Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.09.2006., 23:59   #61
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
E ta Imola 1994, vec su tone tinte ispricane o tom skakanju, a gle vraga, mlađahni Mika, osvojio treće mjesto i onda skakao kao lud na podiju. Sumnjam da je i Larini bio drugačiji.

Mislim zao bi je zbog Senne, ali opet, it takes two to tango.

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 23:59   #62
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor cassper Pregled postova
"boli me k...." izjave tipa toga se vidi da se previse zivciras i zamaras velicinom MS ili masse i ferrraija pa te i frustrira malo previse,a bolid je bio jako dobro podesen i prije i poslije utrke je bio zadovoljan,uostalom pitaj vga killera kako je reagirao massa nakon kvalifikacija,prije utrke i poslije utrke.
Massi nije sve bilo kak spada naštelano. Rekli su mi da ima mrvicu premalo downforcea. Jurio je po ravnini, al je pleso po zavojima. To se najbolje moglo vidjet kad mu je na ulasku u prvu šikanu samo kraj bolida otišao van, al ga je uspio spasit. Šteta kaj je onak zbloko kotač pa je moro u boks.
Nakon kvalifikacija je bio uzasno ljut na Alonsa.

@ cassper - svaka čast. Sve sto si reko stoji i imam isto mišljenje.

Naravno da je svima koji ne navijaju/mrze schumija nije drago ovak neš gledat i da je u zadnjih par godina Ferrari pod povečalom. Otprilike znam kak je to jer sam ja prošle godine pizdio dok sam gledo onakav Ferrari. ***iga tad su shebali stvar, al je opet šumi izvlečio kaj se moglo.
Sjetite se samo Turske, kolko se sjecam da je Turska, da se šumi vrtio na stazi ko početnik. Ovogodišnja utrka je pokazala da nekaj prosle godine nije valjalo jer se do sad ni na jednoj stazi šumi nije tolko vrtio.
vga killer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.09.2006., 00:05   #63
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM Pregled postova
Iz nekog razloga to se nikad ne spominje.
Shumija su mrzili od početka - i ja sam ali zato jer sam navijao za Prosta - ne zato jer je švabo - mnogi to nisu mogli progutati - taj vjetar je puhao iz engleskih timova.
Citiraj:
Autor Zond Pregled postova
E ta Imola 1994, vec su tone tinte ispricane o tom skakanju, a gle vraga, mlađahni Mika, osvojio treće mjesto i onda skakao kao lud na podiju. Sumnjam da je i Larini bio drugačiji.

Mislim zao bi je zbog Senne, ali opet, it takes two to tango.
Kolko mi je poznato tad se nije znalo da je Senna poginuo. Otpeljali su ga u bolnicu, al se nije znalo. Bilo je na jos par utrka da je netko zavrsio u bolnici, a to ne znaci da se nemre proslavit pobjeda.
Staro 13.09.2006., 00:14   #64
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
znali su da je senna mrtav.......i nitko nije skakao po podiju, jedino se šum malo smješkao ali nije skakao

inače meni je također žao što šumaher odlazi, makar ga u najmanju ruku ne volim,ali rezultati su mu u svakom slučaju za skinut kapu.
i nadam se naravno da će otići kao gubitnik
glista je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 00:40   #65
alimilano
Premium
Moj komp

alimilano's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
znali su da je senna mrtav.......i nitko nije skakao po podiju, jedino se šum malo smješkao ali nije skakao

inače meni je također žao što šumaher odlazi, makar ga u najmanju ruku ne volim,ali rezultati su mu u svakom slučaju za skinut kapu.
i nadam se naravno da će otići kao gubitnik
baš tako..osim šta mi nije ža šta odlazi....do te utrke sam i navijao za njega jer se vidilo da je talent i gledao sam svaku utrku.......a on slavi......tad mi se sve zgadilo........nakon toga bi samo povremeno formulu pratio.....i naslov je pogrešan ...on nije najveći od najvećih........ako se neko služi nesportskim potezima onda ga ne možeš zvat tako...........jedan od najvećih..to bi moglo proć
alimilano je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 01:02   #66
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor flood Pregled postova
Svidjaju mi se kvazi vozaci,al ovo nije thread o njima:burn:

Neznam na koju foru uopce usporedjujes njih dvojcu,al dobro.Zapoceo sam sa boli..... jer uopce Massu ne dozivljavam kao nesto posebno,a kamoli kao velicinu sta ti pricas,pa da se jos i umaram njime.Sad ima konkurentan bolid,vremenom ce se vidjeti dal je klasa.

Na svakoj utrci je tako

1) nije thread o kvazi vozacima jer ga oni ni ne zasluzuju,ali nije ni thread o hrackanju po schumiju

2)nitko ne usporedjuje nikoga niti o velicinama masse ne govori,nego lijepo procitaj malo bolje moj post gore.

