![]() |
Medal Of Honor : Warfighter
Release date: October 23rd
Biti će izrađen na FrostBite Engine-u 2.0, no ovaj put DICE neće (hvala Bogu) raditi na multiplayer komponenti, već će cijelu igru odraditi Danger Close. Igra trenutno nema službenu web stranicu, ali našao sam neke detalje: Citiraj:
Novi gameplay trailer. |
Citiraj:
FXAA Injector će to srediti, ako bude bilo podrške :) Inače, trailer ko trailer, obično izgleda dobro. Možda igra bude čemu :) |
Ma joj daj. Čisti BF3 singleplayer DLC. Isto kao što je prvi (modern warfare) MoH bio samo "ozbiljnija" verzija BC2. DICE zarađuje nesto love sa strane. Multiplayer u prvom mohu je bio cisto da prodaju sto vise primjeraka, iako je bio baš po svemu inferioran BC2.
Al dobro, pušim te special forces spike oduvijek, tak da ću i ovo odigrat s guštom. |
Prvi MoH : Warfighter MP screenshot...na torti. lol
Citiraj:
|
video je dobar. zanima me ova točka na bosni.hoćemo li nekog niku belića upoznat u nekoj prići šta viće amerima đesbaa.:goood:
|
|
Dobro izgleda.
Ali primjećujem da puške nemaju gotovo nikakvog recoila.. |
Jep.I opet, mapa se cini nekako uskogrudna.Nadam se da ce mape biti ipak malo otvorenije.
|
Dosta dobro izgleda, ali ova crveno/pink krv sto sprica na sve strane je bas overkill. Smanjit za 300%
|
BF3 u COD stilu, možda bude i zanimljivo pošto mi je COD-a na opet istom enginu i bez previše "pametnih" noviteta već dosta.
|
Medal of Honor : Warfighter Alpha Trial je vani.
Je li netko mozda dobio invite? |
|
|
Vojme predobro! Sad kad stisneš tipku za melee ne izleti nož nego sikira. :nuts:
Da mi je samo znati koje će još novosti staviti u ovo remek djelo. Can't wait! |
Ja sam mislio da se zajebavaš u vezi sjekire, pogledao malo bolje, kad ono zbilja sjekirče. :lol2:
|
Medal Of Honor : Wallhack
|
Medal of Honor: Warfighter To Use Battlefield’s Battlelog
A bude i BF4, logicno.Zato i imamo malim slovima pisano 'BF3' desno gore u kutu, na Battlelog-u odmah iznad logo-a i malo desno pored 'Battlelog'. |
|
Ne znam cemu toliko pretjerivaranje sa s**njima na HUDu, pogotovo ovi outlineovi oko character-a. :nono: |
walter brani sarajevo...
|
lići mi na cod..... što može i proć samo da bude opcija hardcore mod
|
Kako yebački slože trailer, da se ukakiš. Ne izgleda loše, ali iritantan mi je taj outline oko tvog teammate-a, mogli su nekako drukčije riješiti, da ima nametag druge boje.
|
nije loše, nije loše:) dobro izgleda-obećavajuće
|
meni oruzje nekako izgleda kao u borderlandsu neznam zasto,a i taj outline zesce njesra...
|
Hmmm...sacekati cu debelo nakon sto igra izade i onda razmisliti da li cu je kupiti nakon sto pregledam masu gameplay-a i procitam par recenzija.
Sve mi se cini kao ogroman choke point, taj outline stroke oko vojnika je nonsence zesci, a i zvuk napucavanja mi je nekako...plastican i nabijen bassom. |
Ovaj EA je nevjerovatno los sa marketingom. Gamescom traje, Black Ops se ubija od reklamiranja, YT pun gameplay videa, streamova, breakdownova i hypea, a MOH nista. Nula. Jedan video od minutu i po i to je to.
Ne mogu oni jos shvatit da vecinu marketinga odraduje, i to jos besplatno, YT community koji zivi od postanja COD videa klincima. I onda kada se BLOPS2 proda u jos vecem rekordu a MOH jedva dodje na nulu onda ce svi plakat kako je Activision zao i los i kako je COD najgora igra koju igraju samo debili. Ma... /rant http://i45.tinypic.com/4sno0n.png Sa danasnjeg COD streama. A ovi dijele majice preko twittera :nono: Edit: Pardon to je sveukupno viewsa u ovih par dana od kad streamuju, ali svejedno. |
http://www.origin.com/gamescom/medal...nor-warfighter
Evo kako su oni odradili stream sa gamescona. Lik pusta i pauzira neki video sto je donio, umjesto da imaju live gameplay u pozadini da covjek moze vidjet kako to izgleda. Kakvi amateri. |
trebali bi otic na praksu kod activisiona...ali mi i jedni i drugi lagano idu na k.... sa svojim premiumima, dlc itd...
|
Ma od svega oni od ATV pokupe izd*****nje sa celebrity pjevacima tipa Linkin Park... uuuu Mark Shinoda u traileru.
A najsmjesnije od svega sto je na ovom streamu trebao biti Executive Producer Greg Goodrich ali se brat ocito nije mogao ustati iz kreveta pa nije dosao i onda su poslali nekog levata koji nije znao ni nabrojat sve timove koji ce biti featurani u MPu. Amaterizam. I onda pogledas koliko se puta onaj Vonderhar is Treyarcha pojavio tijekom ovih par dana i koliko je intervjua dao i koliko mu twitter account spamaju klinci. Ne znam, ovako se ne moze srusiti COD koliko god bolju i superiorniju igru imali. Zelim da ova igra uspije i zelim ju kupiti ali ovo mi nimalo ne uljeva povjerenje da je igra uopce u playable stanju. Sta ce biti tek post release pitaj boga. Ako se ovo ne popravi i budem zelio igrati nesto od fpsa na jesen ocito ce pasti neki ruski BLOPS2 i samar samom sebi sto ga kupujem uopce. |
kupit cu i ovo i crysis 3
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:46. |