|
![]() |
#61 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Na koji način, ako može pomoć? ![]() Proxy, ili najobičnije plačanje? Ja danas pokušao i odbilo mi payment. Imao sam 30.18 € na računu (a 29.99€ je MOH), možda zbog neke provizije nije bilo dovoljno. Uglavnom, kad mi je odbilo payment, više mi kupon ne vrijedi. NO već mi je 5 ljudi ponudilo svoje kupone, pa za to nemam problema.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 20.10.2012. u 01:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Guest
|
nisam pratio baš razvoj ove igre , ali kad svi preordate , da pitam , jel če biti čemu? (ne mislim gledanje u kristalnu kuglu) nego, koliko sam shvatio ovo je hibrid COD i BF3 na BF3 engineu? |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Ma kako samo veličanstveno reklamiraju ovu igru. Svaka im čast! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() "they are highly trained in gorilla warfare and are top sniper -sure, they must be experts on fighting gorillas" |
![]() |
![]() |
#68 | |
|
Citiraj:
EA support nije bio od pomoći, jer je to kao one-time generated code, i ne može se ponoviti, tako da sam morao nabaviti novi discount code. Nego, vidim da neki već igraju. Meni se još preloada, dali je kod nas igra već puštena ili ima neka aktivacija da ju krenemo igrati ranije, kao što smo Battlefield počeli igrati par dana ranije?
![]() |
![]() |
#69 |
|
Double post, sorry. Otključano putem koreanskog proxya, a bolje da nisam otključavao. Kakva su vaša iskustva? Meni preloša igra. Mape su klaustrofobično male, prestrašno nešto. Osječam se kao da igram COD4 Shipment mapu sa puno užim prolazima. Makar je ovaj MOHW uvreda za COD4. Strašno kako je loš dizajn mapa. Sami hodnici i prolazi, nigdje poštenog otvorenog prostora.
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisi valjda očekivao dobru igru? ![]() Pa u svakom traileru je užasno loše izgledala, apsolutno ni jedna dobra strana igre se nije nazirala. I uz sve to, to je EA. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Bolje bi ju bilo usporediti sa MW3 onda. Malo sam gledao videos i bas taj dojam; hodnici i prolazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Vrlo loša igra.SP je nešto najlošije.Na MP niti ne pomišljam od BF3 naslova postao sam vrlo oprezan na što ću potrošiti novac, sličnim igrama poput ove. Hvala bogu na drugim opcijama da se igra isproba. Apsolutno podržavam britanca totalbiscuit na recenziji.Rekao je istinu.Za ovakve igre dovoljno je pogledati neki od gameplay video-a i imaš osjećaj da si igru prošao. Please, STOP! buying these games. ![]() Zadnje izmijenjeno od: donbon. 27.10.2012. u 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
ovo je stvarno totalni krš. |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010