3) imas pravo - schumi na svakoj utrci potvrdjuje da je car
Staro 13.09.2006., 01:06   #67
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Evo slavlja, fulao sam ja u necemu ali i dobar broj vas, ocito sam gledao krivu snimku.

http://www.youtube.com/watch?v=t2mqz...elated&search=

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 01:18   #68
cassper
Registered User

cassper's Avatar

e sad me bas zanima - dali ce netko nakon ove snimke poceti za njega opet navijati posto mu je bio idol nekada,a nakon imole vise nije otada ga mrzi - na temelju cega ???

jeli sad napokon ljudi kuze da jedino to moze britanski tisak izmisliti i napuhati svaku stvar oko schumija ili nekoga drugoga nebritanskoga vozaca,ali nisu imali prilike hrackati po nekome drugome posto je MS sve poosvajao pa su samo njega blatili godinama!!

jeli znate ko se veselio u parkfarmeu tada - samo hakinen i donekle larini !
ako uopce neko zna sta ja parkferme.
Staro 13.09.2006., 01:20   #69
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Formulu pratim od tamo negdje 92, a kroz period od 98 do 2006 na prste jedne ruke mogu nabrojati utrke koje sam propustio gledati (uživo).

Statističari i Antistatističari: odfukajte od MS-a jednom zauvijek, jer se onu svojoj karijeri nije utrkivao sa tablicama, papirima, grafovima, brojkama… već sa živim ljudima od krvi i mesa, odnosno sa njihovim bolidima. Do pobjeda odnosno naslova nije dolazi kalkulacijom slažući matematičke/fizičke formule izvan staze, već je svoju slavu stekao odličnim vožnjama; uvijek željan pobjede tjerao je svaki svoj bolid do krajnjih granica.
(To što je Janica Kostelić toliko bolja od ostalih nije statistika već DOMINACIJA!)

Senna i Prost su se međusobno sudarali u borbi za naslov SP, i danas se o tome priča kao o velikim dvobojima dvojce (stvarno) velikih vozača, a MS-a treba doživjeti kao pokvarenjaka zbog ISTIH stvari??? (da ne bi bilo nekakvih zabuna za mene su sva trojca veliki vozači i jako dragi)

Najžešći kritičari spominju VN Austrije (kao primjer kako je MS „izgradio svoju slavu“) kad je Barichellu javljeno iz BOXa (dakle odluka Ferrarija) da propusti MS-a. A nitko ne spominje VN U.S.A. kad je MS prepustio Barichellu pobjedu, iako mu Ferrari nije to naredio. Dakle, najveći pokvarenjak, je sam ispravio grešku koju je njegov tim napravio prema „vodonoši“ iako za to nije imao obvezu! Baš je đubre taj MS!

O bajkama kako su skandali i prljavi potezi vezani samo uz ime MS-a su kvartovske priče za malu djecu. Činjenica da SVE vezano uz MS-a (kao najdominantnijeg vozača) ima u najmanju ruku bar duplo veću dimenziju. Svi se sjećaju kako je MS pregazio mehaničara u boxu (ne svojom krivnjom, jer mu je lolipop-man dao znak da krene dok je crijevo bilo u bolidu) a puuuno ljudi je zaboravilo (novinari pogotovo) kako je jedan vozač svojom nepromišljenom vožnjom uzrokovao nesreću sa posljedicom smrti. Da je to uradio MS (s obzirom kako ga je dosada FIA redovito kažnjavala) sigurno bi ga izbacili iz F1, a možda ga i ganjali po sudovima zbog „ubojstva“.

…..još se čujemo….

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 01:29   #70
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Svaki Schumijev incident može se tumačiti na dva načina: onako kako je stvarno bio i onako kako britanski tisak napiše da je bilo!

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.09.2006., 02:06   #71
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Gle ja nisma öitao britasnki tisak nego sam gledao utrke i gledao RTL. kad RTL koji su apsolutno pro schumacherovski rekli da su ga kroz karijeru i pratili skandali i sumnje onda ti to dovoljno govori.

