Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 17.04.2007., 20:00   #61
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Kutije su furnirane (to je "ono što se ljepi s peglom" uz asistenciju drvofixa). Kupljene su takve u AE-u, susjed ih je samo izlakirao i dodao one obrube.
Imaš furnira kupiti u Uradi sam, Bauhausu, OBI-u i sličnim trgovinama. Najčešće se kupuje hrast jer je ravan i lagan za obradu.
Mada ni ljepljive folije ne izgledaju ružno a prilično ih je lakše koristiti za "presvlačenje" zvučnika:
Evo primjer: http://tinyurl.com/23xcl6
Mislio sam tu foliju, nije ni skupa, 14kn po m2 ali mi je to nekak bezveze imao sam na starim kutijama koje mi je sused obložio sa tom folijom pa sam slucajno zapeo za neki k kad sam prenašao i odrapala se mislim ne jedan dio nego sam crta... moram skoknut do pevca kad mi paciklo dođe sa servisa, prošli put kada sam gledao za to nije bilo a nevjerujem da ima sad.

thx
bego2 je offline  
Staro 19.04.2007., 09:38   #62
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
što napisati u topic u kojem se pokretač topica nije udostojio napisati ni jednu riječ...

a 99% ovakvin topica i ostane samo na riječima...
rijetko tko nešto i kupi...
tako da mi je više dosadno čitati uvijek isto...

svi dijele neke savjete kupi ovo, kupi ono, pa onda netko dođe, viče, ne to kupiti, kupi ovo...

blah, živjeli, ne da mi se.
Gabre je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.04.2007., 09:54   #63
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
što napisati u topic u kojem se pokretač topica nije udostojio napisati ni jednu riječ...

a 99% ovakvin topica i ostane samo na riječima...
rijetko tko nešto i kupi...
tako da mi je više dosadno čitati uvijek isto...
takoder, primjetio sam to davno pa se ne obazirem...
musso je offline  
Staro 19.04.2007., 11:24   #64
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
Ispričavam se, zbog manjka vremena i moje senilnosti, totalno zaboravih na ovaj thread... a toga neam ni sad... da ne duljim: odustajem od kupnje zbog (pre)visoke cijene komponenata, jer sam kod jednog poznanika čuo Hi-fi sustav i odgovor o financijama je bio sličan ovom vašem s tim da planira i daje ulagati (između ostalog bavi se DJ-anjem).
LuXor je offline  
Staro 19.04.2007., 14:37   #65
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor LuXor Pregled postova
Ispričavam se, zbog manjka vremena i moje senilnosti, totalno zaboravih na ovaj thread... a toga neam ni sad... da ne duljim: odustajem od kupnje zbog (pre)visoke cijene komponenata, jer sam kod jednog poznanika čuo Hi-fi sustav i odgovor o financijama je bio sličan ovom vašem s tim da planira i daje ulagati (između ostalog bavi se DJ-anjem).

trebam li se quotati?

Gabre je offline  
Staro 19.04.2007., 16:00   #66
yoke
Premium

yoke's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
da, ali mozda si/smo svojim odgovorima pomogli nekome tko ce se naci u slicnoj situaciji tek za mjesec/dva, godinu...

to je svrha foruma...da postovi budu dostupni svima kroz duzi period...

potrebno je samo izvuci funkciju ''search'' i malo prelistati sta su drugi pisali...pa nesto izvuci iz svega toga...

volim vjerovati da ce netko ipak nauciti/vidjeti nesto novo citajuci ovaj tread
bez obzira sto je zacetnik netragom nestao/ odnosno odustao od kupovine

;-)

e i vjeruj mi da znam kako je to kad se trudis oko neke teme a ona ode u vjetar...ista pitanja, isti odgovori,ista prepucavanja, ali eto...;-)...netko uvijek ima volje napisati po koju...ne treba se zivcirati oko toga ;-)

pozdrav
yoke je offline  
Staro 19.04.2007., 16:29   #67
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor yoke Pregled postova
da, ali mozda si/smo svojim odgovorima pomogli nekome tko ce se naci u slicnoj situaciji tek za mjesec/dva, godinu...

potrebno je samo izvuci funkciju ''search'' i malo prelistati sta su drugi pisali...pa nesto izvuci iz svega toga...

e i vjeruj mi da znam kako je to kad se trudis oko neke teme a ona ode u vjetar...ista pitanja, isti odgovori,ista prepucavanja, ali eto...;-)...netko uvijek ima volje napisati po koju...ne treba se zivcirati oko toga ;-)

pozdrav
ne nam koliko dugo pratiš ovdje forum, ali ovdje ti traje jedna zarazna bolest koja se dobije stiskanjem tipke search, pa je zato nitko ne pritišće.
pa onda imamo svakih par dana iste teme i ista pitanja, sa istim rezultatom....

a vjeruj, nakon nekog vremena se stvarno izgubi volja za ponavljanjem, da sam to htio, išao bih studirati za učitelja
Gabre je offline  
Staro 19.04.2007., 16:57   #68
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor yoke Pregled postova

;-)

pozdrav
Slazem se sa ovim u potpunosti, a nekih stvari o kojima se ovdje pisalo nema u searchu. Hvala na korisnim odgovorima tebi i ostalima kojima nije bilo pretesko napisati vise od 2 recenice.
morph je offline  
Staro 19.04.2007., 18:41   #69
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
trebam li se quotati?

Bolje nemoj. Nisi ništa pametno rekao.

Temu zatvaram jer je stvar riješena. Gabre, zabavu ćeš morat potražit negdje drugdje
Costa je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno