PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield: Hardline (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=259897)

xGAME 27.05.2014. 18:49

Battlefield: Hardline

http://i.imgur.com/4H1vtUX.png

Developer: Visceral Games
Publisher: EA
Žanr: FPS
Datum izlaska: Jesen 2014.
Platforme: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One
Službena stranica: Battlefield Hardline

Nekad davno sam spomenuo u BF4 temi kako je u izradi BF s policijskom tematikom, kodnog naziva "Havana" i sad kad je konačno poznato nešto više detalja otvaram i temu.

Naziv igre je promijenjen iz Battlefield Havana u Battlefield Hardline, ali ideja igre ostaje nepromijenjiva. Prilikom updateanja Battleloga, procurilo je poprilično dosta detalja iz ove nove BF igre. Otkriven je logo, ikone achievementsa, oružja, vozila, nadogranje, game modovi, emblemi, itd.

Ovog ćemo se puta boriti u ulozi lopova (Thieves) ili snage zakona (SWAT) i gameplayom će vjerojatno više sličiti CoD-u ili Paydayu, nego BF-u. Iako, izgleda da će i dalje biti dosta vozila u igri pa čak i helikopteri.

Citiraj:

Prilikom današnjeg ažuriranja Battleloga, na EA serveru procurila je nekoličina detalja za nadolazeći Battlefield Hardline. Otkriven je logo i set “BFH” ikona za PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One. “BFH+” ikone najvjerojatnije će dobiti Battlefield Premium korisnici. Osim logotipa i seta ikona na vidjelo su izašle in-game nagrade, tj. achievementsi, no nešto više detalja, osim vizualnog identiteta vezano uz njih nije poznato. Leakanje detalja ne staje na ovome, najbolji dio tek slijedi. Pronađena je i kompletna lista oružja u igri, njihovih nadogradnji i ikona te, pomalo iznenađujuće, vozila i nadogranji za vozila. Poznate su i dvije zaraćene strane, SWAT i THIEVES. Klase će se također vratiti te ćemo moći birati između njih četvero, Operator, Mechanic, Enforcer i Proffesional. Poznato je i nekoliko modova igranja, a to su za sada Blood Money, Bomb Squad, Heist i Carried Assault. U beskonačnom kodu otkriveno je i kako je u planovima beta testiranje za PC koje će odvijati na “MP_Downtown” mapi.
Da ne duljim previše sve što je poznato za sada, možete pročitati i vidjeti na sljedećim linkovima:

GoodGame.hr
GetBlog - blog koji redovito updejta sve što se sazna o igri
Battlefield Daily - Twitter stranica koja također "kopa" po leakanom kodu

Edit:
Battlefield Hardline službeno najavljen

xGAME 28.05.2014. 15:30

Procurio je i prvi trailer koji sadrži mnoštvo gameplaya i odaje mnogo detalja u vezi igrine priče te singleplayer i multiplayer modova. Detalji ovdje.

Edit: @moderatori, možete obrisati ovaj post i spojiti s gornjim postom jer sam slučajno umjesto editiranja prvog posta postao novi.

VedranO 28.05.2014. 15:33

Ja sam ocekivao nekakvu takticku pucacinu a kad ono BF4 refurbished.
Pass.

Dajte vi meni napokon pravi nastavak bad company fransize, ovaj battlefield je postao cista banana.

Neo-ST 28.05.2014. 15:53

Problem ove igre je šta u imenu ima "Battlefield", kad u stvarnosti nema veze s istim.

ante2 28.05.2014. 15:58

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2602838)
Procurio je i prvi trailer koji sadrži mnoštvo gameplaya i odaje mnogo detalja u vezi igrine priče te singleplayer i multiplayer modova. Detalji ovdje.

Edit: @moderatori, možete obrisati ovaj post i spojiti s gornjim postom jer sam slučajno umjesto editiranja prvog posta postao novi.

Lega vido zapis ti je privatan, a posto sam ja javan :D ne mogu ga gledat :stoopid:

Sta sad da radim?

xGAME 28.05.2014. 16:16

A kad EA briše sve videe :D

Evo ponovo:

Tvrdi 28.05.2014. 16:59

Auu pajkanski skin nabacili. Bravo. haha

JuiceBox 28.05.2014. 17:03

isuse kakav pis of šit :finger::flyingey:

Alph4Dawg 28.05.2014. 17:57

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2602868)
Problem ove igre je šta u imenu ima "Battlefield", kad u stvarnosti nema veze s istim.

To je kao taj 'spin-off', nesto kao BFBC serijal.
Pokusavaju implementirati nesto novo u Battlefield fransizu kako bi izmuzli jos novaca od igraca, plus da bi svake godine mogli stancati neki Battlefield kako bi se natjecali sa CoD-om.
Meni ovo lici kao ekspanzija za BF4.Vjerojatno je puno toga placeholder i vjerojatno je ovo nekakav alpha build trailer za interno prikazivanje u EA, staro nekoliko mjeseci.Tko zna.
Ali, svejedno mi to sve lici kao ogromna zbrka svega i svacega.
Jos sam negdje procitao (a kaze i tip u videu) da pored Visceral-a, na igri jos radi i DICE; govori se o MP komponenti.

...

Stratofortress 28.05.2014. 21:19

Od mene neće dobiti ni centa ako ne promjene strategiju.
Ovo nije promjena na bolje.

Neo-ST 28.05.2014. 22:21

Ne brini se, imaju dovoljno ovaca sljedbenika koji će kupiti.

newyxX 28.05.2014. 22:23

Pis of šit, dobro rećeno. :)

Alph4Dawg 28.05.2014. 22:41

Visceral tvrdi da je video napravljen za interno prikazivanje, te da je star 6 mjeseci.
Takoder, tvrde da su napravili masovne promjene od tada i pozivaju sve da vide pravu stvar na E3.

Zivi bili, pa vidjeli!

Volume 29.05.2014. 07:49

Ma serem se na njih, njihov video i to smeće od igre. Valjda će uskoro BF The Sims ili nešto na tu šemu pa da odma napravim preorder...
Ajde barem je bugfield 3 besplatan na koji dan pa bi tribalo nabavit kakav hack i malo se iživljavati. Jadna majko...

Bishop 29.05.2014. 08:26

Po meni najveci problem s ovim je potencijal. Bf4 je imao potencijal da bude izvrstan, da ima dobar omjer COD stil napucavanja i pravog taktickog napada/obrane, ono, tipa mala arma, ovo ima potencijal da bude izvrsno, CS s boljom grafikom, sporijim gameplayom i hrpom vise taktickih mogucnosti, a opet, kad krene pucnjava, roll in the big guns, al onda ti zvizne samarcinu EA i zaboravi kvalitetan inovativan gameplay, zaboravi mod support, pripremi se na bugove, na lose iskopirane segmente i idi igraj nogomet. I onda se i tamo razocaraj jer je igraliste prazno.

Alph4Dawg 29.05.2014. 09:16

lol...zujim po Origin shopu i naletim na Battlefield : Hardline, koji je VEC sada dostupan za pre-order i to standard edition po super cijeni od 59.99 €!!! :D

Nevjerojatni su.

https://www.origin.com/en-ie/store/b...andard-edition

newyxX 29.05.2014. 10:32

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2603203)
lol...zujim po Origin shopu i naletim na Battlefield : Hardline,koji je VEC sada dostupan za pre-order i to standard edition po super cijeni od 59.99 €!!! :D

Nevjerojatni su.

Jadna majko gdje ovaj svijet ide...
Zanima me koliko ce DLC-ova imati.
Sto reci nego da se pretvara u novi COD...:fuming:

Ati freak 29.05.2014. 11:46

Na žalost već smo sa BF3-om krocili u doba kad platiš igru koja je 20% od ukupne stvari, i onda 80% su DLCovi. Još je sam pitanje kad ce na to uvesti mjesecnu pretplatu.

Deathwish 29.05.2014. 11:53

Citiraj:

Autor newyxX (Post 2603067)
Pis of šit, dobro rećeno. :)

Jooj da mi je biti direktor svemira i ubit bilo koga ko ima veze s marketingom

"sexy urban enviroments" kaj strip klub sa chest high walls

Volume 29.05.2014. 12:23

Citiraj:

Autor Deathwish (Post 2603308)
Jooj da mi je biti direktor svemira i ubit bilo koga ko ima veze s marketingom

"sexy urban enviroments" kaj strip klub sa chest high walls

Ma to ti je sad po novom, umisto ačivmenta nakon partije dobiješ kakvu kurvu za razvalit

mamutarka 29.05.2014. 12:28

To bi bilo odlicno da imamo recimo svi 3D printere pa ti ju isprinta ko lutku. To bi onda vio dobar dlc :D

Guls 29.05.2014. 12:55

Teško je sad napamet govoriti kako će igra izgledati, no... meni se ovo actually sviđa. Pod uvjetom da će to *raditi*. Jer BF3 i BF4 ne rade. Izmijenio tri konfiguracije, nijedna DICE-u nije baš odgovarala. Hm.

Znači, ako će ovo biti s minimalnim brojem bugova, mogao bi biti zanimljiv koncept. Na stranu što je Battlefield nešto sasvim drugo od gradskog napucavanja cajkača i lopača i što gube velik dio kolača zbog svoje neoptimiziranosti. Nećemo sad od BF-a raditi religiju pa govoriti što bi trebalo i kako bi trebalo. Samo mijena stalna jest.

Vrijeme je za nešto novo + ime Battlefield je jamac dobre prodaje = Hardline.

Alph4Dawg 29.05.2014. 13:11

Citiraj:

Autor Guls (Post 2603330)
Teško je sad napamet govoriti kako će igra izgledati, no... meni se ovo actually sviđa. Pod uvjetom da će to *raditi*. Jer BF3 i BF4 ne rade. Izmijenio tri konfiguracije, nijedna DICE-u nije baš odgovarala. Hm.

Znači, ako će ovo biti s minimalnim brojem bugova, mogao bi biti zanimljiv koncept. Na stranu što je Battlefield nešto sasvim drugo od gradskog napucavanja cajkača i lopača i što gube velik dio kolača zbog svoje neoptimiziranosti. Nećemo sad od BF-a raditi religiju pa govoriti što bi trebalo i kako bi trebalo. Samo mijena stalna jest.

Vrijeme je za nešto novo + ime Battlefield je jamac dobre prodaje = Hardline.

Hold on, napucavanje pajkana i terorista/lopova je nesto novo?

Volume 29.05.2014. 13:26

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2603336)

Uz već spomenute printane lutkice kurvi, nešto neviđeno na ovim prostorima :D

Inače ispričavam se na sprdnji, ali ni ovo šta ea izvodi nije ništa ozbiljnije pa eto... :bonker:

Guls 29.05.2014. 13:27

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2603336)

Pa u BF franšizi je novo... ili nije? :)

Ja ne govorim ovdje o drugim igrama.

Alph4Dawg 29.05.2014. 13:59

Citiraj:

Autor Guls (Post 2603352)
Pa u BF franšizi je novo... ili nije? :)

Ja ne govorim ovdje o drugim igrama.

Guls, kolega, zamisli pajkana kako trci sa Stingerom i rusi helikopter.Mozes li, te ima li to smisla?
U BF fransizi je novo, ali generalno napucavanje pajkana i lopova/terorista nije nista novo.

Guls 29.05.2014. 14:01

Sve 5, možda je besmisao, ali ovdje je Battlefield samo - ime. Sve ostalo je miks paydaya/cod-a/cs-a, i mogao bi biti zanimljiv proizvod jer volim (ja osobno, da se odmah pospem s pepelom) takve akcije. Život ide dalje, samo mijena stalna jest. Ja se samo nadam igri koja nije bugovita ko sve ostalo što je dice izdao zadnjih godina.

Bishop 29.05.2014. 15:14

Citiraj:

Autor Guls (Post 2603383)
Ja se samo nadam igri koja nije bugovita ko sve ostalo što je dice izdao zadnjih godina.

Tolko su mi pali u ocima da ne vjerujem da mogu screensaver napravit a da ne bude bugovit...

sinisa1989 29.05.2014. 15:47

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2603203)
lol...zujim po Origin shopu i naletim na Battlefield : Hardline, koji je VEC sada dostupan za pre-order i to standard edition po super cijeni od 59.99 €!!! :D

Nevjerojatni su.

Ima i Digital Deluxe Edition. :D

VedranO 29.05.2014. 16:57

Ne bi li igra u preorderu trebala biti jeftinija nego na dan izlaska?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:34.