|
![]() |
#62 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Bad quratz filing a ne bc2. Ovo je križanac mohw-a i cs-a (wannabe cs). Pohvalno - hitreg je miljama bolji nego i na mohw-u i na bf3/4, bar ovo malo što sam stigao probati prije posla, grafika je ok, 85-90fps konstantno na high presetu kog je igra sama uključila,dust bowl je ok mapa, taman ni prevelika ni premalena, flagovi su dosta dobro raspoređeni. Mane - upravljivost vozila je smiješna, kao micromachines, recoil je povelik, tipa onog u mohw (nisam isprobavao attachmente, manjak vremena za igru), dobar heli squad je op na mapi, destrukcija je minimalna. Sve u svemu, ne vrijedi ni blizu trenutne cijene jer ne nudi apsolutno ništa novog. Zanimljiva će bit kad dođe na 10, max 15€, čisto za povremenu razbibrigu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
gadget freak
|
![]() Samo, ja sam sebi olakšao - bfh vidim kao nekakav traljavi spinoff, eto tek toliko da izdaju nešto novo, pa se niti ne nadam nekoj superduper igri. Isto kak sam kupio i igrao mohw tek pol godine po izlasku, i tek kao povremenu razbibrigu čisto promjene radi, takav stavi imam i prema ovom cirkusu sa prostituiranjem imena/franšize.
![]() |
#65 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
počelo je počelo,vidim pozitivne reakcije,bit će šoranja oko zastava ![]() navodno nije arkada i ima jako dobru grafiku,recoil je isto izražen šta je dobro,zvuk je isto dobar....sve pozitivne stvari do sad ![]() Zadnje izmijenjeno od: esc. 03.02.2015. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Lynnfield
|
igra je vrh,nemate pojma,sad sam malo odigrao...malo sve je prenapadno ali zabavno,muzika nabija,svakakvi komentari kad ga skefaš ili spotaš,recimo sa sačmom ga zdrmam i ovaj kaže(ja)bing bong ![]() preporučio bi sačmu,zabava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Za sad ugodno iznenaden.Hitreg odlican, cakstovise dosad najbolji, recoil dobar, imas feeling da stvarno i pucas ![]()
![]() |
#69 |
Lynnfield
|
tenkova nema znači,nisam baš bio u vozilima battlefield 4 je dosadan,ovaj hardline je zanimljiv,jako brz,teško je recimo igrat bank heist fraps mi ne radi,neznam zašto...igra mi je automatski stavljena na high i izgleda kao battlefield 4 na ultra,tako nekako |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
neznam jel se meni čini ili je grafika očajna? mislim, bad company 2 mi je lijep bio, a ovo nije ništa ljepše..samo što je prošlo 5 godina između
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
S prijasnjim iskustvom od Prve bete i dugogodisnjim igranjem Battlefilda mogu reci: -Grafika ista ko bf4, ak moste igrat jedno mozete i drugo. -Neznam koji je k puskama ali trzaju se ko magarad. Ak oderem rafal ode u nebesa, ak burstam skace ko ping pong loptica. Dafuq? ![]() Da prizvedem takav recoil u bf4 morao bi uzet Aek s heavy barrelom bez angled gripa. Pa ti pogodi nest iz jureceg auta... A ne sjecam se da je ni u prvoj beti bio takav recoil iako je bio jaci. - Sistem otkljucavanja na prvi pogled izgleda bolji od bf4 s lovom i to al onda skuzis da opet trebas dobiti odreden broj killova tak da na kraju ispada da trebas oboje. - Hotwire kad bi ti netko pricao zvuci zanimljivo al se vec sad svodi kao neka shit verzija Carmagedona ili Super mario karta. Pa kad rulja skuzi da moze uc u transport heli i dominirat mapu. -Auti su papirnati. Jedan rafal ih dobrano osteti a svako ga ima. A da nepricam m320....kao izbacili rpg a dali ovo. U hotwireu ionako nemas sta drugo biti nego mechanic. Dakle granate posvuda. -Auti/pointovi su totalno nebalansirani. Ona cisterna em je ogromna em spora ko vrag em neokretna a ranjiva kao i prosjecan auto. Suicid probat vozit. Pogotovo ako imaju transport heli. Jedino moze gurat ono vau. - Red dot sightovi su katastrofa imo jedino kobra valja. - Jel ko vidio hipfire na Scout elitu....pa ko PDW je. Hipfire all day erry day. - gadgeti osim klasicnih vec su svi nekako meh, moglo bi se rec da se moze i bez njih. - Htjeli su balansirat klase al dogodilo se da sad 'support' je lik s sacmaricama i dmr-ovima aka gimmick gunovima. I drugi ga nadjacavaju. - kod UI-a su napravili health apsurdno mal da se ono moras fokusirat da vidis kolko si ziv/mrtav. -onaj srednji donji dio UI-a sto se pojavljuje i nestaje je zbog toga samo iritantan. Bolje da je stalni. - bome su mislili kad su rekli najbrzi. Pada se ko pokosen. Sam nastimas oruzje da bude sto preciznije i tamanis ko miseve. -Heist je osto isti i ok je. Uglavnom meh. Jos uvijek je osjecaj ko Battlefield mod s nebattlefield feelingom. Bezveze su nabili Battlefield u naslov. Sudbina Titanfala i sl. Igrat ce se prvih par mjeseci. Onda dosada. Jedino ovisi sta ce u dlc-u izbacit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Iso miki pa sad gledam na Symthicu statove.... Pa sta je ovo ljudi. To je random generirano il sta? Ova pocetna puska za medica 0,5 v rec , 2,8 fsm , 0.6 ads standing Pa nije ni cudo da pucam ko stormtrooper. I jos saznam da su suppresion vrijednosti it bf4 prije nerfova, znaci povecanje recoila i vert i hor. Mac 10 radi 40 dmg do 10m onda metci ono ispare. Doslovno ako je u 10 m umrijet ce u jednom frameu a ako je na 11 skakljat ce te do smrti. Ovo su neke COD pizdarije. Evo tablica A barrel attachmenti su isto smijurija Doslovno mozete s 2 attachenta preporodit ili unakazit pusku. Tablica LOL fucking LOL.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Probao na kratko. Malo mi je sve cudno jer nisam fps igrao ima onak vec vise od godinu dana ![]() Sto se performansi tice, leti sve na ultra postavkama ko od sale. Kad odigram vise cu sudit o samoj kvaliteti gameplaya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jesam. Sve do koliko god ide. Nisam imao za vrijeme igranja ništa upaljeno da pogledam fps ni iskosristivost grafe, ali nije bilo niti trunkice štekanja ni ićeg sličnog, što me iznenadilo s obzirom da je riječ o Battlefieldu koji je inače neoptimiziran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
gadget freak
|
![]() |
#77 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nego, meni je igra cist ok. Nikad nebih ni pomislio da cu ovo reci ali ok je i zabavna je. Mozak na pasu i rokacina. Preskupa za ono sto nudi ali definitivno zabavnija i napetija/brza od bf4. Kad opandrkne na 20ak € cu je uzeti jer cca toliko i vrijedi. Nije klasicni bf nego je payday ali sto je tu je, malo promjene. I dalje cekamo BC3 ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/?2j/nM/19uZtUTF/hardline.png |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Zanimljivo je vidjeti da oni koji su probali igrati Hardline dok je bio u beti uglavnom govore da ga se ne isplati kupovati, a s druge strane toliko ga ljudi željno iščekuje. Marketing čini čuda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
O bože kakve vi nebuloze pričate..ljudi ubace pandure i lopove i vi ovo uspoređujete sa CS-om??? Igrao sam BF 3 i 4, s razlogom nisam kupio hardline, a sa CS-om se pošteno zabavljam već neko vrijeme i ne da se to dvoje ne može usporedit, nego je razlika nebo i zamlja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Eto novog DRM-a ![]() Ko kupuje igricu najbolje da PRIJE kupi novi komp a ne poslije ![]() http://www.guru3d.com/news_story/ea_...astly_drm.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Code:
they dare to monitor hardware changes inside your PC now, which I am sure is a privacy breach on many levels. Ali vjerujem da DRM zaobilazi i tu prepreku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() EDIT: I još jedan: Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 28.03.2015. u 23:09. |
|
![]() |
![]() |