|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
@mirmac...ajd ti pitaj tog svog frenda kako se miću ti titlovi.Ispizdit ću! Jel mi možeš ta reći u vezi NErada dodatnih tipki u igrama (navedene u postu prije). I još nešt...ona tipkica za povećavanje DPI-a miša...u driverima namjestim da mi cijelo vrijeme bude na 1600. Poslije nekog vremena kada mi se sprdne stisnem tu tipku i on mi opet počne mijenjati DPI...znači želim FIKSNI DPI!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kod mene na trustu gm-4800 se te dodatne tipke u igrama programiraju tako da im dodjelim neko slovo na tipkovnici (npr. jedna tipka sa strane mi je "U", a druga "I". I onda u igri dodjelim nekoj komandi slovo U ili I. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
treba mi za brata koji igra c.s. i nemože si postaviti keystroke jer mu se u igri prilikom stiskanja istog pojavi zeleni titl koji stvarno može ići na živce. ja imam logitecha G3 i moram priznati da je G3 neusporedivo bolji miš. Ovaj ergo na prvi pogled se čini ok zbog karakteristika i cijene, ali ga je bolje ne kupovati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
moj radi ko sretan nemam nikakvih problema snjim osim sto mi se malo izlizala boja to me pomalo nervira ![]()
![]() |
#66 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma na svima se liže boja...no moj je neki dan otišel u penziju. No da je bil za 5, nije. Nije primal baš ljevi klik, znači tu i tam se znalo dogodit da klikneš a ne primi, u desktopu je to ok, al ak igraš war3 pa ne primi spell, e onda več .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|