Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.04.2005., 12:43   #61
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Originally posted by Veki-os
Pa onda si ti sa svojih 16 god več genijalac jer ako se ne varam IQ 150 je prag genijalnosti
Svaka čast
Svatko s IQ većim od 149 je nadprosječno inteligentan. Ako je netko inteligentan ne mora biti i pametan. U većini slučajeva je tako, ali i osoba kojoj je IQ 100 može biti pametna.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 19:54   #62
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Originally posted by Darth Revan
ma ti testovi ne netu nevaljaju nista, ja sam jedan ispunjavao bez da sam gledao uopce pitanja, i ispalo je da sam nadprosjecno inteligentan, mislim, nije da nisam, ali pravi testovi su ti oni za vozacki ili za vojsku jos bolje. kuzis svi moji frendovi se poceli hvalit okolo da su neznam kako pametni jer su rijesili test na netu pa im je pokazalo npr 150 IQ a bas da toliko imaju svi i ne, preko 120 mislim da je nadprosjecna inteligencija.
Testovi variraju, ima dobrih (onaj na www.mensa.hr je dosta dobar, samo što sam na par pitanja našao više mogućnosti), ima ih još dobrih po stranim stranicama, samo što neki sadrže i pitanja koja se tiču engleskog ili nekog drugog jezika pa to nemremo rješiti kak spada. A ima katastrofalnih testova, ja jednog nisam uspio natjerati da pokaže neki drugi rezultat od 122, frend također, bez obzira kako rješiš.
Inače u Hrvatskoj je za ulaz u Mensu potrebno 148 (gornjih 2%, u Americi je to 130), a testovi misim da maloljetnima mjere do 154, a odraslima do 172.

"Malo" smo skrenuli s teme, ajmo nove savjete, kako uletit
rendula je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.04.2005., 20:28   #63
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Čekaj još malo da ja kažem sve offtopic što imam pa onda vi

Meni na Mensi izbacuje 135 svaki put. Solidno, ali nisam baš prezadovoljan.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 20:51   #64
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
weeee.... IQ 111 ...
Staro 20.04.2005., 20:57   #65
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by MadBoY
weeee.... IQ 111 ...
To ti je zbog nedostatka seksa. Kroničnog.

Se sječa ko one epizode seinfilda di je Georg bez seksa posto pametan, a Elein glupa. LOL. :clap:
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 21:24   #66
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Im fucking genius. IQ 162?!?!?!?!!? :confused: :confused: :confused:
Staro 20.04.2005., 21:27   #67
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Elem...

138 od prve. Nije mi se dalo više puta izdr****.
Staro 20.04.2005., 21:50   #68
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Fleks
To ti je zbog nedostatka seksa. Kroničnog.

Fala sto sad svi to znaju!

:clap:
Staro 20.04.2005., 21:57   #69
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MadBoY
Fala sto sad svi to znaju!

:clap:
Ma šalim se....

@beren: ja sam isto iz prve.
Staro 20.04.2005., 22:03   #70
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Niš Fleks, 70 naku u padže i trk u Mensu da te uteftere.

Oglas
Staro 20.04.2005., 22:24   #71
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
a koji ste vi tamo test rijesavali?:confused:

tamo ima puno testova...koji da rijesim?
flare je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 22:33   #72
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Pa IQ test, onaj obični kojem pristupiš preko izbornika sa lijeve strane.
Staro 20.04.2005., 22:37   #73
Ribic
Cushion-first

Ribic's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Natrag on-topic, barem donekle. Jedna anegdota o upadima.

Prije 3-4 godine bio sam vani s friendom u nekakvom baru i tako ločemo mi i nešto meljemo o nekim nebitnim stvarima, kad iznenada upada mom friendu neka ženska. Jadnica nije baš bila lijepa, stvarno je imala kombinaciju loše figure, izmiješane face i grdih problema s kožom. Uglavnom, ona nije tratila vrijeme nego se odmah upoznala s njim (ja sam stajao pored i gledao), i pitala ga da li je kojim slučajem samac, slobodan. Pogledao ju je, pa mene, pa opet nju - bilo mi je jasno što misli. Tip je zaista bio samac, ali mu je ženska bila dovoljno grda da je rekao da je zauzet, ali da mu ženska večeras nije mogla doći, pa je, kakti, "izašao sa svojim friendom". I ženska razočarano veli "šteta, jer si se baš dopao mojoj friendici iza mene koja te snima već cijelu večer, ali je ona sramežljiva pa me poslala pitati da li vas mogu upoznati". I okrene se, a kad ono iza nje turbo-genijalan komad, opako dobar. Ova "grda" joj se okrene i veli "sorry, Mirta, ali tip ti je zauzet", na što je komadina samo slegnula ramenima i rekla "šteta", i otišle su.

