|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nadam se da ću im biti u dometu centrala. A što se tiče ugovora na 12 mjeseci, ionako to većinom imamo pa baš i nije neki problem. Daleko bolje od Optime i njihovih 2 godine. Pohvalno je što se u trenutku smanjivanja cijena, povećanja paketa ili brzine, sve to događa i tebi bez obzira što je u ugovoru bilo navedeno drukčije. Jedino se bojim da će cijeli sistem patiti obzirom da nam je infrastruktura od ***ca.
#32 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam pak (na)čuo da će start paket bit 5GB - 1Mbit/s = 99kn i FLAT - 1Mbit/s = 138 kn živi bili pa vidli ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
sve to fino zvuči. sad samo treba dočekati 9. i nadati se da mi kao i obično kad nazovem neće reći- e ti nemožeš. ili nešto slično... jer su mi sumnjive te priče o njihovim centralama i dosegu? otkud iskonu centrale? iskon je t-com bitch i valjda gdje t-com ima centralu imaju i oni? znači tko ima tcom dsl trebao bi moći imati i iskon dsl? ili mi je nešto promaklo? |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Obzirom da je Veliki Magenta vlasnik svega, pa i Iskona, ovo sam iskopao na njihovim stranicama http://www.t-com-specials.de/tariftabelle/. Za one koji ne znaju njemački: DSL flat 16Mbit/s, telefon flat za pozive unutar Njemačke, pozivi prema mobitelima 12,9 c/min. Pretplata - 60EUR/mj. Od hardwarea, nudi se uglavnom WLAN modemi/routeri Speedport W500V i W700V (http://www.t-com.de/is-bin/INTERSHOP...MAAAENA5VE2aHp)
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
u prvim tjedinima 11 mjeseca će već biti dostupan adsl-2 na određenim lokacijama .... novi zagreb neće biti među prvima (kombolova) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
schwere panzerspitze
|
vidio sam maloprije da se iskon isprsio i za tv reklamu? znaći bit će malo veća dostupnost od 2 kvarta... to izgleda dobro.... |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Pitanje je samo po kojoj cijeni će to biti. Trenutno je ovako nekako: ADSL flat - 199kn, ADSL pretplata - 79kn, telefon pretplata - 73,20kn. Sve skupa 351,20kn tj. 48 EUR. Čuo sam im i reklamu na Otvorenom radiu. Valjda će bit nešto od te dostupnosti.
#40 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
#41 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
__________________ |
![]() |
#42 |
Premium
|
bilo je na njihovim internet stranicama, sad vise ne mogu naci, a pisalo je u novinama jos prije...enivej ovo je psialo: "Tarifna opcija Non-stop omogućuje vam da za dodatnih 20 kuna mjesečno (PDV uključen) i cijenu uspostave poziva od 0,28 kn po pozivu (PDV uključen), telefonirate za 0 kn/min unutar T-Com HR fiksne mreže* bez ograničenja u trajanju razgovora. Tarifnu opciju je moguće aktivirati do 31.12.2006., a pravo na korištenje imaju svi privatni Halo i ISDN korisnici koji koriste neki od Super ili Halo korisničkih paketa - osim Halo Mini i Super 60 UP paketa. Važno: Uključenje ove tarifne opcije isključuje pravo na prometni popust za korisnike Halo Start korisničkog paketa. * Ne uključuje: pristup internetu, pozive prema uslugama s posebnim cijenama (95, 988, 981,..., POS brojevima), pozive prema nacionalnim i međunarodnim mobilnim mrežama, međunarodne pozive prema fiksnim mrežama, pozive prema ostalim fiksnim HR operatorima, pozive prema uslugama s dodatnom vrijednošću (060, 061, 062,...) i pozive u poluautomatskom prometu (pozive s posredovanjem operatera: 901, 902,...)." link im trenutno ne radi ![]() http://www.t-com.hr/privatni/telefon/tarife/nonstop.asp |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
al i mene interesira vise o tome....inace, samo su ovo gore napisali na svojim stranicama. nije bilo nikakvih "uvjeta koristenja", nicega. EDIT: nasao sam ovo: http://www.t-com.hr/privatni/kzona/c...stop.asp#thumb al sadrzaj im se mijenja iz sata u sat. Zadnje izmijenjeno od: reboot. 01.11.2006. u 20:22. |
![]() |
![]() |
#44 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Samo jedna stvar. Kad sam htio ukinuti telefonsku pretplatu, rekli su "ne može", jer se ADSL zakonski veže za telefon, pa ne možeš nemat telefon, ako imaš ADSL. Ukratko, sranje. Bez obzira što je s tehničke strane lako izbaciti telefon iz strukture, oni, kao, to ne smiju. Sad, kakve će mi onda pogodnosti donijet Iskonov telefon, ako faking pretplatu opet moram plaćat nacistima?
#46 |
schwere panzerspitze
|
zvao iskon i gle čuda- najvjerojatnije ništa u rijeci od ovoga još neko vrijeme. za moj broj na vežici definitivno kita: suicide a za cijelu rijeku vrlo vjerojatno. kažu da će prvo krenuz u zg-u za par dana a za druge ne žele ništa reći jer ni sami ne znaju rokove. također ne žele ništa pričati o paketima/brzinama. i kažu biće samo u zg, ri, osjeku, splitu i možda varaždinu. |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
Oki, evo još malo inside informacija.... Brzina downloada se neće mijenjati.... ostaje isti kao i do sada, jedino upload ide malo gore (čitaj osnovni paket će SIGURNO biti 1024/256).... XXL ADSL korisnicima (dakle onima koji se neće moći prebaciti na Novu ADSL2+ ponudu) se ništa neće mijenjati, niti paketi, niti brzine..... fejlus... Flat bi trebao biti "od 30 - 50%" jeftiniji... bolje informacije od toga nemam... |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#49 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ima li kakvih novosti iz prve ruke od nekog špijuna? ![]() iskon će uskoro objavit ponudu, ali valjda ima nekog tko zna iz prve ruke? @riječanin, zar se neće moći prebaciti s xxl adsl na adsl2+ ili sam ja nekaj krivo skužio?
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Vjerni klijenti uvijek manje dobiju nego novi. A i zasto bi davali starima kada ih vec imaju u saci a nove moraju mamiti? Eventualna neka ponuda za stare korisnike, ali vecinu puta treba otkazati uslugu pa tek onda sklopiti (vrazji) ugovor na par godina. Zalosno ali istinito. |
![]() |
![]() |
#54 |
Ekspert iz sjene ...
|
Koliko mi se čini - Iskon je pokusi kunić za ADSL2+. Prvo će fino istestirati opremu,propusnost itd. sa Iskonom, nakon toga kad sve bugove riješe prebaciti na T-Com. Savršeno logično i s poslovne strane normalno ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
Šta nisu propusnost dovoljno istestirali s MaxTV-om? Većini ljudi ovdje je jasno da im je propusnost od **rca, a nisu ni oni toliko glupi da to nisu shvatili. Dobrom dijelu MaxTV korisnika je zbog (ne)propusnosti brzina sa defaultnih/teoretskih 5 Mbit/s smanjena na 3,5Mbit/s. Meni nije jasno kako će takva infrastruktura izdržati 16-24Mbit/s ADSL2+. Očekujem show program po tom pitanju. Žalosno je da ćemo svi trpiti, a njima nitko ništa ne može.
#56 |
Premium
|
stvar je još u testnoj fazi....afaik, 9.11. se neće dogoditi baš ništa.... |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
tako da nema veze sa t-comovim vodovima isto kao i optima, amis a uskoro i H1 ... |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|