|
![]() |
#61 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Ok jel zna netko konkretno- dal da dam OIB na njuskalu il ne?mislim jasno necu moc prodavat nist onda , kaj da radim, "prodajem" predmet vrijedan 2300€ al jedan te isti vec 2 mjeseca, te stvako malo aute vrijedne 5-15tis € , to ne u svoje ime kaj je najgore :d ? znaci tu su bitna dva pitanja , prvo dal ce Njuskalo i ostali oglasnici smjeti/htjeti davati podatke nadleznim institucijama, i drugo ako do tog i dodje , zar je oglas da prodajem naočale za 700kn dokaz da sam ih stvarno i prodao? Ok malo rjesit iznajmljivanje , turisticke usluge jel , al ovo kad tu i tam prodajes nesto ajde molim te.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Nego ovo je vjerovatno jedan u nizu zakona koji će se slabo provodit i uvet će još više administrativnih sranje, i pozdravljam svaki takav. Bog i Hrvati - šuti & pati ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Što da vam kažem, jbg ga, onaj što zaradi manje od 100€/mj na instrukcijama će biti kažnjen, oporezovan, izopćen, sexualno zlostavljan i sl. a onaj koji propisuje da se svake godine mijenjaju svi udžbenici koji su sve skuplji, biti će poduzetnik godine. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 04.10.2011. u 21:58. Razlog: spam, nema veze sa temom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ot: konkretno sto se tice instrukcija, problem se javlja kada sve vise profesora odrzi svoje predavanje na satu a 'za sve nejasnoce se ucenici/studenti mogu javiti poslje na taj i taj br. moba'. A i trebamo biti svjesni da je doba kada je sat instrukcija bio 50kn daleko iza nas. Ista stvar kao i sa doktorima, 'nemamo vremena bas sad za pregled ali popodne mozete doci u tu i tu privatnu ordinaciju'. Nitko mi ne moze ovo osporiti jer govorim iz vlastitog iskustva. Isto tako, kada netko otvori svoj obrt, to bi automatski trebalo znaciti (ako je osoba strucna i ima nekakav cilj koji ga vodi ka uspjehu), da ce se netko vise truditi i pokusati ulagati u svoj posao. Dakle, samim time bi trebali dobiti kvalitetniju uslugu. Ovo mi također nitko ne moze osporiti jer sam i sam vanredni student i zbog nemogucnosti pohađanja predavanja primoran sam ponekad uzimati dodatne instr., na svu srecu upoznao sam ljude koji drze svoj obrt i bave se iskljucivo davanjem instrukkcija i sasvim je druga prica od zivkanja bivsih profesora koji ce te doma nauciti samo određeni tip zadatka i uzeti 200kn dok popijes casu soka. S kolegom housel-om se ne mogu sloziti vise, lakse je spicit krizni porez na nase place i kaznu nekom balavcu jer je imao joint u džepu da bi se mogao isplatiti pothvat managera godine i financirati nova nogometna nada nego valjano provesti neki zakon. Uostalom zakoni u ovoj drzavi su za papke, pravi igraci su malo iznad. Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 04.10.2011. u 17:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|