|
![]() |
#61 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
faks 4x tjedno veliki nog. x put tjedno mali nog. u parkiću prokleti komp uz sve to imam posla doma kolko Vas volja tunning i styling yamahe aerox (kolko mi kasica-prasica pljune, skuplji sport od PC OC-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Rukomet, nogomet, trčanje, paintball, badminton, plivanje, sad cijepanje drva ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Yebem kad stignem, a dalje: Snowboard, Wakeboard, Rolanje, Counter Strike Source, Filmovi, Trošim pare ![]()
![]() |
#67 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Bacam kamenje u dalj... ...al fakat.Nemamo svi motore, fensy šmensy skupe sportove i gro para. jbg., ![]() LJudi imaju potrebu da budu neznam kako prihvaceni, pa nabubaju toliko svega, a dam okladu da sjede i bulje u monitor cijeli dan, a jednom odu na paintball pa to onda uvelićaju... (za primjer uzeto) Ja svaki 3. dan odem na hakl košarice, a nogometa nisam vidio kje pocelo ljeto, jer mi nije bas forsanje po +50 igrati. Inače svakodnevno(kad je fino vrijeme) visim na košarci/nogasu, a kad popravim bajk onda i njega mučim.
![]() |
#68 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
kuća poso-poso kuća na biciklu, 2 puta tjedno u zadnje vrijeme sam poceo igrat mali nogomet (osim sada kada su svi na go), secem dzukelu (moram ![]() ![]() tu i tamo uhvatim zensko pa napravim dar mar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
more,nogomet,stock cola :P |
![]() |
![]() |
|
|