|
![]() |
#61 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo sliko sam mobitelom a tako mi je žao što nisam ponio fotić (Sony 7.2mpix) ![]() najviše me impresionirao tunning ![]() http://img520.imageshack.us/img520/797/dsc030844ml.jpg http://img300.imageshack.us/img300/3948/dsc030996sa.jpg http://img300.imageshack.us/img300/7946/dsc031019ie.jpg http://img153.imageshack.us/img153/772/dsc031054jh.jpg http://img483.imageshack.us/img483/6138/dsc031116gm.jpg edit stizu slike za par min nesto me zeza imageshack, bum probo poslije Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 26.03.2006. u 20:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Gay is ok?
Svasta. Ovaj forum treba pod hitno na preodgoj. Nakon 3 dana ZAS 2006. niti jedna postena fotografija. Sudeci po ovome sto sam danas vidio kada sam fotografirao, hrpica djece, pa i one starije "djece", jednostavno je vadila mobitele ili kompaktne digitalce samo onda kada bi neki "pravi" fotograf napravio jako lijepi photo session sa djevojkama, koje su vecinom bile voljne za takvo sto, no uvelike je ovisila njihova vjestina poziranja. Sve u svemu, stvari stoje ovako, a citirat cu komentar iz arhive za koju cu dati link: "Pozdrav svima, Citajuci ovo, vjerojatno ste korisnik pcekspert.com foruma (forum.pcekspert.com) i uspjeli ste proci pomalo kompleksnu no IMO opravdanu proceduru gledanja ovih slickica. Sve slike u ovoj arhivi (pce_host.rar) su vlasnistvo hrvatskiprijevoznik.hr portala i kao takve dane su na koristenje clanovima PcEkspert foruma *iskljucivo* za osobnu upotrebu. Na slikama ne postoji niti jedan znak ili obiljezje koji bi opstruirao istu, pa se pouzdajem u "ljudski razinu" da cete postovati moju zelju. Bruno "Bubba" Banelli bubba(at)hrvatskiprijevoznik.hr" Da ne ulazim u detalje, predpostavljam jos jednom da cete postovati moju zelju buduci da je vecina fotografija u prilicno visokoj rezoluciji i slicno. Isto tako, nije mi problem dokazati da su te fotografije moje (buduci da imam originale i time mi je osigurano autorsko pravo po Zakonu o zastiti autorskih prava) nego jednostavno nemam vremena za tlacenje. Nadam se da ce vam slike prevagnuti "muku" koju ste prosli da bi otvorili arhivu. E, sad, arhiva se zove pce_host.rar, sadrzi 70 fotografija a sama arhiva velika 11,2 MB. Password za arhivu se nalazi nize no kodiran je u ROT13 kodu te ga je potrebno dekodirati. Kome nije jasno, www.justfuckinggoogleit.com pa ce biti jasnije. Password: Code:
m7Ehsen79se9ehsn
![]() |
![]() |
#65 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bubba tnx ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Gle bubba, znam da apeliraš na mene, al ja sam tamo došao sa curom i best frendom tako da mi je umjetonst fotografije bila totalno nevažna. Kada sam vidio nešto zanimljivo tu i tamo sam izvukao mobitel. A da sam fotografirao hostese nebi dobro prošo iz navedenog razloga...Al poštujem tvoj sarkazam ![]() Mogao si neku sliku ostavit cijelu, a ne sve izrezat, bar tamo di je neka zvijer od auta ![]() Izuzev VW eos-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hvala, Bubba. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
bubba good work ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Onako, malo s psiholoske strane, smatram se iznadprosjecno ekstrovertiranom osobom (nisam siledzija, no vrlo sam otvoren) i prosto mi nije jasno da _nitko_ (ili barem 95% onih koji su imali namjeru slikati koju hostesu pored auta; takve su i ove slike ali buduci da su se spominjale hostese, jednostavno sam ih cropao), u mojih 5 sati boravka na Velesajmu, po onome sto smo nas troje (a kasnije i petero) uspijeli posvjedociti, nije dosao do hostese i zamolio ju da se stane pored automobila, nego, kao nas Beren koji iz prikrajka na sajmovima informatike i slicnim eventima snima tajvanske maloljetnice iz prikrajka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hvala bubba... malo OT, bože moj ona Miss Hrvatske :O pa u školi imam daleko lijepših cura... katastrofa... ostale uglavnom dobre, neke su preko veze možda ali nema veze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
! pce_host.rar: CRC failed in the encrypted file pce_host.rar (wrong password ?) ! C:\Documents and Settings\Hamm\Desktop\pce_host.rar: CRC failed in the encrypted file C:\Documents and Settings\Hamm\Desktop\pce_host.rar (wrong password ?) aaaa zasto zastoooooo...sto radim..nije netocan pass...bio sam ga pejstao..i vec ga oko 10x pokusavam upisati..pucat cuuuuuu |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jel ti ne vidiš da piše da je password enkriptiran??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Bubba ima viska vremena u zivotu.
![]() |
#81 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
evo nekoliko fotki od mene za one koji nisu bili. Upozorenje: slike nisam smanjivao , t6k budi na oprezu. ![]() ![]() ![]() Inace generalni dojam mi i nije bas neki bio sam i na boljim izdanjima istog sajma u ZG. autki su bili ok, uz par novih predstavljanja sve skupa nista posebno, u granicama normale. auto akustika je totalno zakazala, niti ponude niti zvuka. bilo je nesto ali to je sve slabo i premalo pokazano. uglavnom od 1-5 dajem 2.5-3.
![]() |
#84 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
sa 3x optichkim i 3mp-a radi jako lijepo, imao sam priliku jednom raditi sa takvim, chisto zadovoljavajuche. inache, osobno koristim sony cyber-shot dsc s90, 3x optichki zoom, 4.1mp, za tadashnjih niti 1500kn, kvaliteta slike je za 5. memorije ima samo 32mb, ali je kupljena od 256mb.
![]() |
#85 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
A sada hostaj prave slike, ne ove aute.
![]() |
![]() |
#86 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa jel to Auto Show ili Hostesa Show??? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Bio sam jučer i bilo je zanimljivo. Malo su me noge počele boljeti, ali preživel sam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|