![]() |
Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...26773240_n.jpgDatum izlaska: 25.10.2013 Platforme: PC, PS3, Xbox 360, Wii U Developer: Warner Bros. Montreal Gameinformer video |
Opa, a bas sam se pita sta li ade nakon AA i AC. I sad dobijamo novog Batmana. Fino fino.
|
Rade ga drugi ljudi pa se nadam da će biti oke :)
Također, nadam se da će zadržati kvalitetu voice actora (Conroy, Hamill...) |
Sretno im bilo, teško će uopće biti postići kvalitetu AA/AC a kamoli je nadmašiti. Nadajmo se da će uspjeti, Batmana nikad dosta :)
|
Ah, rekli su da će teško AC nadmašiti ili dostići AA pa je bio super. Tako da TAMBS AP! I sretno s projektom ;)
|
Nikada nisam ima volje igrat Batmana ali kad sam AC zavrtio presao sam ga jedno 6-7 puta zaredom tako da se nadam da ce ovo bit barem isto ako ne moze vec bolje :D
|
Citiraj:
|
AA ti je jači puno...
|
Pa oba su varijacija na temu, AA je bio vise zatvoren prostor jer Asylum je kao ludnica i zatvor skupa. AA je vise kao cijeli kvart grada sa ludjacima.
Sve skupa, uzivancija su bila oba dva, sad koji je bolji, to svatko za sebe odlucuje. Grafika je dobra, zahtjevi nisu u nebo, radnja i borba su ok....uglavnom u poplavi sranja danas, Batman AA i AC su bili pravo osvjezenje. |
Pa reći ću samo da sam nakon AC-a prodaju grafičku i sve mi se čini da će doći nova ako ovo izađe i bude dobro :D hehe
|
Citiraj:
|
|
Vuče mi na cash in, čim nema Rocksteady-a
|
ponovo stavljen aa pa proć, pa ac :D
|
Citiraj:
Ali bumo vidjeli. |
prvi trailer izgleda fora
ko sto duke kaze, ne izgleda mlađe .. ista ona neobrijana njuska ko i u prva dva nastavka .. bez Conroya nece biti to to |
|
Batman: Arkham Origins Official Trailer
|
je-be-no! :goood:
|
Bas sam pogledao trailer kada su maloprije objavili na sluzbenoj fejs stranici.
Meni ovo izgleda fantasticno, doimalo se kao da film gledam! Awesome! Samo...jos nismo culi Batmanov glas :P |
Stvarno odličan trailer, maestralno.
Hmm, kalendar na stolu (u traileru) kaže Prosinac 2013., Batman izgleda starije kao i u AA/AC (a i kostim mu je moderan), Conroy je ipak u igri .. pitanje je u kojem razdoblju se igra uopće odvija, tj. hoće li biti flashbacka gdje je mlađi pa nastaviti gdje je stao AC, ili nešto u tom stilu. |
Roger Craig Smith ce dati glas Batmanu.
Conroy je na twitteru napisao da nece biti u ovoj igri, vec u nekoj iducoj. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo je najbolji trailer za igru kojeg sam ikad vidio. :care:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=H7Nf-m6WGl4 Ma bilo je kroz godine odličnih trailera https://www.youtube.com/watch?v=qj_1s_X3I-0 |
Batman: Arkham Origins E3 Gameplay Trailer Gametrailers, E3 2013: Walkthrough (Stream)
|
|
Batman: Arkham Origins : Online Multiplayer TrailerBatman: Arkham Origins : Multiplayer Details and Character Confirmations
|
|
Batman: Arkham Origins - "Personal Mission" Launch Trailer
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:04. |