|
![]() |
#62 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja da ostavim preko nochi komp to nema sanse, previse mi bljesti zeleno svijetlo iz kucista.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#65 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Svi ste vi to sve lijepo objasnili i napisali, ali jel mi može reći netko nekakvu odokativnu procjenu koliko bi obična soho mašina mogla raditi ovako kako je ja držim (ako nema tvorničke greške na komponentama ili nešto slično) |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
100 000 radnih sati...
![]() |
#67 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ventovi bi mogli otići iza 50 000 radnih sati. Garancija na moj Lion stream je 5 godina ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
...više od 11 godina? Nekako mi je to puno, al dobro, što više to bolje =) Za 11 god ću ga moć prodat kao antikvitet =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
a tako su i moju zvucali..ali kada su shvatili da sam dobio posao zbog znanja kaj sam stekao sjedeci cijele dane pred kompom prestali su srati..isto tako i za komponente koje kupujem..jutros nisu ni rijeci rekli kada sam svratio na jutarnji shoping do linksa.. ![]() i da..sada bi ti bilo gust ostati cijele noci igrati igrice..ali kasnije nece..ja stvarno mogu nitko mi ne brani (nit ne moze) pa mi se neda..jednostavno si tokom noci ostavim onaj veliki mp3/cd player da svira i naravno zvucnike piknem u njega..to je jedno kaj radi cijelu noc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Desktop mashina radi već 20-ak dana bez prestanka jedino kad nestane struje.... torrenti.... Nije glasno al namjeravam na njega stavit vodeno, to bi bio stroj koji bi radio nonstop, internet, wireless, obrada i tako.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium moderator
|
Moj je prebučan, ne mogu ga ostaviti preko noći jer kad je mir i tišina čuje se do hodnika, iza par vratiju i nekoliko zidova ![]() Damn, trebam neke potenciometre nabaviti ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja komp gasim samo po noći, ustvari kad pođem spavat, a moj stari je IBM-a u uredu imao upaljenog jedno 5-6 godina, samo bi se ugasio ako dugo nema struje jer je imao UPS, i komp i sada radi kako treba, ali je naravno spor jer je stariji od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium moderator
|
Točno tako ![]() Katastrofa kako ti starci čuju komp u snu...party dva kata iznad im ne smeta,motori koji tutnje cijelu noć,ali čim čuju zvuk ventilatora odmah se probude (naravno party i motori su bučniji od kompa ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
|
Ma ne bude se moji, ali jako mi je bučan komp, ma sranje mi je što ne znam šta da prije kupim, kućište i ventove nove ili novu ploču, a oboje mi treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
|
Moja zvijer nije glasna, ali nemam potrebu ostaviti ga 24/7 da radi, osim ako nesto skidam s neta (veliko) ili navecer puknem prime pa ga ostavim preko noci, ali svaki dan ga ugasim, barem jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium moderator
|
Citiraj:
![]() Ah čuj, tako je nama ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
majne konfka koaj mi je u spvacoj radila 24/7 sve do zadnja 3 mj kad ga gasim kad odem na posao,,,,,, to je 8h hladenja dok me nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
locked in server room
Datum registracije: Mar 2004
|
Ok, neki od vas us pravi fanatici... ![]() Meni komp ne radi preko noći (par puta je) jer je jednostavno prebučan, a onda sam drugi dan u komi.... BTW, nitko od vas nije spomenuo štetnost elegtromagnetskog zračenja...u biti bi najpreporučljivije bilo gasiti komp i svu elektroničku opremu i isključiti istu iz struje, jer su i ugašene elektroničke komponente pod naponom. To nitko nije ovdje spomenuo, ali u budućnosti će to biti sigurno sve veći problem.... ![]()
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni je radio dosta dugo (flatrate) bez prestanka i dan i noc ali je onda poceo nesto kakati sa restartanjem iz cista mira... a sad nemam vremena od posla da to sve po malo istestiram, cini mi se da je ploca rikla ali moze biti i napajanje... ma, uskoro stize nova ploca pa cemo viditi... A i moj je bucan dosta i sve svjetli oko njega ali sam se isto naviknuo hehe ![]()
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
bubba svacas stvari preosobno i preozbiljno @doktoreeeee doktore necu lijek za zivce ja ocu pivce ![]() nego sve zraci tak da zaboli me za ovu sicu..vani je sve zagađeno..svi nekaj protiv pusenja..ajde covjece ovaj zrak vani je u potpunosti odvratan i zagađen..prođe auto pored mene pocnem kašljati a dnevno spalim kutiju..pa nek mi netko prica da je zrak koji udišem jako kvalitetan..meni u zagrebu nije..nekom tko zivi u Mariji Bistrici je..eto... NHF obojica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Dajte čovjeku pivu, radi njegovih komentara, kao i jako malog broja drugih forumaša zbog kojih još dolazim na ovaj forum koji je, usput rečeno, postao komercijalno okupljalište ekipe sa svjetlećim ventilatorima i DFI pločama. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|