|
![]() |
#61 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Dobro da sam ovo napisao... pukla veza ![]() Ali OK, meni ne smeta ako pukne nakon 4 sata ![]()
![]() |
#62 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Danas je 2 puta puklo... I to evo sad prije 2 min kad je napokon postalo zanimljivo na dozi u cod2... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Kad mene u Valpovu sve radi kako treba otkad imam DSL (oko godinu dana), imam ovu najslabiju brzinu (512Kbps) ali nekad mi se spoji i na 1Mbps! Neznam zašto! Ali sve u svemu, OK! Cijene: Kada usporedimo ove iz Njemačke i naše (a isti operator), mi bi komotno mogli plaćat FLAT RATE PAKET 100kn, a ne 370kn! Sramota! |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zadnja dva dana puca svaki dan jedno 3-5 puta. Doduše ja sam Iskon no očito je problem u T scumu
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Iskon. Zadnjih par dana veza puca. Bas kak je Isus reko, nekoliko puta na dan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
zvao sam iskon, nisam jedini koji se žali, no riješenje je nažalost ovakvo: Treba se nazvat iskon kad radi T-scum služba za odjebavanje korisnika, reć kaj se dešava, onda iskon može tražiti T-scum probne podatke za logiranje s kojima se logiraš i čekaš da veza pukne, kad veza pukne nzavat iskon i tražit da prijave kvar T scumu, koji neće direktno primiti prijavu jer si iskonov korisnik i nadat se da će kreten kaj čupa kabel prestat s time. ![]() @Maher, to nije niš neuobičajeno da modem dela gluposti, čito T scum priprema neku veliku ofanszivu tipa baci modem i DSL uzmi ISDN ![]() Prije je bilo uobičajeno da dial up kenjka tak da pogubiš živce i zemiš dsl. T-scum postojimo da bi vas krali ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#73 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Meni u Rijeci odkad sam na dsl-u, godinu i osam mjeseci veza je pukla doslovno jedanput: goood : : goood : Ja stvarno ne mogu reci nista protiv T-com,meni radi odlicno.
![]() |
#75 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
p.s. tko ti je to na avataru? carmela? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni je veza za sada OK, vec neko vrijeme. Ali zna se desiti dosta cesto, da veza nekad stane/padne. Prodje nekih 20 sek ili duze pa opet krene. : baad : Ima li netko takvih problema, i radi cega su? Avatar, pojma nemam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
efo . vech protekla dva tri fucking dana mi puca veza ... ponekad puno ponekad malo .. a ponekad se nece niti odmah spojiti natrag ... zval sam t-šrot i veliju da je sve u redu .. mislim arghhhhh
![]() |
#78 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
kada sam nazvao t-centar rekli su mi da mi veza vjerojatno puca jer mi kablovi kod telefona nevaljaju...kao nije dobro spojito...pa sad ako ikome moze pomoc nek proba...btw, ja nisam probo jer nemam 20 metara kabla da ga kroz kucu provucem, ali ak je netko u mogucnosti neka proba..... I to nevaljaju kablovi jer je telefon star 10 godina ili tako nesta, pa se mora promjenit i uzet neki drugi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Magister Mundi sum!
|
e viš .. meni je delalo normalno tak dugo dok nisam odjavil ISDN i onda su oni došli nekaj prtljali dok su ga skidali i od onda puca veza .. a ljepo sam ih zval .. i oni meni da je meni s kompom nekaj .. mislim shvasta ....
![]() |
#80 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Mene zadnjih dana zeza iskon meni piše da sam se konekto na net ali nemrem nikakav web otvorit niti išta ko da nije spojen i ja razgovaro sa podrškom 20minuta sve pokušavali i to restartao komp i modem isto. On prijavio kvar t komu i kad ono odo ja opet restartat komp i sve uredu a taman sad zvao serviser u t komu i kaj sam mogo reć nego da radi. A taman se nadao da će mi zamjenit šrotni siemens za neki novi ![]()
![]() |
#82 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo meni već 2 dana nema problema... fala k**** |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
P.S: download sa www.pcekspert.com :-D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Magister Mundi sum!
|
![]() ja vehc neznam kaj da napravil .. vec sam 1000000000 put zval T-com da nije h redu nekaj s vezom da nek mi to popraviju i nic .. samo svaki put veliju da je sve u redu i da ima još korisnika sa sličnim problemima : sniper : ![]() .. pa faking tikve jene .... svako malo mi krepa veza .. ja bum poluuuudel ... : flyingey
![]() |
#86 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni lijepo sve radi uopče ništa ne zeza veza nije mi pukla veza nijednom odkada imam ADSL več skoro godinu dana jedino kaj se neki put nemogu spojit ali to poprave čim ih jednom nazoveš i malo zajebavaš
![]() |
#88 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja se moram pohvaliti da vec neko vrijeme nemam nikakvih problema s vezom... kuc kuc o drvo ![]() Sretno ostalima koji imaju muke koje sam nekada imao ja ![]()
![]() |
#89 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
kod mene isto tako,dosta je stabilno i zadovoljan sam za razliku od carneta ovo je koda si presao iz fiće u ferraria alo ono doslovno,desi mi se da pukne veza ponekad preko dana vjerojatno je centrala dosta opterecena tj. puno korisnika je spojeno al inace sve 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
evo dobio danas novi gigaset se 555 wlan router,zasada ne puca,vijdet ćemo kako dalje ide |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|