|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Raspitaj se koliko dođe najam prostora i režije za prostor u šoping centrima pa će ti biti jasno zašto tamo dominiraju trgovine odjeće (na koji se udara 300% marža) |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Bija san danas do linksa u ST. Prostor je katastrofa. A i na lokaciji je di bi ga bilo lako opljačkat.: lol2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Znaći eto da se oglasimo i mi. Za poklone imamo USB flash ključeve. Lopte, Dresove, Članske iskaznice za sve one koji ih nemaju. Od sutra će se početi dijeliti popodne USB ključevi. jer tek stižu ;-( Katalozi se dijele a pripremamo za iduću subotu nešto po gradu ne za Vas jer vjerovatno to što radimo će vam biti bezveze no za širu populaciju možda bode interesantno. Molimo vas da ukoliko Vam nije problem prijedloga šaljete kod nas na forum kako bi imali što bolju ponudu. Hvala Vedran |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
|
wth su usb flash ključevi? ![]() kako se dijele, šta treba kupit i koliko, koji dresovi kako se njih dobije i trebate li možda zaposlenika u prodaji/servisu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
http://forum.links.hr/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
hej, ja jućer bio tamo i narućio dvije stvarćice, ali idu iz Zagreba, oću li ja dobit nekakav usb: sweating
![]() |
#68 | |
Premium
|
Citiraj:
Možda se trebalo malo samoinicijativno javit... : bonker : Doduše, stoji obavijest na http://www.links.hr/index.php?option...term=74&key=74 međutim to je tamo praktički godinama pa sumnjam u aktualnost iste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() E sad kako ja vidim citavu situaciju - mislim da u ovoj bransi (barem u ST-u) lokacija i prostor nemaju znacajan utjecaj na uspjeh poslovanja. Prvo podite od sebe, a onda evo vam prvi argument - sjetite se samo u kakvom je prostoru bio Ve-Mil. Lokacija isto kao i sada Links, a za prostor niti nemam rijeci. Moj podrum je bolje sredjen nego sto je ono bilo, a djelatnici tek ... (Miro je izuzetak ![]() ![]() Drugi primjer - Procesor. Lopovi kakvih nema (masa ljudi s losim iskustvima), prodavaci katastrofa kao i servis, lokacija nista posebno, kao ni prostor. ALI - oglasavaju se masu po Slobodnoj, Malom Oglasniku i sl. (najjeftiniji, ima svega, neke glupe akcije ... samo dodjite!) i to lazno (dodjes tamo nema nista). I sta? Opet mlate debelu lovu ... Links ustvari realno i nema pravu konkurenciju u Splitu osim Vemila i HG-a (njima nece moc uvijek parirat cijenom, jer oni se baziraju na kolicini prodaje), samo treba pristupit trzistu na pravi nacin ... moje je misljenje da ovdje kupci (govorim o vecini) prvo cuju i vide JEFTINO, a tek onda ide ona sacica ljudi koja cuju kvalitetno. Ima ljudi koji traze kvalitetu (kao sto smo vjerujem svi mi ovdje), ne kazem da nema, i spremni su je vise (ili neki samo malo vise) platit. Ali Links ne moze uspjeti od takvih. To vam je valjda jasno ... Ali broj ljudi koji cijene kvalitetu, uslugu i servis raste ... i rasti ce. Tjeraju ih ovi ostali da cijene. ![]() Eto, to bi im bio free advice od mene. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Slažem se u potpunosti sa Buki-em (osim onog za prostor, al to se da sredit ![]() Ovdje u Splitu se ne može računat na puno ljudi koji su spremni potrošit na komp, ovdje većina gleda na njega kao nužno zlo. Zato i uzimaju racunala u dućanima koji su "najjeftiniji". U "Procesora" ćeš npr. dobit komp za smiješne novce. Ali, te komponente, niti su kvalitetne niti su u cvijetu mladosti. No, to je ono što u ovom gradu ide najbolje. Kante od 1000kn + obvezno LCD monitor(da se moš ku.čit). Zato mislim da Links sa svojim uglavnom kvalitetnim komponentama neće baš osobito dobro proć ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
nažalost, i sam mogu potvrditi ovo što su Norton i Buky naveli, ljudi tu uglavnom kupuju tako da prođu što jeftinije, jako je malo je onih koji gledaju da kupe nešto što je kvalitetno, kupuju se uglavnom ona smeća u Peveca ili Emezete ( a nije da ljudi nemaju ![]() naravno, onda se nakon 20 dana dolazi meni po pomoć da ne valja ovo ne valja ono "Dalmacija u mom oku"....: bonker2
![]() |
#73 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT: Evo i jedne kritike koja se odnosi na Ri podružnicu, ali je moguće da će tako biti i kod vas - Links nema lokalnog servisa, već se sve šalje u Zg. I sami znamo da se dio kvarova može riješiti u dan-dva i zato je slanje u Zg i trošak i gubitak vremena za onoga tko čeka taj komp, a neophodan mu je za rad. Mislim da bi trebali poraditi na tome. Ne mora servis biti gdje i prodavaonica. Ventex je godinama imao servis na jednoj, a prodavaonicu na drugom mjestu u gradu. Ako ima mjesta za servis na lokaciji gdje je prodavaona, odlično. Ako nema, nije bed - glavno da je negdje u gradu.
![]() |
#77 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mislim da taj post moraš poslat na links forum, al dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||||
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ja sam spomenuo Vemil i HGSpot kao objektivno najjace konkurente, jer oni imaju ipak nekakve konkurentske prednosti u odnosu na Links: siri asortiman, bolji polozaj i prostor, puuuno veci obujam prometa, a time i jeftiniju distribuciju, bolji tretman od dobavljaca itd. Osim toga, Procesor je dobar partner MSanu (koji je ogroman trzisni igrac), te su zasigurno u jako dobrom odnosu (marze, povrati i sl.), zahvaljujuci velikom prometu koji Procesor radi MSanu na podrucju Dalmacije (vjerojatno vise nego Comware, Nexus i Techware skupa). Ali ipak, Links definitivno moze osvojit pristojan dio trzista, bez sumnje ... postoji dovoljno trzisnih prilika koje samo cekaju da ih se pokupi ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
Heh ma znao sam da će netko reć bivsi zaposlenik, ali ne, nisan radia kod njih medjutim znam neke ljude i komentiran cisto sa stajalista perspektivnog mladog ekonomista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Links nemoze konkurirat HG Srotu i Ve-Milu i mislim da tome uopce netreba tezit. Links za potencijalne kupce ima drugu skupinu ljudi. Ljude koni na komp ne gledaju kao sam na alat vec gledaju na njega kao na zanimaciju, hobi, gust. Hg-Spot, Ve-Mulj ideju na siroku potrosnju. Na ljude kojima je kompjuter potreba, alat, kao sto je kucanici potreba i alat perilica rublja. Imaju ga, naprave posao na njemu i zaborave na njega dok im opet ne zatreba. Kao sto je zenama perilica rublja ![]() ![]() Takvih je ljudi vise nego hobista i njima nije najbitnija kvaliteta, balansiranost, nadogradivost, visoke performanse i ostalo. Njima je bitno da je jeftino i da radi. A jel bi to moglo raditi 10 ili 15 % brze, njih ne zanima. Takvih je ljudi punmo i oni kupuju u HGS i VM. Hobisti kojih je manji broj, vecinom kupuju u Linksu. I to je skupina ljudi kojima bi Links trebao biti okrenut, i naposljetku, okrenut je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
Bio je na mojposao oglas za zapošljavanje. Lp, V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Aha, a jeste se javljali kome na prijave prema oglasu na www.mojposao.net ? Jer, poslovna pristojnost nalaže da, iako nemate namjeru uzet određenog kandidata, pošaljete mu, ako ništa drugo, odbijenicu. I nemoj mi reć da ste se javljali, jer je, konkretno, jedan uredno ispunjen CV bio predan sa šifrom oglasa koji ste dali, međutim, nikakvog odgovora nije bilo. Pa da ste bar napisali u mailu "Ne za***avaj, šta ćeš nam ti" ili nešto slično. S te strane, neprofesionalno.
![]() |
#83 |
Premium
|
Vjerojatno je u oglasu pisalo "Molbe i Životopise molimo da nam šaljete na mail posao@links.hr" kao što piše na linku gore. Ne sviđa mi se taj trend gdje milijun ljudi šalje CV a posao se onda izvlači kao lutrija i naravno nema apsolutno nikakvog kontakta pa barem ni tog u stilu "Daj odj.... od nas sinko" ![]() To je posljedica visoke nezaposlenosti jer na jedno novo radno misto ima (barem) deset zainteresiranih i ako ti smeta taj odnos nema veze radit će netko drugi. Vjerojatno je ovo sve već offtopic ali Links je već otvoren u Splitu tako da je topic već ispunia svoju svrhu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
Pri pisanju životopisa trebalo je ispuniti par uvjeta da bi se životopis zaprimio tj da nam se nebi zagubio. u Subjectu je trebalo pisati POSAO što je stajalo u oglasu. To je tako i ako nije bilo kao takvo poslano mail je mogao pobjeći zbog rulova outlooku. dalje Životopis ako nije bio poslan u wordu ili pdf-u što je isto bilo napomenuto nije se niti razmatrao. To je bila osnova, ukoliko osoba koja je slala životopis to nije tako poslala mail je mogao pobjeći da ga ne vidimo. Zaprimili smo preko 200 mailova a na sve koje smo zaprimili smo i odgovorili telefonski. Postoji mogućnost da nam je nešto promaklo ali nam je svakako praksa da se svkome javimo. moje isprike ukoliko se nekome nismo javili što ne znaći da smo neažurni nego jednostavno su to izdvojeni slučajevi i nije nam praksa. Nadalje. Kao što znate cjena hardwareu stalno pada. popriličnu količinu financijsku jesmo poslali u Split. Ako je artikal dostupan u Zagrebu a nema ga u Splitu isporuka je u 99% slučajeva u roku 24 sata tj jednoga radnog dana pošto roba svakodnevno putuje u Split. Stanje lagera će se povećavati ovisno naravno o samim prometima te vjerujemo da će popunjenost biti sve bolja i bolja. Tako je i u Rijeci jer je lager robe sve veći. Svakako gledamo da ponudimo što širi asortiman robe te kroz određeno vrijeme imamo asortiman gotovo jednak Zagrebu. Zadnje izmijenjeno od: Vedran_Links. 08.12.2006. u 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
OK to bas i nije istina. Vi radite subotom a roba ne putuje subotom. Jer moja narudzba kasni iako mi je receno da dolazi u subotu. Nije nesto kriticno ali isto volim znati kada cu dobiti to sto sam narucio.
![]() |
#86 |
Premium
|
Na subotu nemožemo utjecati pošto se radi skraćeno. U rijeci paketi nam dolaze i u Subotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
Vedran_Links će se možda uvrijedit al moran primjetit da je taj forum dosta spor. Ne znam zašto, ali jednostavno je. I to je jedan od razloga zašto radije pišem ovdje o tome nego tamo. Nothing personal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
NHF naravno I da nadam se da će se links otvoriti negdje u Slavoniji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
LoL pa moze se raspravljati o linksu i na forumima osim linksovih??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|