Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.12.2006., 10:36   #61
Rijecanin
Premium

Rijecanin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor konj Pregled postova
Svakako mi je cudno da su uzeli prostor na toj lokaciji kad po gradu ima toliko praznih prostora u shoping/poslovnim centrima.
Raspitaj se koliko dođe najam prostora i režije za prostor u šoping centrima pa će ti biti jasno zašto tamo dominiraju trgovine odjeće (na koji se udara 300% marža)
Rijecanin je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 12:04   #62
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Bija san danas do linksa u ST. Prostor je katastrofa. A i na lokaciji je di bi ga bilo lako opljačkat.: lol2 :
NortonCommander je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.12.2006., 13:07   #63
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Buki Pregled postova
Ja sam vidio i ovu sitnicu ... http://tinyurl.com/y4ekju
Citiraj:
Autor NortonCommander Pregled postova
A i na lokaciji je di bi ga bilo lako opljačkat.: lol2 :
Hmmmm...
JuVe je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 13:11   #64
Vedran_Links
Premium

Datum registracije: Feb 2004
Znaći eto da se oglasimo i mi.

Za poklone imamo

USB flash ključeve.
Lopte,
Dresove,
Članske iskaznice za sve one koji ih nemaju.

Od sutra će se početi dijeliti popodne USB ključevi. jer tek stižu ;-(

Katalozi se dijele a pripremamo za iduću subotu nešto po gradu ne za Vas jer vjerovatno to što radimo će vam biti bezveze no za širu populaciju možda bode interesantno.

Molimo vas da ukoliko Vam nije problem prijedloga šaljete kod nas na forum kako bi imali što bolju ponudu.

Hvala

Vedran
Vedran_Links je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 13:14   #65
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

wth su usb flash ključevi? stickovi?
kako se dijele, šta treba kupit i koliko, koji dresovi kako se njih dobije i trebate li možda zaposlenika u prodaji/servisu?
Staro 06.12.2006., 13:29   #66
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
wth su usb flash ključevi? stickovi?
kako se dijele, šta treba kupit i koliko, koji dresovi kako se njih dobije i trebate li možda zaposlenika u prodaji/servisu?
idi malo na njihov forum. imaju vec neki topic o tome. mislim da si zakasnio za prve djelatnike, ali stavi se na popis potencijalnih zaposlenika...

http://forum.links.hr/
mymoon je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 13:44   #67
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
hej, ja jućer bio tamo i narućio dvije stvarćice, ali idu iz Zagreba, oću li ja dobit nekakav usb: sweating

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 13:53   #68
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
idi malo na njihov forum. imaju vec neki topic o tome. mislim da si zakasnio za prve djelatnike, ali stavi se na popis potencijalnih zaposlenika...

http://forum.links.hr/
Ma bia san na njihovom forumu i pregleda objave, novosti... nije bilo ništa o zapošljavanju, a pogotovo o tome da se otvara nova poslovnica u Splitu. : baad :
Možda se trebalo malo samoinicijativno javit... : bonker :

Doduše, stoji obavijest na http://www.links.hr/index.php?option...term=74&key=74 međutim to je tamo praktički godinama pa sumnjam u aktualnost iste.
Staro 06.12.2006., 14:44   #69
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Vedran_Links Pregled postova

Hvala

Vedran
Znači mogu tu dignit iskaznicu koju sam dobija prije 2 godine? Valjda je niste izgubili?
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 16:20   #70
Buki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor NortonCommander Pregled postova
Bija san danas do linksa u ST. Prostor je katastrofa. A i na lokaciji je di bi ga bilo lako opljačkat.: lol2 :
Lokacija mozda jest losa (usprkos tome sto mi je blizu kuce), ali prostor ka prostor ne vidim kao katastrofu. Tek su otvorili, ukoliko im bude dobro islo sve ce se brzo sredit i opremit sigurno. A i lokaciju nece bit problem promijenit. Trziste u ST-u ja osobno vidim kao vrlo nesiguran teren, jer smatram da je profil kupaca ipak malo drugaciji od onih u ZG-u, pa i u RI, da ne ulazim u detalje (generalna kupovna moc, informiranost i sl.). Stoga Links vjerojatno nastupa oprezno. Vec je netko primjetio kakva je ludnica bila u RI prilikom otvaranja poslovnice. Ja sam danas opet prosao pored splitske poslovnice i zjapi PRAZNA, kao i jucer.

E sad kako ja vidim citavu situaciju - mislim da u ovoj bransi (barem u ST-u) lokacija i prostor nemaju znacajan utjecaj na uspjeh poslovanja. Prvo podite od sebe, a onda evo vam prvi argument - sjetite se samo u kakvom je prostoru bio Ve-Mil. Lokacija isto kao i sada Links, a za prostor niti nemam rijeci. Moj podrum je bolje sredjen nego sto je ono bilo, a djelatnici tek ... (Miro je izuzetak ). A gotovo nikad nisam dosao i cekao manje od po ure ... koliko je ljudi tamo kupovalo. Zakljucak - "pogodjena" ponuda i prihvatljiva cijena, su IMHO kljuc uspjeha ovdje. Dodaj tome dobru uslugu i servis koju Links poslovicno ima, te dobar glas (brand) koji ga prati morali bi polucit uspjeh. Ali svi ste dobro primjetili - tribali bi se puno jace oglasavat (Mali Oglasnik, Slobodna, lokalne TV, mozda cak i Bug - nek ispitaju kako se prodaje ovdje, jer i to im je potencijalna klijentela... barem nesto od toga svega) i sa nekim dobrim promotivnim sloganom. Jos ubace neku sitnu akciju (pogodnost, bilo sta) i to bi bilo to. Pored toga, i marketinski je ispravno nastupit na "novom" trzistu boom-om (pogledajte sad Lidl i ostale kako to rade na sva zvona). Inace ovako te ljudi dozivljavaju "slabim", ili te uopce ne dozivljavaju kad nisu ni culi za tebe . No dobro, nije to nista strasno sto se ne moze ispravit ...

Drugi primjer - Procesor. Lopovi kakvih nema (masa ljudi s losim iskustvima), prodavaci katastrofa kao i servis, lokacija nista posebno, kao ni prostor. ALI - oglasavaju se masu po Slobodnoj, Malom Oglasniku i sl. (najjeftiniji, ima svega, neke glupe akcije ... samo dodjite!) i to lazno (dodjes tamo nema nista). I sta? Opet mlate debelu lovu ...

Links ustvari realno i nema pravu konkurenciju u Splitu osim Vemila i HG-a (njima nece moc uvijek parirat cijenom, jer oni se baziraju na kolicini prodaje), samo treba pristupit trzistu na pravi nacin ... moje je misljenje da ovdje kupci (govorim o vecini) prvo cuju i vide JEFTINO, a tek onda ide ona sacica ljudi koja cuju kvalitetno. Ima ljudi koji traze kvalitetu (kao sto smo vjerujem svi mi ovdje), ne kazem da nema, i spremni su je vise (ili neki samo malo vise) platit. Ali Links ne moze uspjeti od takvih. To vam je valjda jasno ...
Ali broj ljudi koji cijene kvalitetu, uslugu i servis raste ... i rasti ce. Tjeraju ih ovi ostali da cijene.

Eto, to bi im bio free advice od mene.
Buki je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.12.2006., 17:00   #71
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Slažem se u potpunosti sa Buki-em (osim onog za prostor, al to se da sredit)
Ovdje u Splitu se ne može računat na puno ljudi koji su spremni potrošit na komp, ovdje većina gleda na njega kao nužno zlo. Zato i uzimaju racunala u dućanima koji su "najjeftiniji". U "Procesora" ćeš npr. dobit komp za smiješne novce. Ali, te komponente, niti su kvalitetne niti su u cvijetu mladosti. No, to je ono što u ovom gradu ide najbolje. Kante od 1000kn + obvezno LCD monitor(da se moš ku.čit). Zato mislim da Links sa svojim uglavnom kvalitetnim komponentama neće baš osobito dobro proć ovdje.
Staro 06.12.2006., 17:14   #72
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
nažalost, i sam mogu potvrditi ovo što su Norton i Buky naveli, ljudi tu uglavnom kupuju tako da prođu što jeftinije, jako je malo je onih koji gledaju da kupe nešto što je kvalitetno, kupuju se uglavnom ona smeća u Peveca ili Emezete ( a nije da ljudi nemaju ), ili pak u procesora koji tu ima status "Velikog".: baad :
naravno, onda se nakon 20 dana dolazi meni po pomoć da ne valja ovo ne valja ono
"Dalmacija u mom oku"....: bonker2

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 17:19   #73
Kinez
Premium
Moj komp

Kinez's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Vedran_Links Pregled postova
Znaći eto da se oglasimo i mi.

Za poklone imamo

USB flash ključeve.
Lopte,
Dresove,

Od sutra će se početi dijeliti popodne USB ključevi. jer tek stižu ;-(

Katalozi se dijele a pripremamo za iduću subotu nešto po gradu ne za Vas jer vjerovatno to što radimo će vam biti bezveze no za širu populaciju možda bode interesantno.

Molimo vas da ukoliko Vam nije problem prijedloga šaljete kod nas na forum kako bi imali što bolju ponudu.

Hvala

Vedran
Cekaj malo onda sam ja pozurio sto sam jucer kupio napajanje hocu i ja poklon, mislim da zasluzujem : goood :

[Opteron 165 + TT 120]***[TwinMos 4x512 MB CL2]***[DFI NF4 LanParty]***[ATI HD4850]
[Hitachi 1TB HDD]***[Seasonic S12G-650G Gold 650W]***[Razer Lycosa]***[NZXT Beta Black Metal Edition, SCYTHE Kaze Master II KM05-BK]***[Samsung 22" B2230]

Kinez je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 17:20   #74
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Evo bas san danas mora složit komp od 1700kn.: goood : Hvala Bogu, bez monitora. I onda bi se momak tija i igrat na njemu.: bonker :
Staro 06.12.2006., 18:12   #75
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Citiraj:
Vec je netko primjetio kakva je ludnica bila u RI prilikom otvaranja poslovnice. Ja sam danas opet prosao pored splitske poslovnice i zjapi PRAZNA, kao i jucer.
Ma da... a hoćeš se okladit da će sutra bit pun prostor kad se budu dijelile nekakve sitnice? To kod nas pali, ma da se dijeli da prostiš govno u karti pobudilo bi zanimaciju i bilo bi ljudi JER JE "BESPLATNO".

Citiraj:
tribali bi se puno jace oglasavat (Mali Oglasnik, Slobodna, lokalne TV, mozda cak i Bug - nek ispitaju kako se prodaje ovdje, jer i to im je potencijalna klijentela... barem nesto od toga svega) i sa nekim dobrim promotivnim sloganom. Jos ubace neku sitnu akciju (pogodnost, bilo sta) i to bi bilo to.
Koliko god mi se gade akcije, popusti kojih nema, "super" i "novo" senzacionalistički naslovi priznajem da je to uvijek palilo i da pali.

Citiraj:
Drugi primjer - Procesor. Lopovi kakvih nema... ...oglasavaju se masu po Slobodnoj, Malom Oglasniku i sl. (najjeftiniji, ima svega, neke glupe akcije ... samo dodjite!) i to lazno (dodjes tamo nema nista). I sta? Opet mlate debelu lovu ...
Procesor je stoka kakve nema... počevši od garancije, odnosa prema kupcima, robi koju nabavljaju/prodaju do odnosa prema svojim zaposlenicima. Šta oni imaju? Razvikano ime.

Citiraj:
Links ustvari realno i nema pravu konkurenciju u Splitu osim Vemila i HG-a (njima nece moc uvijek parirat cijenom, jer oni se baziraju na kolicini prodaje), samo treba pristupit trzistu na pravi nacin ... moje je misljenje da ovdje kupci (govorim o vecini) prvo cuju i vide JEFTINO, a tek onda ide ona sacica ljudi koja cuju kvalitetno.
Links realno NEMA konkurencije u Splitu i ako njihov menađment napravi par pametnih poteza mogu veoma jednostavno osvojit većinu lokalnog tržišta...
Staro 06.12.2006., 18:36   #76
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
OT: Evo i jedne kritike koja se odnosi na Ri podružnicu, ali je moguće da će tako biti i kod vas - Links nema lokalnog servisa, već se sve šalje u Zg. I sami znamo da se dio kvarova može riješiti u dan-dva i zato je slanje u Zg i trošak i gubitak vremena za onoga tko čeka taj komp, a neophodan mu je za rad. Mislim da bi trebali poraditi na tome. Ne mora servis biti gdje i prodavaonica. Ventex je godinama imao servis na jednoj, a prodavaonicu na drugom mjestu u gradu. Ako ima mjesta za servis na lokaciji gdje je prodavaona, odlično. Ako nema, nije bed - glavno da je negdje u gradu.
Staro 06.12.2006., 18:38   #77
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
mislim da taj post moraš poslat na links forum, al dobro...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2006., 22:56   #78
Buki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Ma da... a hoćeš se okladit da će sutra bit pun prostor kad se budu dijelile nekakve sitnice?
A tko to zna da se dijeli osim nas ovdje? I par namjernika koji nalete slucajno ... u tome je poanta.

Citiraj:
Koliko god mi se gade akcije, popusti kojih nema, "super" i "novo" senzacionalistički naslovi priznajem da je to uvijek palilo i da pali.
Gade se i meni vecina reklama u svim medijima, ali one ocigledno imaju svoju svrhu i ucinak ...

Citiraj:
Procesor je stoka kakve nema... počevši od garancije, odnosa prema kupcima, robi koju nabavljaju/prodaju do odnosa prema svojim zaposlenicima. Šta oni imaju? Razvikano ime.
Njusim li to bivseg zaposlenika?

Citiraj:
Links realno NEMA konkurencije u Splitu i ako njihov menađment napravi par pametnih poteza mogu veoma jednostavno osvojit većinu lokalnog tržišta...
Dobro, ali ne mozes kazati da nema konkurenciju. U tvojim ocima mozda ne, ali ipak ... konkurencija, i to jaka, ipak postoji.

Ja sam spomenuo Vemil i HGSpot kao objektivno najjace konkurente, jer oni imaju ipak nekakve konkurentske prednosti u odnosu na Links: siri asortiman, bolji polozaj i prostor, puuuno veci obujam prometa, a time i jeftiniju distribuciju, bolji tretman od dobavljaca itd.
Osim toga, Procesor je dobar partner MSanu (koji je ogroman trzisni igrac), te su zasigurno u jako dobrom odnosu (marze, povrati i sl.), zahvaljujuci velikom prometu koji Procesor radi MSanu na podrucju Dalmacije (vjerojatno vise nego Comware, Nexus i Techware skupa).
Ali ipak, Links definitivno moze osvojit pristojan dio trzista, bez sumnje ... postoji dovoljno trzisnih prilika koje samo cekaju da ih se pokupi
Buki je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2006., 00:36   #79
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Heh ma znao sam da će netko reć bivsi zaposlenik, ali ne, nisan radia kod njih medjutim znam neke ljude i komentiran cisto sa stajalista perspektivnog mladog ekonomista
Staro 07.12.2006., 00:44   #80
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Links nemoze konkurirat HG Srotu i Ve-Milu i mislim da tome uopce netreba tezit.
Links za potencijalne kupce ima drugu skupinu ljudi. Ljude koni na komp ne gledaju kao sam na alat vec gledaju na njega kao na zanimaciju, hobi, gust.
Hg-Spot, Ve-Mulj ideju na siroku potrosnju. Na ljude kojima je kompjuter potreba, alat, kao sto je kucanici potreba i alat perilica rublja. Imaju ga, naprave posao na njemu i zaborave na njega dok im opet ne zatreba. Kao sto je zenama perilica rublja stalno rade sa njima al opet ne misle o tome kako bi ju nabrijali
Takvih je ljudi vise nego hobista i njima nije najbitnija kvaliteta, balansiranost, nadogradivost, visoke performanse i ostalo. Njima je bitno da je jeftino i da radi. A jel bi to moglo raditi 10 ili 15 % brze, njih ne zanima. Takvih je ljudi punmo i oni kupuju u HGS i VM. Hobisti kojih je manji broj, vecinom kupuju u Linksu. I to je skupina ljudi kojima bi Links trebao biti okrenut, i naposljetku, okrenut je.
gunther je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2006., 01:03   #81
Vedran_Links
Premium

Bio je na mojposao oglas za zapošljavanje.

Lp,

V.
Staro 07.12.2006., 07:20   #82
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Aha, a jeste se javljali kome na prijave prema oglasu na www.mojposao.net ?

Jer, poslovna pristojnost nalaže da, iako nemate namjeru uzet određenog kandidata, pošaljete mu, ako ništa drugo, odbijenicu.

I nemoj mi reć da ste se javljali, jer je, konkretno, jedan uredno ispunjen CV bio predan sa šifrom oglasa koji ste dali, međutim, nikakvog odgovora nije bilo.

Pa da ste bar napisali u mailu "Ne za***avaj, šta ćeš nam ti" ili nešto slično.

S te strane, neprofesionalno.
Staro 07.12.2006., 11:07   #83
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Vjerojatno je u oglasu pisalo "Molbe i Životopise molimo da nam šaljete na mail posao@links.hr" kao što piše na linku gore.
Ne sviđa mi se taj trend gdje milijun ljudi šalje CV a posao se onda izvlači kao lutrija i naravno nema apsolutno nikakvog kontakta pa barem ni tog u stilu "Daj odj.... od nas sinko"
To je posljedica visoke nezaposlenosti jer na jedno novo radno misto ima (barem) deset zainteresiranih i ako ti smeta taj odnos nema veze radit će netko drugi.
Vjerojatno je ovo sve već offtopic ali Links je već otvoren u Splitu tako da je topic već ispunia svoju svrhu
Staro 08.12.2006., 14:27   #84
Vedran_Links
Premium

Pri pisanju životopisa trebalo je ispuniti par uvjeta da bi se životopis zaprimio tj da nam se nebi zagubio.

u Subjectu je trebalo pisati POSAO što je stajalo u oglasu. To je tako i ako nije bilo kao takvo poslano mail je mogao pobjeći zbog rulova outlooku.
dalje Životopis ako nije bio poslan u wordu ili pdf-u što je isto bilo napomenuto nije se niti razmatrao.
To je bila osnova, ukoliko osoba koja je slala životopis to nije tako poslala mail je mogao pobjeći da ga ne vidimo.

Zaprimili smo preko 200 mailova a na sve koje smo zaprimili smo i odgovorili telefonski. Postoji mogućnost da nam je nešto promaklo ali nam je svakako praksa da se svkome javimo. moje isprike ukoliko se nekome nismo javili što ne znaći da smo neažurni nego jednostavno su to izdvojeni slučajevi i nije nam praksa.

Nadalje.
Kao što znate cjena hardwareu stalno pada. popriličnu količinu financijsku jesmo poslali u Split. Ako je artikal dostupan u Zagrebu a nema ga u Splitu isporuka je u 99% slučajeva u roku 24 sata tj jednoga radnog dana pošto roba svakodnevno putuje u Split.
Stanje lagera će se povećavati ovisno naravno o samim prometima te vjerujemo da će popunjenost biti sve bolja i bolja. Tako je i u Rijeci jer je lager robe sve veći.
Svakako gledamo da ponudimo što širi asortiman robe te kroz određeno vrijeme imamo asortiman gotovo jednak Zagrebu.

Zadnje izmijenjeno od: Vedran_Links. 08.12.2006. u 15:45.
Staro 11.12.2006., 02:18   #85
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
OK to bas i nije istina. Vi radite subotom a roba ne putuje subotom. Jer moja narudzba kasni iako mi je receno da dolazi u subotu. Nije nesto kriticno ali isto volim znati kada cu dobiti to sto sam narucio.
Staro 11.12.2006., 09:39   #86
Vedran_Links
Premium

Na subotu nemožemo utjecati pošto se radi skraćeno. U rijeci paketi nam dolaze i u Subotu.
Staro 11.12.2006., 11:27   #87
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
E bit cu malo nekulturan, al ajde.

Ajte bez te svi na http://forum.links.hr/
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2006., 21:25   #88
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Vedran_Links će se možda uvrijedit al moran primjetit da je taj forum dosta spor. Ne znam zašto, ali jednostavno je. I to je jedan od razloga zašto radije pišem ovdje o tome nego tamo. Nothing personal.
Staro 12.12.2006., 00:20   #89
Kruno M
Premium
Moj komp

Kruno M's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Vedran_Links će se možda uvrijedit al moran primjetit da je taj forum dosta spor. Ne znam zašto, ali jednostavno je. I to je jedan od razloga zašto radije pišem ovdje o tome nego tamo. Nothing personal.
Hm, pa kod mene kada si usporedim pcekspert i links forum, linksov je puno-puno brži. Neznam kako je kod drugih al osobno mislim da je pcekspert dosta spor

NHF naravno

I da nadam se da će se links otvoriti negdje u Slavoniji , npr Osijek, Vinkovci
Staro 12.12.2006., 03:14   #90
konj
Premium

Datum registracije: Oct 2005
LoL pa moze se raspravljati o linksu i na forumima osim linksovih??
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno