![]() |
Sta radite u slobodno vrijeme
Ljudi sta radite u slobodno vrijeme nestalo mi je ideja pa sam vas odlucio pitat. Ja u slobodno vrijeme citam neku knjigu pa mi je dosadilo. Pa sad neznam sta da radim.
|
Sviram gitaru, slusam glazbu, gledam serije i filmove koje nisam pogledao, idem s prijateljima na kavu, uredjujem mp3-ce na kompu, čitam forume, učim nove stvari koje me zanimaju,radim stvari na računalu koje me zanimaju, uskoro krećem u teretanu, odmaram, lijenčarim... Nikada mi nije dosadno :)
|
Na internetu sam (forumi, kladionica, download većinom muzike), na piću vani, gledanje utakmica, također mi nije dosadno...
|
radim na vremeplovu
|
nestalo ti je ideja?? pa tebi je stvarno dosadno u životu. Radi bilo šta što te zanima
|
Haklam cod2, gledam televiziju.
|
sortiram ponajprije filmove, pa mp3-ce, skidam ak mi se nekaj sviđa (...) :D, gledam zakon braće, slušam mjuzu...
|
Gledam filmove i serije, sortiram ih i skidam....:cool:
Sviram gitaru, mučim komp i obrađujem video :gringo: |
Buljim u monitor koliko mi god to slobodno vrijeme dopušta :eek:
|
Uglavnom sam po vani,tj.osim kad je ružno vrijeme.A ako je ovo drugo,onda sam u kući,pogledam koji film,i na netu uglavnom....
|
Overclocking...:)...šteljanje po windowsima i hardweru uglavnom...da i forumi naravno..tu i tamo xxx filmić koji.....Pijančevanje s frendovima.....lov na komade..ma ima toga..kakva dosada!
|
Citiraj:
|
Uglavnom sam na netu,skidam pjesme i igram nogomet.
Kakva dosada uživaj u životu. |
Slobodno vrijeme? što je to? :D
Ovo malo šta sam slobodan, uglavnom na kompu švrljam... :) |
U principu WoW i fukica, tu i tam neki film. :)
|
Bicikl + obitavanje za kompom = moj free time
|
1. s curom
2. alkoholoziranje 3. slusanje mjuze 4. prckanje po hardveraju/softveru :D 5. tu i tamo neka fizicka aktivnost..tipa..sklekovi..trebusnjaci..utezi..itd.. |
1-2 puta tjedno bajcikla, svaki dan sklekova i trubušnjaka u trajanju cca pola sata, a ostalo uglavnom sam za kanticom iz siga :beer:
|
Nema ga, nema ga. Čega nema? Nema micro... a ne nemam baš slobodnog vremena. 1.5 h cca malo kompa na dan to je obavezno a sad ovo ostalo, isto nekad bajk al sad mi je hladno malo za to
|
Citiraj:
slična situacija... igrice, surfanje, sex, film (ne nužno tim redosljedom). obično je sex za vrijeme filma ;) |
1 cura
2 komp 3 posao 4 faks 5 frendovi 6 izlasci 7 filmovi gotovo da neam slobodnog vremena :D tako da se zna desiti da radim cjeli dan odem na kavu i idem spavati :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
zakužili smo sve filmove. jednog dana kad mi klinci budu gledali shreka znaš kaj će mi leti po glavi ;) :D |
|
He he, sviđa mi se kako bad::cat razmišlja :D
motor (strastven bajker: vidi link u sigu, a ne avatar) komp gemišt e da i cura :) @kneztame: to ste vi bili nedavno (prije par mj) na TVu? |
@Lord Clockan
a vjerovatno, ja ne pratim bas kad smo na tv, al bili smo u prvm mj, u 11 i jos onda prije tog, bili smo svukud po hrv prosle kod, tak da snimili su nas svigdi. |
Visim po kavama sa frendovima i frendicama, teretana, izlasci, komp.... :)
|
Bio je baš intervju sa vama
Nise stuff! |
Citiraj:
|
U slobodno vrijeme mucim komp, a kad mi to dosadi mucim sve oko sebe :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |