| 
 | |||||||||||
|  15.08.2006., 10:50 | #61 | |
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | Citiraj: 
  jer ja imam takvo) inače slažem se s tobom glede šminke... Mada ja tvornički imam plexi na stranici ne pada mi na pamet stavljati neonku u kantu mada imam za to predviđene rupe već napravljene tvornički na kanti... Pa zar da mi treba jedan još dodatni potrošač koji nepotrebno cica struju iz napajanja?  Ja mislim da je potrebno što manje ventova je moguće, a da obavlja funkciju i ja imam 3 komada (+PSU) iako ih na moje kućište stane 7... 
				__________________ -- Have a nice day... | |
|   |   | 
|  15.08.2006., 12:20 | #62 | 
| Ex-Gastarbajter Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: Zagreb / Rijeka 
				 | ja isto potvrđujem da se ide kablovi mogu "roundat"   imam par komada napravljenih i 2 komada skršena, samo zato jer nisam imao živaca za njih pa sam išao brzo... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  15.08.2006., 12:55 | #63 | 
| Doktor znanosti! Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Zg,Peščenica/borongaj 
				 | @SuperUknown  ma znam..To napajanje si pikiram več dva tijedna..Ali su mi došli dodatni troškovi .. kupio sam si 7300Gt ( - 600kn) , otkrio sam da se grije ko svinja , novo hladjenje i termalna pasta ( - 100kn).. U srijedu ču prodati rame pa kupujem enermax 300W . I onda sam švorc  Pa moram čekati da prodam BT,mrežnu..i stvari iz thread mojeg u prodaji.. I onda če opet biti para za modd.. Vratimoi se bitnome  Hvala svima na savjetima.Pogotovo matesoniku koji se potrudio i napravio "tutorial". Imam još jedno pitanje . a kak bi bilo da izvadim one maske za optičke uređaje ( imam samo jedan skroz dole) i gornja tri izvadim.. pa da tamo strpam neki vent? Samo da napomenem tišina mi nije bitna.. | 
|   |   | 
|  15.08.2006., 22:36 | #64 | 
| prcknedl Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | nemoj... bolje stavi taj vent koji ti je iznad proca tam otraga... a napravi zracni tunel od coolera za proc na one rupe na bocnoj...mozes od cijevi za kanalizaciju... ak cijev pofarbas nebu cak ni lose zgledalo...   estetika---svidja mi se. shlampavost je kolko mi se cini namjerna i u sluzbi je izgleda. pofarbaj i znutra, mozda kao graffiti??  | 
|   |   | 
|  16.08.2006., 00:06 | #65 | 
| Doktor znanosti! Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Zg,Peščenica/borongaj 
				 | Super ideja Mat..Ali ču onda na taj "tunel" staviti još jedan cooler.. Samo koj? I na koju stranu da ga okrenem, da upuhuje, ili ispuhuje? Sutra kupujem nvo napajanje Ener 300W i hlađđenje za ovu zvjer iz siga  Pa opet nemam para za pleksi. Ali či sutra ubodnom izrezati iz bočne stranice kvadar . Pa ču staviti slike na kaj če to (ne)ličiti. Samo da pitam zašto su kablovi loše složeni..? Šta nema protoka dobrog? | 
|   |   | 
|  16.08.2006., 01:40 | #66 | 
| prcknedl Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | vent na tunelu mora puhati u istom smjeru kao i onaj na procu   kabeli--koshmar. sve pocupaj, zatim povezi ide kabele. probaj ih oblikovat da stoje sto blize desnoj strani casea. zatim pospajaj naponske kabele diskova i ostalog (ne i maticne). maticnu spojish kako ti vec najbolje pase. glavno da oko proca i napajanja ima prostora. one sitne kabele (od fronte, usba i sl) zaguraj kamo god mozes...  i kabele od napajanja mozes omotati u izolirku, bit ce ljepsi i kruci, a time pogodniji za oblikovanje... edit: pogle ovdje kod mene, ruzno i sareno ali protok odlican... http://img230.imageshack.us/img230/8445/p62100677cv.jpg Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 16.08.2006. u 01:53. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |