|
![]() |
#61 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
thx |
|
![]() |
![]() |
#62 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
što napisati u topic u kojem se pokretač topica nije udostojio napisati ni jednu riječ... a 99% ovakvin topica i ostane samo na riječima... rijetko tko nešto i kupi... tako da mi je više dosadno čitati uvijek isto... svi dijele neke savjete kupi ovo, kupi ono, pa onda netko dođe, viče, ne to kupiti, kupi ovo... blah, živjeli, ne da mi se. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
|
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ispričavam se, zbog manjka vremena i moje senilnosti, totalno zaboravih na ovaj thread... a toga neam ni sad... da ne duljim: odustajem od kupnje zbog (pre)visoke cijene komponenata, jer sam kod jednog poznanika čuo Hi-fi sustav i odgovor o financijama je bio sličan ovom vašem s tim da planira i daje ulagati (između ostalog bavi se DJ-anjem). |
![]() |
![]() |
#65 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
trebam li se quotati? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da, ali mozda si/smo svojim odgovorima pomogli nekome tko ce se naci u slicnoj situaciji tek za mjesec/dva, godinu... to je svrha foruma...da postovi budu dostupni svima kroz duzi period... potrebno je samo izvuci funkciju ''search'' i malo prelistati sta su drugi pisali...pa nesto izvuci iz svega toga... volim vjerovati da ce netko ipak nauciti/vidjeti nesto novo citajuci ovaj tread bez obzira sto je zacetnik netragom nestao/ odnosno odustao od kupovine ;-) e i vjeruj mi da znam kako je to kad se trudis oko neke teme a ona ode u vjetar...ista pitanja, isti odgovori,ista prepucavanja, ali eto...;-)...netko uvijek ima volje napisati po koju...ne treba se zivcirati oko toga ;-) pozdrav |
![]() |
![]() |
#67 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() pa onda imamo svakih par dana iste teme i ista pitanja, sa istim rezultatom.... a vjeruj, nakon nekog vremena se stvarno izgubi volja za ponavljanjem, da sam to htio, išao bih studirati za učitelja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |