![]() |
X1900GT,X1950Pro ili 7900GS
Ima li netko tko zna točno koja je razlika u ovim trima kartušinama ili koji link sa reviewima usporedno sve tri. Šta je najisplativije s obzirom da su cijenama tu negdje.
|
Klik
Citiraj:
|
tnx, pronašao sam jedino u Linksa Asus x1950Pro al nije dostupna : baad :
|
|
Citiraj:
|
ama svak govori svoje. Mislim da su podjednake. Al gdje je onda tu X1900GT? :rolleyes:
|
Citiraj:
Reze overclockane GS??? Koliko sam ja vidio-1950 PRO u većini igara gazi GS.:) Citiraj:
|
Hm, ja koliko sam vidio ne bih rekao da gazi, ali da je brža u popriličnom broju slučajeva, sigurno
|
Ako se izuzme OpenGL, X1950pro je brza u svemu od 7900GS.
|
ljudi moji, jeste vi slijepi ili samo neznate engleski jezik?
x1950pro je uglavnom pojeo 7900gs, i kazu da je najbolja grafa u tom cijenovnom rangu(200US) jedino sto je bad, je to sto malo vise guta struje... |
Gigabyte Radeon X1950Pro 256MB DDR, PCIE, TVout, Dual DVI Novo! 1.551,90
Iz Ve-Mila je... Stize za tjedan dana i cini mi se dobar izbor. I ima montiranoga Zalmana na sebi... Krajem tjedna kupujem novu grafu i iskreno sam u dilemi, ili ova ili neka 7900 GS. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
lol, hladit ce itekako, ja sam je bas danas narucio..ako zelite ici na sigurno onda pricekajte dok mi stigne pa vam javin rofl ;D ali reka lik iz ve-mila da ce bar tjedan/dva potrajat dok stigne :(
|
Definitivno X1950pro...i još ako dolazi sa Zalmanom, zakon...: goood :
EDIT: evo ovdje imaš link usporedbe 7900gs i x1950pro i još nekih grafa - http://www.vr-zone.com/?i=4336 :) |
Hm da, ali na vr-zone je 7900GS u većini slučajeva brži
|
razlike su minimalne , uzmi onu koja je jeftinia iako se 7900gs dobro owerklokira i malo grije , stvar osobnog ukusa, dosad sam imao samo ati grafičke ali nakon zadnje malo sam razočaran atijem pa sam uzeo 7900gs i jako sam zadovoljan
|
|
Čini se da tech spot kaže drukčije :)
|
da, jedino sintetika i q4/prey idu malo na stranu OC 7900GS, ali na defaultu x1950pro je znatno bolja od 7900GS
|
A razlike majke ti. VIše ti znači taj zalman nego tih par FPS-a gore dolje. A bude ti dovoljan. Ja na X1900XT imam VF-900 doduše, ali smrzava grafu i kad je klokakna tak da...
|
smrzava? na kolko? meni se temp. dosta popne (ponekad i do 80)
|
Citiraj:
bdw-kaj te još muči Far Cry? |
Karikiram, naravno. Ali znam da su mi temp bile debelo ispod 80. Brijem debelo ispod 70. Budem baš pogledao ovih dana pa ti javim. Ali, definitivno možeš okriviti moje kućište. Po grafi s guzice puše 120mm vent tak da...
|
Meni je prije bilo na x1900gt do nekih 68°C
|
Gigabyte 7900 GS takodjer ima montanog Zalmana na sebi...
Hoce biti na PC Ekspertu kakav test X1950 Pro??? |
a sta ce ti jos jedan test?imas ovdi 4 linka pa procitaj, u 3 od 4 pise da x1950pro gazi 7900gs...
|
Nekako najvise vjerujem domacim deckima :)
|
na tvorničkim taktovima je 1950 bolja(mrzim rječi "gazi, pojede") ali 7900 se definitivno bolje kloka i manje grije tako da moja s jadnim tvorničkim hladnjakom i taktom od 580/1700 ide oko 60° a na tim taktovima 7900 je konkurentan svakom
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:59. |