|
![]() |
#61 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
R4 auto svih auta Prvi auto koji sam vozio Nepoderiv, tetak je okrenuo 300000 s njim malo trosi a to sto je lim u kurcu druga prica Nisu ga ljudi bezveze zvali mali div A ono s gepekom i sjedalima:Ekipa iz razreda si kupila jedan i u auto nas je stalo 10+2 na haubi napred i tak smo se vozili
![]() |
#62 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Malo sam u stisci s vremenom - pa ne stignem napisati sve kaj bi htio... (baj d vej: imao tu dosta f1 fanova) Uglavnom, pobjeda MS u Austrija je uslijedila nekon odluke Ferraria. I MS je na neki način čist - ali bi mu pametnije bilo da je rekao: NEĆU ta 2 boda! I MS zna dobro što su stroga uputstva Ferrari - kad se Eddie Irvine borio s Hakinenom za naslov a Schumacher se vratio nakon loma noge - rekli su mu: Ti si br.2! I moraš pomoći svom kolegi! (tako je i bilo) Ralf veli za brata: Michael je velik vozač i može osvojit i deseti naslov - ali nikad neće biti bolji od mene u kartingu! ![]() Kolko dugo će još MS vozit: Dok god bude mogao i imao šanse za pobjeđivanje - vozit će! U slučaju da Ferrari zapne u proizvodnji V8 motora i počne zaostajat za konkurencijom - morat će tražit i novog vozača jer se ovom "Oldtimeru" više neće dat prolazit kroz teške faze sustizanja konkurencije (motivi za pobjedom 100%, motivi za sustizanje protivnika 0%). E sad bi ja htio jedno pitanje pitat. Pratim f1 od '90 ili '91 (ne sjećam ih se baš najbolje ![]() No zašto međusobna sudaranja Prosta i Senne (kada su se u posljednjim utrkama odlučivalo o naslovima prvaka) - karakerizirate kao sukobe velikana, kao sasvim normalna stvar u žaru borbe dvojice vozača (koji se nisu podnosila - u vozačkom smislu). Uvijek se prepričavaju te njihove borbe i naglašava se da su se namjerno sudarali i izbacivali sa staze (nisu jedan drugog pobjedili na stazi) I to je većini ok, čak imaju simatije (i moje isto)... No, kad je rječ o MS i njegovim borbama za naslov prvaka s ljutim protivnicima i namjerna sudaranja (jednaka kao kod Prosta i Senne ![]() Pa on da je mlohavac i da nije spreman ić do kraja (u svakom smislu) nikad ne bi bio svjetski prvak. On ima moje simpatije - ne kao čovjek (za to me libo racku) već kao vozačina koja grize, hoće više nego realno može... Za mene su DH, JV, MH, DC... - također veliki vozači... (nije sve u broju naslovu prvaka) ps. pišem sve ovo kao ljubitelj f1 - jer vozači dolaze i odlaze - a moja ljubav za f1 ostaje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Kad su se Frentzen i Corrina pokačili Schumacher je iskoristil priliku i hop. Iako možda i nije loše jer je sadašnja Frebtzenova žena bar meni puno zgodnija i simpatičnija od one Plave sponzoruše. A kakv je MS tip skužiš po imenima kaj je dal deci Gina-Maria i Mick. Dok je Frenzten decu nazval Lea i Sarah
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
partibrejker
|
Ha,ha - odlično ste se sjetili te sponzoruše koja je zajahala vozača koji ima više konja. ![]() ps. Kaj se od Schumachera sin ne zove Žak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Headbangig Grunf!
|
Htio bi ga vidjet u momčadi gdje nema vodonošu. Fangio, Stewart, Clark, Lauda, Fittipaldi Andretti, Hakkinen, Prost, Piquet, Senna, Mansell su svi vozili s vozačima svoje klase u momčadi i nije bilo propuštanja zbog toga je mansell ak s ene varam i 86 izgubio naslov kojeg je uzeo Prost jer Piquet nije vozio za Mansella već ga je frknuli čak van sa staze a vouili su oboje za Williams-Hondu ili 88 i 89 McLaren- Honda, vozači Prost i Senna '89 Suzuka zadnja šikana. A ovaj nije! Uvjek mu u ugovou piše broj 1. vozač i kod momčadskog kolege Mora prepustit mjesto Schumacheru. Trebate dokaz? Austrija 2001 i 2002 Barrichello brži cjeli vikend ionda ga mora propusiti na ciljnoj ravnini. I zbog te činjenice u mojim očima nikada neće biti velik kao gore navedni a Fangiu nemre ni prismrdit!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
partibrejker
|
Apsolutno se slažem sa svim navedenim! ![]() No, sve što stoji u ugovoru sa MS - to je potpisao i odobrio Ferrari! MS može sanjati da bude broj 1 u ekipi - ali samo Ferrari može odlučiti hoće li to biti tako ili ne! (Nitko drugi, nitko treć, nit ja, niti Isus... isključivo Ferrari) Ferrarijevci se nisu ugledali na konkurente - oni nemaju dva kandidata za svjetskog prvaka i između njih nikad nema utrkivanja. (primjer prošla utrka - Barichello stiska šumija a radio odmah javlja: Alo vas dvojica - nema utrkivanja: dovucite oba bolida do kraja (u postojećem poretku) Velim opet: nije kriv Šumi što je tolko zaštićen od strane Ferrarija (zaštićeniji je od ličkog medvjeda ![]() Poučen ovim iskustvom i iozvučenom koristi - teško da će Ferrari više ikad imati 2 ravnopravna vozača... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Headbangig Grunf!
|
malo si pobrkao Schumacher je i u Bennettonu imao ugovor sa statusom broj 1 vozača. Ferrari je prešao zbog velike količine novaca a i zbog toga jer je Ferrari pristao da i kod njih u u govoru piše broj jedan vozač kolega je vodonoša. Schumacher ima izvrsnog managera Willi Weber ( i baš si pašu) obojca s fairplayem ne ćele imat veze.
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
R4 je zakon,ima san dosta doživljaja s njim.U jednom zavoju uletimo sa 60 i onda vozimo na dva kola po makadamu,prebolesno,auto se cili ljulja,amortizeri imaju hod od kilometra. sad iman R18
![]() |
#70 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ko šta su sad ravnopravni Kimmi i Montoya ili Alonso i Fiso. Svako momčad ima vozača broj 1. Taj naslov koji je Mensell izgubio je čista glupost i bahataost njegovog "timskog" kolege. Da meni jedna vozač izbaci drugog sa staze i ovaj izgubi naslov zbog toga. Ne bi taj vidio više bolid u životu!!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Headbangig Grunf!
|
Po ugovornom statusu da! To da je Hakkinenn bolji vozač od Coultharda je duga stvar. Ono kaj ja velim je to da Schumacher ima ugovrno osiguran stauts te ga momčadski kleg anesmiej preteči i pobjediti pa makar bio i znatno brži od njega.
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad god je imao šansu nije bio dovoljno dobar.Taj čovjek je ko stvoren za mjesto 2. votača u jakim momčadima , ili 1. vozač u slabijoj momčadi. A iskreno i Rubinjo nema to u sebi , zablista na kratko. Al da se postane prvak ipak treba nešto više. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
"Mali" R4 ,budi sjećanja ,motor nikako da rikne koliko ga god gazio, jedino limarija je dosta loša Bio bi još u dvorištu da se limarija nije raspala , imali smo 2 komada prva sa onim pantima od vrata vani ,a druga "nova" GTL-ka Jedan je još uvjek kod dede i neda se A jednu sam videl sa pređenih 350 000 Šta su sve preživjele te dvije i što je sve u njih stalo... ah... ![]()
![]() |
#74 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kao što vidiš, MS je još uvijek tu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Nebi ga ferrari doveo bezveze da nista ne vrijedi Uostalom Rubinjo je bio jako dobar dok je vozio u Stewartu cak se kacio s Hakinenom al obicno je taj stewart odjebavo previse da bi bio neka velika konkurencija A i u mclarenu je bilo propustanja na relaciji Coultard-Hakinen al to vise po fori da je slabiji u prvenstvu pusto onog boljeg a ne da je to pravilo vrijedilo stalno
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
|
Citiraj:
I nemojte sad tu laprdat kako Šumi nego gura van sa staze a da su Senna i Prost carevi, jer od njih je to i pokupio.!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A kaj ste se sad svi najebali na MS-a??? Pa on vozi tak kak vozi oduvjek. Da, bezobrazan je, bahat, dosta puta se nesportski ponio...pa nije to ništa novoga:confused: Ono kaj mene smeta je to kaj cijela javnost sad lopticu prebacuje Ferrariju a motku je usrao-Michelin. Svi se još od početka ovogodišnjeg prvenstava podsmjehuju Bridgestoneu, a kad su mange iz Michelina zajebali stvar-ajmo malo pljuvat po Ferrariju ![]() Bilo kako bilo-uvijek ostaje činjenica da neki papci nisu htijeli riskirati kad je pljusnulo a taj bahati njemac-je ![]() bdw koliko je bolida počelo trku-mogli su komotno staviti i onog komada kaj je bila reportaža o njoj ![]() Bar bi publika imala za koga navijati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Citiraj:
a ja ne serem po ferrariju nego po MS
![]() |
![]() |
#84 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Mozda bi bio i bolji da ne koce jednog vozaca a drugom daju sve
![]() |
![]() |
#85 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
89 je Prost imao vodstvo u prvenstvu, a Senna je morao pobijediti.Prost je tada Sennu namamio u stupicu pred šikanom, ostavio je dosta prostora i Senna je mislio da može preteći tamo gdje nemože. Prost je samo ostao an liniji i bam. Obojca su ispala s time da je Senna nastavio voziti i pobjedio al su mu oduzeli pobjedu i time i naslov. Predsjednik tada još FISA je bio Francuz ( zaboravih ime) i Senna ga je optužio za maniuplaciju sezone. 90 je sitaucija bila pak obrnuta Senna je imao vodstvo a Prost ga susztizao tada je Senan prosta u prvom zavoju torpedirao, i to je bio nastavk onoga od prošle godine. Njih dvojca su se inače na stazi duelirali i to poprilično fair. Schumacher je 94 osvojio naslov manipulacijom ( Benetton nikad nije oslobođen sumnji da je manipulirao). Schumacherovo ponašanje nema veze s fair playom. Zabijanje u Hilla ili Vilelneuvea kad je ovaj nejga već pretekao..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Samo "GLUPE" momcadi ne forsiraju jednog vozaca.... Nemora to biti ocito forsiranje kao u Ferrariju no i danas se R. Dennis ne srami priznati da je njegov miljenik Kimi i da je po njemu on prvi vozac Mclarena... Zar mislis da Renault nece sada forsirati Alonsa na ustrb Fisichelle - bili bi glupi kad bi drugacije razmisljali, sada kada im se pruza prilika za naslov prvaka! Rubens je dobar vozac da nije nebi bio u F1, i vozi odlican bolid no reci da netko njega koci je netocno... On je dosao kao drugi vozac i ako koju utrku odvozi bolje od MS super za njega no MS je najtrofejniji i jedan od najvecih vozaca svih vremena, covjek sa najvecim brojem naslova i osvojenih utrka, a jedino Senna ima veci broj pole positiona, pa da je RB imalo konkurentan MS, imao bi barem 15 polova prema 50-tak MS-ovih! MA kakvo kocenje! Jedino sto mozes prigovoriti Ferrariju je sta nisu uzeli i drugog vrhunskog vozaca tipa Raikkonen ili Alonso no sta ce im to...samo stvarati probleme u momcadi. Ovako je Rubens 3 put jeftiniji od nekog vozaca MS ranga(ako takvi postoje), a skupljat ce bodove i raditi i za momcad i za MS! Idealno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Headbangig Grunf!
|
Forsirat češ jednog vozača onda kad iam puno bolje rezultate u sezoni od drugog. Po meni je boljeimat dva vrhunska vozača nego jednog super i drugog vodonošu je ronda je sve to DOSADNO! A F1 živi od gledatelja. Sad mi smoa reci d aniej bilo zanimljiveje gledat Sennu i Prosta u McLarenu kak se međusobno utrkuju nego prošle goine Schumacher kak vozi u krug a BArrichello amu s ene smiej približiti.
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
partibrejker
|
Isuse, pa ti si pravnik - ti bi trebao isticati činjenicu da u cijeloj ovoj priči - Ferrari je taj koji privilegira jednog vozača (nije bitno u kolikoj mjeri) a nije Šumi taj koji si sam uređuje "politiku" Ferraria te na taj način sebe gura u prvi plan. Ispravno si primjetio da je njegov menadžer genije - ali nije niti MS polovna roba... Ostale ekipe također imaju privilegije prema pojednim vozačima ( dominacija Hakkinena nad DC-om). Ja u zadnji 7 godina formulu više ne doživljavam kao pravi sport - već kao čisti biznis i ogromnu reklamu tj. promociju! Tako da ako pitaš šefove ekipa - dok ima sponzora koga priga za zanimljivost natjecanja. (pa bilo je prije 3 sezone mislim - u 3 utrke 4 preticanja, od toga 2 kroz box = katastrofa) Živili! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Da je bar ko covjek reko nesto il se usprotivio.... Ne on suti ko pizda
![]() |
![]() |
#90 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() BTW brazilac je imao sansu i nije ju iskoristio, prosla baba s kolacima.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|