|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam uspio malo pronjuskat pa sam nasao. Dogovorio se sa ravnateljom i sada nam je dosla ponuda u sklopu Net u skoli. Vjerovatno da ce sve skole dobiti ponude do kraja ovog mjeseca. Morate se javiti profesoru koji vam predaje informatiku ili ravnatelju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
to je sigurno u kombinaciji sa CARNet-om |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
|
Evo čuo sam se prije pola sata s veselim studentima na iskonovom help desku ![]() Pa evo koje sam informacije dobio, uglavnom su naša nagađanja potvrđena: 1. Iskon kreće s novom adsl2 ponudom (internet + telefon) ovaj tjedan 2. Ponuda će biti povoljnija od dosadašnje. (nije mi tip htio reći konkretnu cijenu. 3. Ponuda ide njihovom infrastrukturom, neovisno o t-comu (: goood : ) 4. Fakat gore idu samo brzine uploada, download će biti isti kao i na adsl-u. 5. Adsl2 neće biti dostupan u prvoj fazi svim korisnicima kojima je sada dostupan adsl (meni je dostupan, ![]() 6. Moći će se prebaciti iz adsl-a na adsl2. 7. Dosadašnja adsl ponuda neće se mijenjati. Uglavnom, za par dana ćemo znati sve konkretno. Jedino ne znam hitler-kom sprema.
#66 |
Premium
|
daj ajde koliko je to par dana nemrem se strpit više ..... |
![]() |
![]() |
#68 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
sve ok, ali gdje je dostupnost??? da nebu samo mamutica dobila :mad: |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
koliko sam ja skuzio oni su vec polozili svoje kablove? ili se varam, i ako jesu to znaci po meni da ce biti dostupan samo uzi centar ali otom potom vidjet cemo 9 ako cepisat nesto na stranicama |
![]() |
![]() |
#73 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
nemoj molim te... centar se zadnji pokriva, ja u gundulicevoj i nemam ni jednog kablovskog providera, vodatel ima u planu moju ulicu tek za neke 2 godine (ako i tad), tak da... |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
pazite foru, zovem opet helpdesk (morao sam za firmu), dobim neku trebu ovaj put i odlučim kroz razgovor priupitat neke stvari koje sam prije zaboravio pitat i pazite kaj mi veli: izaći će u javnost za 10-ak dana s ponudom, a ne ovaj tjedan i telefoniranje u hr neće biti besplatno (kako se govorilo u prvi trenutak tu na forumu), nego nekih 30% jeftinije od trebutačne t-comove telefonije? ko sad priča istinu? to je točno. meni je primjerice u okolici črnomerca dostupan adsl2 odmah kad počnu s ponudom dok moja šogorica u centru grada 200m od trga neće imati tako skoro tu mogućnost...
#75 |
Premium
|
gdje vi provjeravate dostupnost, ili zovete pa kako vam oni kazu??? |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
#77 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
sutra je službeno predstavljanje usluge (no izgleda da će to biti samo "paper launch") edit: malo se ispravljam (zagrade) no, masivnu dostupnost ne treba očekivati istog trenutka Zadnje izmijenjeno od: Mailman. 08.11.2006. u 14:04. |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
tbh, dobivam oprečne informacije tako da i za to "službeno predstavljanje" nisam više siguran |
![]() |
![]() |
#80 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
E da mislim da bi moglo bit sutra zato kaj uglavnom mi njihovi računi dolaze oko 9. pa ono valjda će u računu bit reklamica za to i ako sam dostupan i kakva prijavnica ![]()
#81 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
#82 |
schwere panzerspitze
|
aj fino. ekipa, nadam se da će bar nekome od vas biti dostupno i da će delati bez problema.! : cheers2 držim palčeve! |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
'ajd da vidimo i to čudo. ak je fakat 40% jeftiniji i flat onda se isplati to uzet. ipak, bude li povoljna cijena vrijedila samo ako se vežeš dvije godine s ugovorom, onda nema šanse da to uzmem - prije ili poslije konkurencija će isto morat odgovoriti...
#85 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ima li tko ikakvih novih informacija? |
![]() |
![]() |
#87 |
schwere panzerspitze
|
u toku dana će biti objavljene cijene rekli su. biti će dostupno u dijelovima rijeke, zagreba, osijeka i splita. nazovi službu za korisnnike na 08001000 da vide je li dostupno za tvoj broj! |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
cekaj, cekaj...t com nece mijenjati nista, a iskon ce mijenjati s 5Gb na flat? |
![]() |
![]() |
#89 |
schwere panzerspitze
|
ne. iskon će ponuditi telefon i adsl po nižim cjenama. i to od danas u zg st ri os. što će t-com neznam. ali priča se da će povećati pakete ili brzine. |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
|
aha ok. u biti presudna ce biti dostupnost, a onda na drugom mjestu cijena...meni je istekao 12 mjeseci kod iskona tak da se mogu prebaciti kod najpovoljnijeg, al radije bih ostao na iskonu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|