|
![]() |
#61 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Inače u Hrvatskoj je za ulaz u Mensu potrebno 148 (gornjih 2%, u Americi je to 130), a testovi misim da maloljetnima mjere do 154, a odraslima do 172. "Malo" smo skrenuli s teme, ajmo nove savjete, kako uletit ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#65 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Se sječa ko one epizode seinfilda di je Georg bez seksa posto pametan, a Elein glupa. LOL. :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
JDM
|
Im fucking genius. IQ 162?!?!?!?!!? :confused: :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() @beren: ja sam isto iz prve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Niš Fleks, 70 naku u padže i trk u Mensu da te uteftere. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
a koji ste vi tamo test rijesavali?:confused: tamo ima puno testova...koji da rijesim?
![]() |
#73 |
Cushion-first
Datum registracije: Feb 2005
|
Natrag on-topic, barem donekle. Jedna anegdota o upadima. Prije 3-4 godine bio sam vani s friendom u nekakvom baru i tako ločemo mi i nešto meljemo o nekim nebitnim stvarima, kad iznenada upada mom friendu neka ženska. Jadnica nije baš bila lijepa, stvarno je imala kombinaciju loše figure, izmiješane face i grdih problema s kožom. Uglavnom, ona nije tratila vrijeme nego se odmah upoznala s njim (ja sam stajao pored i gledao), i pitala ga da li je kojim slučajem samac, slobodan. Pogledao ju je, pa mene, pa opet nju - bilo mi je jasno što misli. Tip je zaista bio samac, ali mu je ženska bila dovoljno grda da je rekao da je zauzet, ali da mu ženska večeras nije mogla doći, pa je, kakti, "izašao sa svojim friendom". I ženska razočarano veli "šteta, jer si se baš dopao mojoj friendici iza mene koja te snima već cijelu večer, ali je ona sramežljiva pa me poslala pitati da li vas mogu upoznati". I okrene se, a kad ono iza nje turbo-genijalan komad, opako dobar. Ova "grda" joj se okrene i veli "sorry, Mirta, ali tip ti je zauzet", na što je komadina samo slegnula ramenima i rekla "šteta", i otišle su. Friend je bio deprimiran valjda još 2 tjedna nakon toga, a kasnije te večeri je ispraznio svih 300 kuna na našu cugu da zaboravi ovaj incident... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
najbolji ulet kad si pijan: OČEŠ POKAZAT SISE? upalio par puta! ![]()
![]() |
#75 |
JDM
|
Što mi Mensa može ponuditi? Bit ćete u mogućnosti susretati ljude vašeg intelektualnog nivoa. U svijetu koji postaje sve podjeljeniji, i u kojem su društveni kontakti često limitirani na ljude s kojima radite, vaše susjede i rodbinu, Mensa nudi mnogo. Najviše od svega, nudi izazov - izaziva vas da koristite i širite vaš intelektualni potencijal. Cijela organizacija je ustrojena zbog tog cilja. LoL. ne bih, hvala. Više volim ubijat moždane stanice cugom, pluča marlborom, sunčat dlake na nogama pod UV neonkom i spamat po forumu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
looool....e, ovo je nesto najbolje sto sam procitala u zadnje vrijeme... ulet: "najromanticnije mjesto je "stavi ime omiljene birtije" jer je tamo flare"...to je isto iz osobnog iskustva... ![]() btw...rijesila sam onaj test...125 ![]()
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 20.04.2005. u 23:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
BTW 146 IQ.
![]() |
![]() |
#80 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Ex-Gastarbajter
|
Da ne bude da su svi sa visokim iq ja imam 125. al ne čini mi se da sam baš glup ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Kaj sad bu svaki koji posta rezultat pisal i svoj IQ. Otvorite za to novi topic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() sto se aj kjua tice kaze mensa mislim da je bilo oko 145 neznam sad 14x je bilo al nejverujem ja tome opce... pravi test mora imat vise zadataka mislim gore ti stave fibonačijev niz i potencije broja 2 a dole glupe znakiče, to smo radili u osnovnoj, samo sta ja mislim da to nije prikaz inteligencije nego čisto stećenih navika u geometriji i matematici... pravi iq test treba trajat bar 45 minuta, imat dio koj se bavi matematikom, rječnim zagonetkama, spajanjem oblika, praktilčnim zadacima... Ovi testovi nemaju to i moze ih se naučit... par puta probas dok ne otrkijes koje oblike moras izabrat... nije fora... a sto se tice inteligencije postoji nekoliko vrsta, socijalna, znanstvena, praktična itd. inteligentan je onaj ko ima od svih po malo, sta ti vrjedi da mozes integrale i polinome rjesavat ak se neznas ponasat u drustvu?
![]() |
![]() |
#88 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja dok ne vidim ne vjerujem. Stoga brzo dokaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Cushion-first
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() (Sorry Loki ako ovo čitaš i kiptiš od bijesa, ali jednostavno bih pukao na guzici da nisam ovo napisao) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|