamrka moraju bit na istim setinzima. Zašto si to onda uopće išao spominjat? Edit: E da, čisto za informaciju SSS se dobije kad se završi srednja, u kad završiš faks VSS. Sad se ja pitam jel ti uopće imaš srednju školu završenu? |
![]() |
![]() |
#74 | |
Premium
|
Citiraj:
Marko Haraminčić Baranovićeva8, Prečko Nadam se brzom susretu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Premium
|
Citiraj:
OMG!! pa ovo je za nevjerovat.. Procitajte ovo na glas...c,c,c,c stvarno tip mora definitivno na neko ljecenje.. Kad bi svi bili ovako prokleto bahati ne znam gdje bi zavrsili... ![]() ![]()
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto liječenje? Takvima treba smjestit metak u čelo i mirna Bosna, psovat nekom mater je smrtni grijeh ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#77 |
Super Moderators
|
A izgleda frajer misli da su ovdje svi balavci-pa se bahati. Ovo kaj je napisal zaslužuje ban i kraj priče. Ovaj thread treba zatvoriti da se malo-malo ne citira ono o majkama krvavima i karanju svih u grobu itd... Ako treba -otvorićemo drugi. Budući da meni još uvjek ne delaju moderatorske ovlasti-nek ga zapre Horza. |
![]() |
![]() |
#79 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() baš bi mi dobro došlo malo razgibavanja na pokretnim metama.. ![]() ma troša,ko ih šiša...nebuju oni vu moju konfu prismrdili,nigdar..rađe se vrnem na Amigu i Spectrum nek da moram od njih nekaj kupit!prema tome,ljudi,sami smo krojači svoje sudbe.......ja rađe prejdem u 5 drugih dučkasa de me dečki ljuubazno usluže i diskretno preporuče kakvu dobru stvarčicu..tak da se uvjek rađe vratim takvima,nego da molim da mi se opradana reklamacija pretvori u noćnu moru ili čir na želucu! a ne da me kojekakvi tipusi "žene"za "moju"pinku".... svako može birat,gdje i kod koga će kupit robu,ovaj forum je također jako "svrhovit"da pokaže razlike između trgovaca i "trgovaca"(TM)...pa nek se "NAŠ VRLI ZNALAC" i dalje napuhava sa svojim znanjem i doobrom plačom.....samo neznam da bu mu to još potrajalo....jel nismo svi "zalutale ovčice..." a fala bogu moremo i pripovedati i razmjenjivati iskustva ,saznanja ,dobra i loša iskustva sa svim vezanim za SW i HW....pa i "preporučiti" kog da se zaobilazi u šiiirokom luku ,poradi toga jer nije fer i korektan prema kupcu iz ovog ili onog razloga....koliko znam takvo što još nije zabranjeno,ak i je..ko ga je..!!pravila su da se krše(reko neko nama poznat kad je odlazio sa tuđom stvarčicom..i tako u nedogled......) bljak,ja bi isto da ovo završimo,diže mi se želudac od "pravih majstora" iz "oone firme čije ime se nerado spominje na forumu..." mojih 5 lipa! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Super Moderators
|
Ja sam uglavnom rekel adminu da zapre prvenstveno zbog gore navedenog. Kao što sam rekao-možemo otvoriti i novi thread, samo neću da se takve riječi povlače tu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|