|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Di su nestali komadi, kakva je ovo krađa hrane iz pokretnog vozila, oš' svađu, kavgu, batinanje, di su one tri pre dobro odjevene i odgojene dame, aj vrati bar jednu, neću krumpir, salatu, kiki-riki, košpice, oću tete, teat, brdo teta, a onad hoću ... ne znam šta onda ali sada oću tete umjesto ovog auta iz kojeg RAK pljačka hranu na cesti za Plitvice ![]()
![]() |
#62 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Sorry. Za očuvanje visokog morala...
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.03.2006. u 20:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Evo da se i ja malo javim (ja sam onaj koji je prvi upitao Ati ili nVidia ![]() P.S. Nemojte opet zabrijati na fight. AMD Athlon 650... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Napokon dočekao DNF :)
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ajde dečki bez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
AH da, sorry Miki, al eto ja moram s teme (r900pro je super!) Nisam mogo vjerovat kolko zuchi u ovoj 'bezazlenoj' temi (bijoh na skijanju, ap nepratih forume...). Al eto, samo bi se osvrnuo na par stvari koje su spominjane kroz thread (i spominju se drugdje) vec duze vrijeme... Layout issues: 1) Grafovi - idem sad napravit (konacno) template-ove za iste da vise ne kukate oko toga. To je jedna od stvari koje su trebale biti napravljene jos prije izlaska PCE v2 ali jebiga, puno obveza u zivotu... 2) Navigacija na clancima - template je gotov vec duze vrijeme, al Pajo nema vremena (vec duze vrijeme) to implementirat + fix-o je server zadnjih mjesec dana... Clanci: 1) Kvaliteta - nismo profesionalni novinari neg entuzijasti, trudimo se napisati nesto drugacije clanke nego ostali hrvatski '(tiskani) mediji'. Pisemo ih zbog vas. Ne primamo nikakvu naknadu za ulozen trud. A (od nekih) dobivamo pridjeve poput 'Amateri' i slicno, pljuvanja kolko oces itd itd. Mi iznosimo svoja (subjektivna) iskustva, koja pokusavamo pribliziti sferi objektivnog kolko god je to moguce. Nitko nije savrsen, pa ni mi. Ali malo potpore za to kaj radimo nebi skodilo... I nemojte nas usporedjivat s nikakvim Toms Hw Guide, Anandtech, X-Bit, HardOCP. Ta skvadra se moze u potpunosti posvetit iskljucivo sajtovima (generirajuci profit ovak il onak), i zabole ih dupe kaj neko misli o tome kaj pisu (A kvaliteta/pristranost je upitna kod nekih). A mi jedino kaj imamo je 'zahvalnost' publike (koje bash i nema). 2) Izbor hardware-a - RAK, prije i nismo bili u mogucnosti doc do svega kaj bi htjeli. Zato i postoji ta (nesretna) recenzija tog 'racunala'. Frane isto nemre doc do hardware-a u Splitu, kolko god to nevjerojatno zvucilo. Stalno ga zavlace i lazu izjavama 'Bash smo prodali zadnji prije 5 minuta / Sutra stize nova posiljka iz zagreba", te nakon nekog vremena takvog sranja, covijek odustane. PC Ekspert 1) Mi - svima nam je PC Ekspert 'sporedni hobi'. No svejedno se TRUDIMO. 2) Ostali - ok, mi nevaljamo (nekima), ko u hrvatskoj valja??? Sorry bout this, al uvijek mi nekak 'motivacija padne' kad vidim postove ovakvog tip-a (heee, nemrem se suocit s kritikom). A jedino kaj imamo je motivacija... Ovak, da sad napravim 'cut the crap', otvaram novi thread u komentari i prijedlozi, pa dajte tam napisite kaj mislite kaj je LOSE i kak bi vi to popravili. Smatram da smo ipak nekakva zajednica koja se postuje i uvazava, pa eto vam prilike da konstuktivno pridonesete kvaliteti svega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Caught Somewhere In Time
|
Apsolutno podržavam sve ono kaj si rekao. Ak sam i bilo kaj kritizirao bilo je u dobroj namjeri a ako je to nekog pogodilo stvarno mi je žao. I opet moram reći da je PC Ekspert najbolji hardwerski e-zine u hrv, ali svi znamo da može biti i bolji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
![]() Evo ga na. Pa nebi čovjek zaplak'o. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
|
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: svaka čast...ovo treba bit lekcija svima koji prigovaraju bilo s dobrom il lošom namjerom.....ipak misim da ima više onih sa dobrim namjerama... ![]() ovolko istine nisam čuo ni od mame u zadnjih xxx godina mog kratkog života.... ![]() ![]() u svalkom slučaju PC Ekspert je i ostat će najbolji e-zine na Hr Web-u.....DOGMA (iliti NEPOBITNA ISTINA)....samo ostanite najbolji....:clap: :clap: :clap: :clap: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Caught Somewhere In Time
|
A moram malo i hvalit kaj je je kad je tak! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
ma slažem se u potpunosti......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
nEkspert
|
Tko kaže da ste amateri? Daj ga ovamo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
|
malčice si fulo....za jedno godinu dana....al nema veze.... ![]()
![]() |
#76 |
nEkspert
|
Vidi stvarno, ![]() ![]() ![]() Je*i ga, nisam obratio pažnju, evo pifa ![]() ![]()
![]() |
#77 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ah to se događa i najboljima. ![]() PC Ekspert je i nadam se da će ostat najbolji hrvatski e-zine. I puno su bolje recenzije HW nego u časopisima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
nEkspert
|
A mogao bi i PC Ekspert pokrenit jedan časopis, sigurno bi uzeo bar 30-40% tržišta, jer u nekim časopisima se stvarno pišu gluposti. Ja bar znam da ne bi kupovao niš drugo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|