Friend je bio deprimiran valjda još 2 tjedna nakon toga, a kasnije te večeri je ispraznio svih 300 kuna na našu cugu da zaboravi ovaj incident...
Ribic je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 22:42   #74
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
najbolji ulet kad si pijan: OČEŠ POKAZAT SISE? upalio par puta! nisam nikad šamar pobro...
Staro 20.04.2005., 22:45   #75
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Što mi Mensa može ponuditi?

Bit ćete u mogućnosti susretati ljude vašeg intelektualnog nivoa. U svijetu koji postaje sve podjeljeniji, i u kojem su društveni kontakti često limitirani na ljude s kojima radite, vaše susjede i rodbinu, Mensa nudi mnogo. Najviše od svega, nudi izazov - izaziva vas da koristite i širite vaš intelektualni potencijal. Cijela organizacija je ustrojena zbog tog cilja.

LoL.

ne bih, hvala. Više volim ubijat moždane stanice cugom, pluča marlborom, sunčat dlake na nogama pod UV neonkom i spamat po forumu.
Staro 20.04.2005., 22:47   #76
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Originally posted by Trek
najbolji ulet kad si pijan: OČEŠ POKAZAT SISE? upalio par puta! nisam nikad šamar pobro...
Dobri refleksi ili ti nisu ni pokušale odvaliti šamar?
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 22:53   #77
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Originally posted by Ribic

Prije 3-4 godine bio sam vani s friendom u nekakvom baru i tako ločemo mi i nešto meljemo o nekim nebitnim stvarima, kad iznenada upada mom friendu neka ženska. Jadnica nije baš bila lijepa, stvarno je imala kombinaciju loše figure, izmiješane face i grdih problema s kožom. Uglavnom, ona nije tratila vrijeme nego se odmah upoznala s njim (ja sam stajao pored i gledao), i pitala ga da li je kojim slučajem samac, slobodan. Pogledao ju je, pa mene, pa opet nju - bilo mi je jasno što misli. Tip je zaista bio samac, ali mu je ženska bila dovoljno grda da je rekao da je zauzet, ali da mu ženska večeras nije mogla doći, pa je, kakti, "izašao sa svojim friendom". I ženska razočarano veli "šteta, jer si se baš dopao mojoj friendici iza mene koja te snima već cijelu večer, ali je ona sramežljiva pa me poslala pitati da li vas mogu upoznati". I okrene se, a kad ono iza nje turbo-genijalan komad, opako dobar. Ova "grda" joj se okrene i veli "sorry, Mirta, ali tip ti je zauzet", na što je komadina samo slegnula ramenima i rekla "šteta", i otišle su.

Friend je bio deprimiran valjda još 2 tjedna nakon toga, a kasnije te večeri je ispraznio svih 300 kuna na našu cugu da zaboravi ovaj incident...

looool....e, ovo je nesto najbolje sto sam procitala u zadnje vrijeme...

ulet: "najromanticnije mjesto je "stavi ime omiljene birtije" jer je tamo flare"...to je isto iz osobnog iskustva...

btw...rijesila sam onaj test...125

Zadnje izmijenjeno od: flare. 20.04.2005. u 23:24.
flare je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 23:36   #78
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Originally posted by flare
btw...rijesila sam onaj test...125
Odlično za plavušu
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 23:36   #79
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:

a jooooojjj banane. ovo je fakat nes najbolje kaj vec dugo nisam cuo.

BTW 146 IQ.

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2005., 23:36   #80
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by Darth Revan
ma ti testovi ne netu nevaljaju nista, ja sam jedan ispunjavao bez da sam gledao uopce pitanja, i ispalo je da sam nadprosjecno inteligentan, mislim, nije da nisam, ali pravi testovi su ti oni za vozacki ili za vojsku jos bolje. kuzis svi moji frendovi se poceli hvalit okolo da su neznam kako pametni jer su rijesili test na netu pa im je pokazalo npr 150 IQ a bas da toliko imaju svi i ne, preko 120 mislim da je nadprosjecna inteligencija.
Upravo tako to su sve shitovi od testova... ljudi rijesavaju pa se umisle da su kao pametni.A i IQ za mene i nije neko pravilo pameti. Snadi se druže u zivotu i to je to...
Staro 20.04.2005., 23:42   #81
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by giga
Upravo tako to su sve shitovi od testova... ljudi rijesavaju pa se umisle da su kao pametni.A i IQ za mene i nije neko pravilo pameti. Snadi se druže u zivotu i to je to...
pa vidis da se to i upravo dogadja, sumnjam, da ovdje svi imaju IQ veci od 150, cak i zena plavusa. bez uvrede
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2005., 00:08   #82
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Da ne bude da su svi sa visokim iq ja imam 125. al ne čini mi se da sam baš glup

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2005., 00:20   #83
vudu2
Premium
Moj komp

vudu2's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Renesis
Da ne bude da su svi sa visokim iq ja imam 125. al ne čini mi se da sam baš glup
Ja sam riješio nekakac iq test valjda mensin za min i 20s i dobio 127, kaže da se riješava valjda 30min, meni se to bome neda, a i nemislim da taj test usko vezan za matematiku može odrediti inteligenciju čovjeka, nakraju ima više vrsta inteligencija, predodređenost za riješavanje određenih problema i sl. Npr znam par tih natprosječnih (il bar kažu da su, neznam, nikad nisam polagao pravi iq test, mislim na onaj u zavodu ili gdje već) a glupi su ko ćelave kur*ine........
vudu2 je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2005., 00:21   #84
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Originally posted by Trek
....nikad šamar pobro...
a ni te sise vidio

ot: iq 157, naravno nešto više na američanskom
syss je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2005., 00:30   #85
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

@Ribic
LOOOOOOOOL :clap:
Staro 21.04.2005., 10:34   #86
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Kaj sad bu svaki koji posta rezultat pisal i svoj IQ. Otvorite za to novi topic.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2005., 11:11   #87
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by syss
a ni te sise vidio

ot: iq 157, naravno nešto više na američanskom
prvo vidio sam sise, šamare nisu ni probale dat! najveci atak na mene je bio "A NEMOJJJJJ" sto je najbolja fora imam ja tog i dokumenitranog i svjedoke i sl.

sto se aj kjua tice kaze mensa mislim da je bilo oko 145 neznam sad 14x je bilo al nejverujem ja tome opce... pravi test mora imat vise zadataka mislim gore ti stave fibonačijev niz i potencije broja 2 a dole glupe znakiče, to smo radili u osnovnoj, samo sta ja mislim da to nije prikaz inteligencije nego čisto stećenih navika u geometriji i matematici... pravi iq test treba trajat bar 45 minuta, imat dio koj se bavi matematikom, rječnim zagonetkama, spajanjem oblika, praktilčnim zadacima... Ovi testovi nemaju to i moze ih se naučit... par puta probas dok ne otrkijes koje oblike moras izabrat... nije fora... a sto se tice inteligencije postoji nekoliko vrsta, socijalna, znanstvena, praktična itd. inteligentan je onaj ko ima od svih po malo, sta ti vrjedi da mozes integrale i polinome rjesavat ak se neznas ponasat u drustvu?
Staro 21.04.2005., 11:22   #88
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Ja dok ne vidim ne vjerujem. Stoga brzo dokaze

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2005., 14:58   #89
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:

Ej care zabolilo me kad sam ovo procito.Izrazi mu sucut jos jednom u moje ime
Staro 25.04.2005., 23:49   #90
Ribic
Cushion-first

Ribic's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by >>>KUKY<<<
Ej care zabolilo me kad sam ovo procito.Izrazi mu sucut jos jednom u moje ime
Rulja uvijek vrišti od smijeha kad čuje ovu anegdotu, a nadam se da smo svi iz ovoga povukli neku pouku... Uzmi, pope, jaje koje ti se daje.

(Sorry Loki ako ovo čitaš i kiptiš od bijesa, ali jednostavno bih pukao na guzici da nisam ovo napisao)
Ribic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno