|
![]() |
#61 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ja sam danas cijeli dan doma, al vidim ulice puste, "malo" puše i tak. ![]() Ništa od kava danas, ogame, winamp, PCE, ICQ, MSN, Traktor, Photshop i Power DVD su sad in. ![]() Za ostalo neme vremena ![]()
![]() |
#62 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ja bi ga sutnuo nogom nazad na ovaj snijeg..pizda |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#66 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Eto, my story mozete vidjeti ovdje
#70 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Poplave i Požari Našem Selu ništa nemoguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ![]() Jer vatroprasac NOBMirko Uvijek budno pazi Na na COD2 on se nalazi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
al nije pomoglo to kaj si puhal prema nama... stari je stao na balkon i reko nema kod nas oluja... i iz dubine pluca potjero oluju.. jos jedan dokaz da su zderonje najveca banda.... cak ih se i vrijeme boji..... |
![]() |
![]() |
#73 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
i ugodnih +17 u 9:00 prema informacijama sa http://meteo.hr/
Zadnje izmijenjeno od: acer. 08.05.2006. u 10:13. |
![]() |
![]() |
#75 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
U Međimurju je lijepo toplo. Sasvim ugodno za biti u kratkoj majici. Negdje je između 18-20 u 10 sati. aceru, biseru, link ti ne radi. Izbaci www. |
![]() |
![]() |
#79 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Grmi, sijeva, kiša lije ko iz kabla...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#81 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
"Ova je godina posebno nepovoljna i očekuju se velike najezde komaraca zbog visokog vodostaja i plavljenja, te se u ovom trenutku ne može pretpostaviti koliko će se pojaviti generacija komaraca". Hijao...opet budete najebali ko žuti.... |
|
![]() |
![]() |
#85 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Digao sam se u 06:00 i već sam bio u centru Zagreba (probijajući se kroz jutarnji kolaps prometa), Zaprešiću i vratio se doma. Nisam gledao koliko je stupnjeva, ali sam u autu uključio klimu jer je bilo pakleno vruće. Oko 15:00 ponovno u grad i da nemam klime zakuhao bih u autu ili bi mi glava bila ko trokrilni ormar.
![]() |
#86 |
R.I.P Mitzek
|
pa ono ja na kompu...i sve mi nekak toplo u sobi... otvorim balkonska vrata izadem na balkon kad ono przi...... al to mi super..ja sam nekak ljetni covjek-....vrucina mi ne stvara nervozu vec me relaksira!!!! nadam se ovakvom vremenu u skorije doba!!! |
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() U Rijeci je toplo i lijepo, cak i tu u brdima kod mene... Idealno za : cheers2
![]() |
#90 |
R.I.P Mitzek
|
vi se kupate u savi??? da se mi idemo kupat vec bi mi rep i jos dva para ruku izrasli! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|