|
![]() |
#61 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Nije mi žao,uključim sve na max i da vidiš.A veći mi monitor još nije potreban,ja sam zadovoljan s ovim svojim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Danas ce je tek prikljucit, nije bilo vremena sinoc, radimo oba u diskoteci pa se cijelu noc radi ![]() Slazem se za monitor, ja sam si uzea 19' pa ce biti valjda veselo ;D |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
crni pas
|
1950xtx je neznatno jača od ove moje, recimo 3-5 frejma ako i toliko, a to nije dovoljno na toj rezi sa v-syncom i svim điđama miđama pogotovo kad se u priču uplete hdr, anisotropic 16x, adaptive aa....niti blizu dovoljnome |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
a sta bi ti onda? jedino sto je jace jesu ove nove 8800GTX/GTS bla bla i mislim stvarno, sta ce ti vise reza od 1200, ljudi moji pa sve preko su perverzije |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
crni pas
|
Citiraj:
meni je 1280 i više nego dovoljno, ja sam zadovoljan. samo velim da ta grafa nije dovoljna na toj rezi sa svim na full. prije dok ju nisam kupio mislio sam da će biti dovoljna, i ova 8800 gtx mi nije imala nikakvog smisla....sad vidim smisao... i baš se recimo pitam dal ta 8800gtx može recimo vozit far cry na toj rezi sa svim na full zalokano na 60fps? kad kažem svim sa full mislim na att i sve blagodati koje se daju isforsat |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|