|
![]() |
#61 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Mada ja tvornički imam plexi na stranici ne pada mi na pamet stavljati neonku u kantu mada imam za to predviđene rupe već napravljene tvornički na kanti... Pa zar da mi treba jedan još dodatni potrošač koji nepotrebno cica struju iz napajanja? ![]() Ja mislim da je potrebno što manje ventova je moguće, a da obavlja funkciju i ja imam 3 komada (+PSU) iako ih na moje kućište stane 7...
![]() |
![]() |
#62 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja isto potvrđujem da se ide kablovi mogu "roundat" ![]() imam par komada napravljenih i 2 komada skršena, samo zato jer nisam imao živaca za njih pa sam išao brzo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
@SuperUknown ma znam..To napajanje si pikiram več dva tijedna..Ali su mi došli dodatni troškovi .. kupio sam si 7300Gt ( - 600kn) , otkrio sam da se grije ko svinja , novo hladjenje i termalna pasta ( - 100kn).. U srijedu ču prodati rame pa kupujem enermax 300W . I onda sam švorc ![]() Pa moram čekati da prodam BT,mrežnu..i stvari iz thread mojeg u prodaji.. I onda če opet biti para za modd.. Vratimoi se bitnome ![]() Hvala svima na savjetima.Pogotovo matesoniku koji se potrudio i napravio "tutorial". Imam još jedno pitanje . a kak bi bilo da izvadim one maske za optičke uređaje ( imam samo jedan skroz dole) i gornja tri izvadim.. pa da tamo strpam neki vent? Samo da napomenem tišina mi nije bitna.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
nemoj... bolje stavi taj vent koji ti je iznad proca tam otraga... a napravi zracni tunel od coolera za proc na one rupe na bocnoj...mozes od cijevi za kanalizaciju... ak cijev pofarbas nebu cak ni lose zgledalo... ![]() estetika---svidja mi se. shlampavost je kolko mi se cini namjerna i u sluzbi je izgleda. pofarbaj i znutra, mozda kao graffiti?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Super ideja Mat..Ali ču onda na taj "tunel" staviti još jedan cooler.. Samo koj? I na koju stranu da ga okrenem, da upuhuje, ili ispuhuje? Sutra kupujem nvo napajanje Ener 300W i hlađđenje za ovu zvjer iz siga ![]() Pa opet nemam para za pleksi. Ali či sutra ubodnom izrezati iz bočne stranice kvadar . Pa ču staviti slike na kaj če to (ne)ličiti. Samo da pitam zašto su kablovi loše složeni..? Šta nema protoka dobrog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
vent na tunelu mora puhati u istom smjeru kao i onaj na procu ![]() kabeli--koshmar. sve pocupaj, zatim povezi ide kabele. probaj ih oblikovat da stoje sto blize desnoj strani casea. zatim pospajaj naponske kabele diskova i ostalog (ne i maticne). maticnu spojish kako ti vec najbolje pase. glavno da oko proca i napajanja ima prostora. one sitne kabele (od fronte, usba i sl) zaguraj kamo god mozes... ![]() edit: pogle ovdje kod mene, ruzno i sareno ali protok odlican... http://img230.imageshack.us/img230/8445/p62100677cv.jpg Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 16.08.2006. u 00:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|