@cassper piše se parc fermé, i da jako dobro znam što je to.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 02:09   #72
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Kronoloski...
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Malo da Massu dotaknem. Bio sam s dečkima u bosku i rekli su da Massa ima novi poboljšani motor što bi mu trebalo bit prednost, a i šumijevom motoru je ovo bila druga utrka, a ovaj je opet bio sporiji.
Citiraj:
Bio je sporiji zbog toga sta nije uspio prestici Kubicu...
Citiraj:
massa - kubica duel: kada mu se covjek maknuo s staze,dali znas da je Massa vozio s brzim bolidom od MS zbog novoga i jacega motora,na speed trapu je bio 15 km/h brzi od MS. MS nije bilo u top 10 po brzini u vremenima na utrci,i nakon tih svih inovacija massa je vozio sporija vremena pola sekunde od MS kad mu nije bilo kubice ispred,jesi upoznat stime mozda?
Citiraj:
Po vremenima je bio sporiji. Bio sam tamo i znam kaj se događalo iz prve ruke, a ne od ovih blesavih komentatora
Citiraj:
samo sam vidio da ne moze prestici Kubicu,a ova ispred dvojca lagano odlaze.A i bolid mu je malo divljao,mozda nije bio izbalansiran kako treba,pa mu ni novi motor nije pomogao...
Citiraj:
a bolid je bio jako dobro podesen i prije i poslije utrke je bio zadovoljan,uostalom pitaj vga killera kako je reagirao massa nakon kvalifikacija,prije utrke i poslije utrke.
Citiraj:
Massi nije sve bilo kak spada naštelano. Rekli su mi da ima mrvicu premalo downforcea. Jurio je po ravnini, al je pleso po zavojima. To se najbolje moglo vidjet kad mu je na ulasku u prvu šikanu samo kraj bolida otišao van, al ga je uspio spasit. Šteta kaj je onak zbloko kotač pa je moro u boks.
Nakon kvalifikacija je bio uzasno ljut na Alonsa.
@vga killer-postavljas si pitanje i odgovaras na njega cijelo vrijeme aludirajuci na to kako si bio tamo,znas sve insajderske spike,samo sta si kolegu krivo informirao...Nama ostalima Blazicko mora reci kako stvari stoje jer smo glupi i slijepi...

Citiraj:
jeli znate ko se veselio u parkfarmeu tada - samo hakinen i donekle larini !
ako uopce neko zna sta ja parkferme.
Pajdo,ti si svojim postovima o Massinom bolidu dokazao da bas ne razumijes u potpunosti ono o cemu pricas,tak da...: lol2 :
Staro 13.09.2006., 02:14   #73
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
@cassper piše se parc fermé, i da jako dobro znam što je to.
parkferme je stavljen s razlogom,skuzit ces vec zasto...odlicno ako znas,ionako se nije odnosilo na tebe.
A sto se tice tiska za svakoga se vozaca pisalo da su ga pratili skandali i sumnje tako da to nije nista novo,pa tako i za schumija,posto covjek drzi sve rekorde i sve zivo je osvojio pa je ljudima bila dosadna i frustrirajuca ta njegova dominacija,o njemu se malo vise pisalo i napuhavalo,to moras priznati.

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 13.09.2006. u 02:42.
cassper je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 02:22   #74
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Citiraj:
@vga killer-postavljas si pitanje i odgovaras na njega cijelo vrijeme aludirajuci na to kako si bio tamo,znas sve insajderske spike,samo sta si kolegu krivo informirao...Nama ostalima Blazicko mora reci kako stvari stoje jer smo glupi i slijepi...

Pajdo,ti si svojim postovima o Massinom bolidu dokazao da bas ne razumijes u potpunosti ono o cemu pricas,tak da...: lol2 :
sva sreca pa ti kolega samo znas informacije od prasicka,iz njegove ruke : lol2 : a @vga killer je tamo bio u njihovom boxu pa i ima sta za reci i procitaj mu opet malo bolje postovo pa ces vidjeti kome i kako odgovara,jer po neznam koji put krivo shvacas,procitaj 5 puta da shvatis ako imas problema s koncetntracijom,jer vadis recenice iz konteksta,a prasicko i njegova informacija su nula bodova oduvijek bili i bit ce!
niti jednoga kolegu on nije krivo informirao,to sta si ti neupucen preko telke i preko prasicka to je tvoja stvar,imam dojam da si ti taj kolega neupuceni.

pajdo,ti i tvoje zavjere ostalih dokazuju da nerazumijes neke stvari,a ocito si i slijep vidim da je i tebi detalj oko imole pobjegao ako ti smeta schumi nemoj pisati vise ili se izrazi napokon koji je tvoj kvazi vozac

o massinom bolidu se moze saznati puno preko internetskih stranica raznoraznih,a i informacija od drugih ljudi,tako da bez brige ima upucenih ljudi,ocito ni sam neznas da na bolidu na samoj utrci mozes podesavati bez beda neke dijelove ako nisi zadovoljan s necim,tako da....: hello2 :
Staro 13.09.2006., 02:45   #75
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Citiraj:
sva sreca pa ti kolega samo znas informacije od prasicka,iz njegove ruke : lol2 : a @vga killer je tamo bio u njihovom boxu pa i ima sta za reci i procitaj mu opet malo bolje postovo pa ces vidjeti kome i kako odgovara,jer po neznam koji put krivo shvacas,procitaj 5 puta da shvatis ako imas problema s koncetntracijom,jer vadis recenice iz konteksta,a prasicko i njegova informacija su nula bodova oduvijek bili i bit ce!
niti jednoga kolegu on nije krivo informirao,to sta si ti neupucen preko telke i preko prasicka to je tvoja stvar,imam dojam da si ti taj kolega neupuceni.
vga killer i ti ste oko Massinog bolida kontradiktorni.Nisi skuzio poantu...
Citiraj:
pajdo,ti i tvoje zavjere ostalih dokazuju da nerazumijes neke stvari,a ocito si i slijep vidim da je i tebi detalj oko imole pobjegao ako ti smeta schumi nemoj pisati vise ili se izrazi napokon koji je tvoj kvazi vozac
Imolu nisam nigdje spomenuo...citaj pa ces znati odgovor...
Citiraj:
o massinom bolidu se moze saznati puno preko internetskih stranica raznoraznih,a i informacija od drugih ljudi,tako da bez brige ima upucenih ljudi,ocito ni sam neznas da na bolidu na samoj utrci mozes podesavati bez beda neke dijelove ako nisi zadovoljan s necim,tako da....: hello2 :
Samo naprijed,i pitaj vga killera zasto to doticni vozac nije napravio...
Staro 13.09.2006., 02:56   #76
cassper
Registered User

cassper's Avatar

kontradiktorni?? nemoj molim te vise...skuzio sam ja i previse...

zato sam i napisao da se moze popraviti u utrci jer je radjeno.. imas na svim zivim intervjuima i pricama od znanih ljudi ako veli da je bio zadovoljan i da je sve sljakalo kako spada osim u nekom dijelu utrke prije popravljanja nekih stvari onda je to to,uostalom ponavljam opet procitaj 5 puta ako neskuzis iz prve o cemu se prica ovdje.Uostalom pogledaj si treninge i kvalifikacije i testiranja pa ces vidjeti razliku izmedju oba vozaca u momcadi
Staro 13.09.2006., 03:06   #77
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

My bad,onda je Kubica bolji vozac u slabijem bolidu.A o usporedbama MS i Masse ne bih vise,rekao sam prije sta mislim o tome...
Staro 13.09.2006., 03:14   #78
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Znas i sam da je i schumi u slabijem bolidu osvajao neke od naslova,znaci da je bio bolji vozac od nekih drugih u boljim bolidima....i meni neide u glavu cemu usporedbe...
Staro 13.09.2006., 03:29   #79
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Citiraj:
Autor vex Pregled postova
Kad se namjerno u Hilla zabio da bi osvojio titulu , sve je sa tim rekao...da je spreman i na najprljavije poteze ne bi li pobjedio...tako je i u Villeneuevea htio pa se pokazalo da ima boga i đube je izletilo van
Nisi nikad gledao Mensela, Sennu, Prosta ili bilo koju utrku prije MS-a?

Citiraj:
Kad je imao najbolji bolid - pobjeđivao je
Kad je imao prosječan bolid, nije ni u bodovima bio...
Zijev... a Alonso je rasturao u Minardiju prvu sezonu... Ocito nepoznajes F1... Nije ovo tenis da ovisis samo o sebi i protivniku. F1 je "momcadski" sport...

Citiraj:
Koliko je bolid bitan vidjeli smo po Žaku Villeneuevu, momak vozi dobro, ali kad je sjeo u jadan bolid nije mogao dalje...izgubio se u sivilu 10-og + mjesta
Je izgubio se on u puno toga... Covjek je godinama bio najbolje placeni vozac F1 poslije MS-a na racun jednog naslova i nikad se vise nije vratio. Sve sto je radio je pljuvao po MS-u i tulumario...

Citiraj:
I uvijek je imao vodonošu....Barichelo je bio masu puta brži, sad ga je i massa počeo stiskati, obojica prosječni vozači...
Pa sta je trebao bas svaku utrku i kvalifikacije biti brzi od Rubensa i Masse. Aj pogledaj koliko je sezona Rubens bio u Ferrariju i koliko polova ima a koliko Ms u tim sezonama... Decko, ovo je F1. Ovdje su sve vrhunski vozaci... Samo se razlikuju po tome sto su neki u stanju konstantno voziti vrhunski i pobjedivati ali im se uz to mora poklopiti i dobra momcad, a i malo srece da bi bili prvaci...Tek kad sve to vidis onda shvatis koliko je tek velik MS kad je uspio toliko naslova osvojit i toliko godina biti u vrhu...

Citiraj:
Nije on htio kimmija kraj sebe....mali bi ga rasturio...
Nitko tko zeli naslov svjetskog prvaka ne zeli imati direktnu konkurenciju u momcadi... Nije to htio ni Kimmi zato i odlazi iz Mclarena...
Staro 13.09.2006., 08:07   #80
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Meni je najaca fora koliko svi vi protivnici MS-a zelite da izgubi, Kimi bi ga rasturio, Sena bi ga unistio....hgehehe... to je samo dokaz njegove veliöine i nepobjedivosti i zato vam svaka pobjeda drugog vozaca toliko znaci. Kad se prtekne Schumia, jjejejejjejejeje i kakav obilazak, Michael je dole....... Kad Alonso obidje Montoyu, ..... i Alosno obiso Montoyu...... ! Hehe!

