|
![]() |
#61 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
mozes ga monirati unutra tako da napravis ovako nesto 4x: ![]() trebalo bi biti malo vise od ventilatora tako da ga mozes staviti izmedju kroz vecu rupu pricvrstis na unutrasnjost kucista, a kroz malu idu gumice od nosaca ventilatora... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
@Nybelung - Imaju u Linksu jednog CoolerMasterovog zelenbaća pa ti pošalju lako ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dali je netko igdje vidio u nekoj trgovini u HR kakve kvalitetnije 120 mm red LED ventilatore (dakle CoolerMaster, Enermax, Scythe i slično...) Tražim i tražim i nigdje da nađem. Imam jednog Revoltec red LED i nečujan je ali trebalo bi mi nešto sa više propuha.
![]() |
#65 |
|
Vidjeh... ali davati 100 kn za TT... za koji i nema nekog infoa (bar ne od korisnika)... neznam baš... BTW: "Rotating and dancing patterns in red LED" no go, meni treba obični svjetleči, ne neki blicajući
![]() |
#66 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
U linksu imas 120 mm Coolermaterov. EDIT: Nema, nažalost, prije je bilo. Imaš samo 80 mm crveni. Zadnje izmijenjeno od: fran123456. 10.08.2009. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
|
Citiraj:
yep,na kutiji pise i red...super ventilator za 49,90kn... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
To je onaj BTL u ulici di je Vemil prije bio? Vidiš, tamo je zadnje mjesto na kojem bi gledao tako nešto Ajd ako piše na kutiji podatak, pogledaj koliko CFM-a gura. Sigurno piše. I dal si u prilici slikati svoga zelenog?
![]() |
#69 |
Premium
|
yep,nema problema... sva sreca sacuvao sam kutiju,pa evo osnovne znacajke: Speed(R.P.M):1200RPM Air flow(CFM):42.73 cfm air pressure:1.56mm-H2= Noise:22db-A Weight:120g Life:30,000hours Beering Type:Sleeve Lead Wire:300mm da,to je u toj ulici,gledao i u tome euro shopu kod male crkve(skrene se lijevo),imaju led crveni 80mm,za 91kn,ma bjezi evo par slika: 56K warning slike nisu vrhunske,no vidis li da li previse bljesti ili ne... imam i video,uploadam kasnije P.S zadnja je u potpunome mraku Zadnje izmijenjeno od: blava. 10.08.2009. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
OK hvala na infou ![]() Ujutro idem vidjeti jel imaju crvene ventilatore. Još mi samo reci dali taj tvoj zeleni ima 3 pin konektor ili 4 pin konektor? Nego, kakav Euro Shop? Dali misliš na Info Store u Mesićevoj? Tamo di je prije bio Massive? Ili na nešto drugo?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
konektor je 3pin,ali dobijes adapter 3 pin to 4pin,i cetiri vijka valjda taj,ne sjecam se kako se zove,ali pitao sam ga za sluzbene stranice te mi je rekao da su dio neke grupe euro tako nesto... nemoj se nadati,limitirana im je ponuda da imaju crvene ventilatore,ali ipak nadam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Scythe Ultra Kaze 120mm Ventilator 3000 o/min HRK76.00 Jel taj ok ako imam vent kontroler br. okretaja? Naziv modela: Ultra Kaze 120mm Case Fan 3000rpm Šifra: DFS123812L-3000 (3000rpm version) Proizvođač: Scythe Co., Ltd. Tokio, Japan Dimenzije: 120 x 120 x 38 mm Specifikacija: 45.90 dBA / 133.60CFM / DC12V / 0.60A (3000rpm verzija) Težina: 225g Konektor: 3-pin (3-pin to 4pin adaptor uključen) Koristio bih ga za propuh kroz radijator vodenog hlađenja ?
![]() |
#73 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Jedno je sigurno ... puse posteno ![]() Jedan od najsnaznijih ventova na nasem trzistu. Za takvu namjenu idealan. S druge strane definitivno nije necujan na ~1100 RPM @5V (minimum buke ~700 RPM @3.5V). Startna voltaza ~3.1V. Ovisi na koliko si buke inace naviknut, tj. na kakve ventove ... Evo male usporedbe (Low - High Airflow): ![]() ![]() BTW evo i video zapisa
The Secret ... Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 11.08.2009. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
imam jedno vjerojatno glupo pitanje... evo ovaj ventilator mislim kupit http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1030047 nigdje ne piše dal je intake ili exhaust fan... i odkud da ja sad znam dal je to ventilator koji ispuhuje zrak iz kućišta ili upuhuje hladni zrak u kućište? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() |
#77 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]() |
#81 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo jedan, ja ga imam na ispuhu iz kucista... Spada pod case fan... http://www.arctic-cooling.com/catalo..._48_69&mID=146 |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
|
Slobodno izbacite ovo tihi iz kombinacije, trebao bi mi nekakav zvjerski 120mm vent sa brdom rpm-a, služio bi za benchanje CPU-a, dakle, montirao bih ga na TRUE prilikom dizanja voltaže kod OC-a pa da ukrotim te temperature koliko god mogu. Razina buke nebitna, propuh koji stvara jako bitan.
![]() |
#83 |
Premija
|
Postoji onaj Scytheov koji se vrti na 3000 rpma... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
Nadao sam se nekakvom konkretnom linku nečega takvog što je dobavljivo kod nas a ne sad pričama iz druge ruke, rekla-kazala ![]()
![]() |
#85 |
Premija
|
Nabavljiv je, moraš samo nazvati glavnog uvoznika scytheovih ventilatora, ne mogu se sad sjetiti kako se zove... EDIT: Uvoznik je Zola http://www.zola.hr/index.html?lang=e...get=front.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
|
Citiraj:
Scythe SlipStream na 1900 RMPa, Sharkoon Silent Eagle na 2000 RPMa i Nanoxia na 2000 RPMa (svi iz Linksa) su tu negdje taman. Ja ću Nanoxiu ugrabiti, stavit na Zalman potenciometar na 1000 RPM i teraj, za veče napore na 2k RPMa ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
|
Citiraj:
Ništa preko 2000rpm? Nema nigdje nekakve turbinčine (bar na 3000)? Te što si mi predložio sam snimio već u Linksu, zanimalo me ako ima nešto još jače ali očito nema... Thx
![]() |
![]() |
#88 |
Premija
|
Scythe Ultra Kaze 120mm Ventilator 3000 o/min HRK76.00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|