|
![]() |
#62 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
osim što je igra fenomenalna te užasno zarazna i zabavna ne znam jel to do mene ili su izbacili grapple sa back tipke miša, nemrem je u opcijama mapirati, a to mi je ono #1 šortkat i kod silent misija i sl. ima tko kakvih iskustva sa tim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Igra je naravno, jako zabavna i zarazna; sve 5 za sada. Jedini problem je sto mi igra "trza" puno vise nego prije, je li to sad radi igre, kompa ili mene (nisam drivere niti sta drugo dira odavno)? EDIT: nakon duzeg vremena ide igra u freeze, GPUz kaze da je grafa iskoristena 99%, temp na 64c Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 18.11.2013. u 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ali ubi me onaj burnley tower bug, nikak da riješim a ne želim staviti patch jer sam čitao da dosta ljudi ima više problema nakon patcha nego prije.
![]() |
![]() |
#66 |
Never Forgetti
|
Ja kad ukljucim onaj Ambient ili kako se vec zove ubije igru skroz, igram u slow-mo tada. Tek kada sve iskljucim radi kako treba, dok je Arkham City radio bez problema na Max sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Never Forgetti
|
Ja sam pobrisao zaostali Physics od prije i neke Malware i sada radi bez problema... nisam ni sam sada siguran sta je tocno uzrokovalo trzanje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
izašo Batman Arkham Origins Cold Cold Heart ako skinem,s obzirom da sam počeo od početka igrat što će se dogodit sa sjevanom pozicijom će ova expanzija nadopunit postojeću priču tj samo dodat freeza ili ću morat od nule igrat?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|