Statistike, pa ako je covjek odvezo sterilnih 15 sezona i osvojio 7 naslova, trkajuci se s najnajnajnajnaj(nemam dovoljno naj)boljim bolidom u F1, svaka mu cast, ja mu opet skidam kapu, mozda covjeku bila bolja motivacija statistika nego trkanje .

Vidim da usmena predaja cini cuda i da pola ljudi zapravo uopce nezna sta se sve dogadalo sa MS, a jos manje znaju zasto ga toliko mrze.
Staro 13.09.2006., 08:11   #81
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Takoër , da se vidi kako neki ljudi tesko podnose poraz, nije mborba za bodove, pa nikom nista.

http://www.youtube.com/watch?v=SlNLD_Gvun0&NR
Staro 13.09.2006., 09:08   #82
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
@vga killer-postavljas si pitanje i odgovaras na njega cijelo vrijeme aludirajuci na to kako si bio tamo,znas sve insajderske spike,samo sta si kolegu krivo informirao...Nama ostalima Blazicko mora reci kako stvari stoje jer smo glupi i slijepi..
Al ti očito ne zelis znat kaj je bilo jer te to ne zanima neg sam da mozes s oproštenjem srat okolo. Ja ti velim kaj je bilo, a ne kaj ti komentatori vele, a sad dal te to zanima il ne...
Staro 13.09.2006., 09:56   #83
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Ovo sigurno nejde na scumijevu velicinu, a i puno slicnih situacija: baad :
http://www.youtube.com/watch?v=v9gn0...elated&search= : baad :
Staro 13.09.2006., 10:10   #84
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ova cijela rasprava nema smisla, jer mešusobno dokazivanje neće mene nikad natjerati d aSchumachera obožavam, niti će njegove fanove natjerati da ga više ne vole.
Ono što stoji d aje Schumacher izvanredan vozač, no imao je jako puno prljavih stvari u kraijeri.

Ono što mene najviše diže tlak je situacija s Frentzenom u Kanadi, momčad ,mu je sigurno javila da dolazi bolid iza njega te da pripazi, sad moje je mišljenje da i snimka pokazuje da je namjerno odgurao Frentezna, koji je mogao na toj utrci i pobijediti.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 10:32   #85
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
Ova cijela rasprava nema smisla, jer mešusobno dokazivanje neće mene nikad natjerati d aSchumachera obožavam, niti će njegove fanove natjerati da ga više ne vole.
Ono što stoji d aje Schumacher izvanredan vozač, no imao je jako puno prljavih stvari u kraijeri.

Ono što mene najviše diže tlak je situacija s Frentzenom u Kanadi, momčad ,mu je sigurno javila da dolazi bolid iza njega te da pripazi, sad moje je mišljenje da i snimka pokazuje da je namjerno odgurao Frentezna, koji je mogao na toj utrci i pobijediti.
Prljave poteze su imali i Prost i Senna pa nitko o tome više ne govori. Tako će za koju godinu biti i sa Schummijem. Govoriti će se o njegovoj dominaciji u svijetu F1 i o njegovom majstorstvu. Samo će kivni englezi spominjati "prljavštine" iz njegove karijere. Al neka ih, oni nikad nisu imali tako dobrog vozača F1, a slove kao jedni od začetnika ovog sporta. Mora da to jako, jako boli. Baš mi je drago

Tebi najviše diže tlak to što Alonso neće nikada biti ni do koljena Schummiju, zar ne? Ajde, ajde...možeš nama priznati
Delta S4 je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 10:38   #86
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor ZED Pregled postova
Ovo sigurno nejde na scumijevu velicinu, a i puno slicnih situacija: baad :
http://www.youtube.com/watch?v=v9gn0...elated&search= : baad :

ne razumijem zašto za slučaj u Austriji svi optužuju Schumahera, koji tu nije ni kriv ni dužan, jer je ono bila MOMČADSKA odluka, odluka Jeana Todt-a, ili koga već, a ponajmanje Schumahera.

već mi je pun ****c slušanja i pljuvanja po njemu, navođenjem kako je imao prljavu karijeru, ovo ono... Ma PO ČEMU?!

Nije radio ništa drugo kao i ostali vozači. Evo Darh je stavio primjer dobar. I što onda reć na massu? ništa. nema veze, izgurao je onoga koji ga je prošao, i vozi dalje. Da je to napravio MS, ajme majko..

Vi pojedinci koji se hvatate izoliranih situacija, te na temelju njih pljujete po MS, sramite se.

Iznesite svoje voljene vozače, pa da krenemo pljuvati po njima! Ako nećete, začepite više.

Pokrijte se po ušima, vratite se 15 godina unazad, pa pogledajte kako se vozilo, i tko je bio kakav na stazi, a to uključuje i Sennu, Mansela.. da ne nabrajam... svi su radili pizdarije, ništa blaže nego što ih je radio i Schumaher u to vrijeme. U TO vrijeme, a to znači kad se na stazi uredno izguravalo, sudaralo, i nije bilo nekog posebnog kažnjavanja kao sada.

Zbog toga je meni F1 izgubila na zanimljivosti, jer se i vozači boje napraviti bilo kakakv kontakt, jer ih odmah čeka diskvalifikacija, kazne, gubitak poretka, itd...
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 10:46   #87
Mad_Duke
Guest

Prljavi potezi hahahahaha, pa da nitko ne izleti s staze, zgura nekog tko bi gledao formulu uopce.

A svi vi koji ste pricali o schumaherovom slavlju nakon od kaj je ovaj poginuo, stvarno ste jadni. A sad su vas ulovili kao obicne jedan . dva . tri .

Lik je jedan od najboljih vozaca F1, a statisticki najbolji. Gotovo, to kaj RTL prica o njegovim skandalima, boli me qrac.
  Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 10:50   #88
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Od nikoga ja netrazim da voli Schumia, nije mi niti na kraj pameti, Schumachera ili odma voliš ili mrziš. Ja samo želim da se jednom prestanu pričati glupe priče koje nestoje. Nemislim na sve. Bilo je par Schumievih gafova, moglo je biti i bez toga, ali nije napravion nikada nista sto vec netko od "velikana" nije napravio ili "izumio". Pa ako ce mo o Schumiu kao djubretu onda možemo ladno oplest i po Seeni i Prostu i Mansellu....
Staro 13.09.2006., 10:51   #89
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

E moji dragi ljudi smirite malo svoje strasti.....
Vi seratori po Schumiju ohladite malo, imate svoje mišljenje, iznjeli ste ga i stanite na tome,... ljudi koji ga vole ga ne mogu prihvatiti, to što je vaše mišljenje takvo ne znaći ni da je ispravno niti da nije no zasigurno ga svi ne trebaju dijeliti.....

Schumacherov sam navijać tamo negdje od 94-te F1 pratim od koju godinu prije toga.... No pogledao sam jako puno snimki utrka od prije i ne omalovažavam niciju velicinu no svi su imali sranja.....

Sto god ljudi pricali, spominjali Sennu ili sto ti ja znam koje vozace ne moze mu se oduzeti to da je jedan od najvecih. Svakako stoji da nije imao takav bolid kakav je imao svih ovih godina da vjerojatno ne bi napravio ovo sto je napravio ali imali su ga i drugi vozaci pa ga nisu znali iskoristiti. Irvane je imao jako dobru priliku 1999 no nije bio sposoban, Barichelo je bio samo jak na jeziku, da je istina propustio je MSCa 2002 u Austriji ali to je sport i momcadske odredbe postoje iato kao sto su postojale 1999g kad je MSC bio „vodonosa“ Irvanu (Malezija) no to nitko ne spominje kao i jos mnogo stvari. Adelaide 94, Jerez 97 i Monaco 06 tri su najspornija trenutka u karijeri MSCa i svi ga mrze zbog toga i za svaki njegov potez gdje postoji kontakt ili je mogao postojati je on automatski kriv i odmah ga se vrbuje. Ok Adelaide 94 je definitivno namjerno, Jerez 97 i nisam bas siguran kao i mnogi strucnjaci za F1 koji nisu nikad sa 100% sigunoscu rekli da je kriv iako ga je FIA diskvalificirala te godine, Monaco 06 je najdvojbenija situacija i nema mi smisla da je to isao raditi namjerni jer sve da i nije prvi bio bi drugi a 8 bodova je puno, ne vjerujem da je to namjerno napravljeno, po meni vozacke greske su ljudske i nisu zabranjene. U svakom slucaju ne ponosim se njegovim glupim potezima bili oni namjerni ili ne ali volim njegovu nepromisljenost i agresivnost, sa toliko godina dan danas moze svim onim balonjama pokazat sto je voznja i sto je zelja za pobjedom i to je najvaznije, vidjet cemo hoce li se ovi danasnji mladi vozaci zadrzati u F1 koliko je to on ucinio.

Svi vozaci su imali i imat ce svojih crnih trenutaka samo ovisi koliko ce bit uspješni pa će im ljudi to zamjerit ili uopće nece zamjetiti....

Toliko u nebesa uzdizani Senna je također bio prljavi igrac no to nitko ne spominje a vjerojatno niti ne pamti ali ga svi dižu u nebesa i on je kao anđeo naspram Schumija a ubiti kita.... Jel netko zna zašto je 89 Senna bi kažnjen sa 6mj zabrane vožnje i 100000$ te umalo ostao bez superlicence za F1?? Ne zna... jel netko spominje? Nitko!! Zašto jer svi kvazi znalci znaju kitu labudovu.... Naime Senna je dobio gore navedenu kaznu zbog: Italija 1988. sudar sa Schlesserom; Brazil 1989. sudar na startu s Bergerom; Portugal 1989. dio odgovornosti za sudar s Mansellom; Španjolska 1989. nepoštivanje crne zastave tijekom treninga; Japan 1989. nepoštivanje športskoga pravilnika u osam točaka.Osim odgovornosti pripisane mu u Japanu «Senna je prouzročio nesreću s Prostom pribjegavajući opasnom manevru pri velikoj brzini i ne vodeći računa o opasnostima, ponovio je to na istome mjestu kako bi prešao Nanninija» Eto to je FIA mislila o Senninim manevrima pa ako to sagledamo te ako znamo o kojim događajima se govori onda o ćemu mi pricamo??? O par Schumijevih nabadanja? O timskim odredbama? Ma vi dragi ljudi pojma nemate o sportu kad ne razumijete želju da se pobijedi, borbu pa makar opasnu i agresivnu, to je sport i takve stvari postoje kod svih samo kod Schumija su najizraženije jer je postigao ono što rijetko tko postiže..... Ja sam iskreno obožavatelj Schumija i divim se njegovom skillu, poštujem i druge vozace, npr Hakkinena jer je bio pravi vozac i pravi izvan staze. Schumi i on su bili izvan staze najveci prijatelji a na stazi najveci neprijatelji i to je ono što je krasilo njihovu eru utrkivanja. Da se razumijemo netko ovdje je spomenuo da se Mika povukao jer nije mogao podnjeti Schumacherovu dominaciju, to nije istina, Mika se povukao jer se oženio dobio djete i jednostavno se zasitio F1 te je htio biti uz djete dok odrasta i svoju suprugu, sasvim razumljivo...... Alonso danas pokazuje puno veću aroganciju prema svojim protivniima i konkurentima nego Schumacher, Schumi nikad nije verbalno napadao i vrijeđao svoje konkurente dok balavi Alonso nema dlake na jeziku. Osvojio je jedan naslov prvaka i odmah misli da je Bogom dan... Nitko nije Bogom dan pa ni Schumacher a kamoli neki Alonso. Kimi je duplo bolji vozac od njega i da je prošle godine imao iole pouzdaniji bolid dakleko bi bio Alonso od naslova prvaka F1. Da se razumijemo uz ferrari druga najdraža momčad mi je Renault (iz doba benetona) ali Alonso mi ne sjeda baš najbolje, istina jest da je mali kvalitetan vozać ali meni ne sjeda jer je arogantan na riječima a to baš i ne pokazuje na stazi..... Ljudi su spominjali Vilneuva kao nekog kvalitetnog vozaća re tu se ljudi varaju , on je sve samo ne kvalitetan vozać, našao se u pravo vrijeme u pravoj momčadi i to iskoristio na najbolji mogući način, možda je sa Schumacherom tako ali Schumacher se i sa prosječnim bolidom borio za titule, nije ih ostvajao ali je bio tu negdje a Vilneuve je sa prosječinim bolidom napravio apsolutno ništa, Kubica je nadmašio njegova dostignuuća ove sezone nakon samo 3 trke, o tome vam pričam..... Schumnachera možete ne voljeti zbog toga što je F1 učinio dosanom u razdoblju od 00 do 04 ali ne svoom krivicom nego krivicom konkurencije koja nije mogla pratiti Ferrari... zato mislim da je FIA napravila odličan posao sa novim pravilima koja ubrzo nastupaju na snagu i da će F1 biti zanimljiv jer će opet malo više ovisiti samim vozaćima a ne o okretajima. ....
Schumacher je za mene jedan od najvecih vozaca, obilježio je jedno veliko razdoblje u F1 i dugo će se pamtiti njegovo ime kao što pamtimo, odnosno čitamo ili gledamo o imenima od prije 50 godina.

Svi istinski poznavatelji F1 a znam ih dosta u RL koji i nisu bili priklonjeni MSCu nikad ne umanjuju njegova postignuca kao ni vozačko umijeće a isto tko ga ni ne vrijeđaju, jer jedan takav čovijek to ne zaslužuje. Možete ga ne voljet ali ne možete ga vrijeđat jer zapitajte se po čemu ste vi onda bolji??

Schumacher zauvijek!!!!!
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2006., 10:56   #90
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

nije mi sve stalo u prošli post LOL pa evo:

Nije sve u brojkama ali i brojke govore nešto......

Nakon VN Turske -

Titule Svjetskog prvaka

1. Michael Schumacher 7
2. Juan-Manuel Fangio 5
3. Alain Prost 4

Pobjede

1. Michael Schumacher 89
2. Alain Prost 51
3. Ayrton Senna 41

Pole
1. Michael Schumacher 68
2. Ayrton Senna 65
3. Jim Clark 33
4. Alain Prost 33

Najbrži krugovi
1. Michael Schumacher 75
2. Alain Prost 41
3. Nigel Mansell 30

Ukupno bodova
1. Michael Schumacher 1344
2. Alain Prost 798,5
3. Ayrton Senna 614

Grands Prix završenih u bodovima

1. Michael Schumacher 187
2. Alain Prost 128
3. David Coulthard 115

Prosječno bodova
1. George Amick 6,00
2. Michael Schumacher 5,49
3. Juan-Manuel Fangio 5,44

Podij
1. Michael Schumacher 152
2. Alain Prost 106
3. Ayrton Senna 80

Drugih mjesta
1. Michael Schumacher 43
2. Alain Prost 35
3. David Coulthard 26
4. Rubens Barrichello 26

Trećih mjesta

1. Rubens Barrichello 26
2. David Coulthard 22
3. Gerhard Berger 21
4. Carlos Reutemann 20
5. Alain Prost 20
6. Michael Schumacher 20

Drugih i trećih mjesta
1. Michael Schumacher 63
2. Alain Prost 55
3. Rubens Barrichello 52

Broj krugova u vodstvu
1. Michael Schumacher 5013
2. Ayrton Senna 2931
3. Alain Prost 2 683

Broj kilometara u vodstvu
1. Michael Schumacher 23594
2. Ayrton Senna 13430
3. Alain Prost 12 474

Broj GP na kojima je vodio
1. Michael Schumacher 138
2. Ayrton Senna 86
3. Alain Prost 84

Vodstvo tijekom cijelog GP-a
1. Ayrton Senna 19
2. Jim Clark 13
3. Jackie Stewart 11
4. Michael Schumacher 11

Broj GP-a
1. Riccardo Patrese 256
2. Michael Schumacher 245
3. Rubens Barrichello 229

Broj sezona
1. Graham Hill 18 (1958-1975)
2. Riccardo Patrese 17 (1977-1993)
3. Jack Brabham 16 (1955-1970)
4. Jo Bonnier 16 (1956-1971)
5. Michael Schumacher 16 (1991-2006)

Krugova u utrci
1. Michael Schumacher 13693
2. Rubens Barrichello 11428
3. Riccardo Patrese 11 346

Kilometara u utrci
1. Michael Schumacher 65050
2. Rubens Barrichello 54392
3. Riccardo Patrese 52 118

Grands Prix s istim konstruktorom
1. Michael Schumacher 176 (Ferrari)
2. David Coulthard 150 (McLaren)
3. Jacques Laffite 132 (Ligier)

Grands Prix sa istim motorom
1. Michael Schumacher 176 (Ferrari)
2. David Coulthard 150 (Mercedes)
3. Emerson Fittipaldi 143 (Ford Cosworth)

Pole & Pobjeda
1. Michael Schumacher 40
2. Ayrton Senna 29
3. Alain Prost 18

Pobjeda i najbrži krug
1. Michael Schumacher 48
2. Alain Prost 21
3. Jim Clark 18

Hattrick
1. Michael Schumacher 22
2. Jim Clark 11
3. Juan-Manuel Fangio 9

Pole, Najbrži krug, Pobjeda i Vodstvo kroz cijelu utrku

1. Jim Clark 8
2. Alberto Ascari 5
3. Michael Schumacher 5

Prvi red
1. Michael Schumacher 113
2. Ayrton Senna 87
3. Alain Prost 86

Grands Prix završeno
1. Michael Schumacher 191
2. Rubens Barrichello 143
3. David Coulthard 140

Najveći razmak između prve i posljednje utrke
1. Graham Hill 16g, 8 mj., 8 d. (Monaco 1958 - Brazil 1975)
2. Riccardo Patrese 16, 5, 16 (Monaco 1977 - Australia 1993)
3. Jack Brabham 15, 3, 9 (Britain 1955 - Mexico 1970)
4. Jo Bonnier 15, 0 , 31 (Italy 1956 - USA 1971)
5. Michael Schumacher 15, 0 months, 2 (Belgium 1991 - Turkey 2006)

Najdulje razdoblje između prve i posljednje pobjede
1. Michael Schumacher 13 , 10 , 30 (Belgium 1992 - Germany 2006)
2. Alain Prost 12, 0 , 20 (France 1981 - Germany 1993)
3. Niki Lauda 11, 3 , 28 (Spain 1974 - Holland 1985)

Najdulji razmak između prvog i zadnjeg polea
1. Mario Andretti 13 , 11 , 6 (USA 1968 - Italy 1982)
2. Alain Prost 12, 2, 22 (Germany 1981 - Japan 1993)
3. Michael Schumacher 12 godina, 2 mjeseca, 1 dan (Monaco 1994 - France 2006)
Foxman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno