|
![]() |
#62 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Nije to to ako se ne naživciramo kao 2001. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Molim mijenjanje naslova teme u Torpdiranje Čilić! ![]() Svaka čast, 3. set je malo stisnuo Japanac na par sekundi pa sam bio u grču skoro kao 2001. ![]() Idemo!
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#66 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() I ono što je komentator super rekao, kad je Ivanišević osvojio Grand Slam, bili smo i djelom tužni jer je to bio kraj njegove karijere. A ovo je za Marina tek početak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Meni je on uvijek ili hercegovac ili francuz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
Uopće ne pratim nacionalni sport Monte Carla. ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
"Vijest je vrlo brzo stigla do Međugorja, gdje se sada priprema najveća proslava u povijesti Republike Hrvatske, tj. Bosne i Hercegovine, a svoj dolazak je potvrdio i papa Franjo." ![]() http://www.news-bar.hr/vijesti/regij...iznati-meugorj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
uživao sam totalno u meču, baš ga je uništio. inače nisam duže vremena gledao tenis i primjećujem kako je to postala nuklearno jaka igra... mislim ono 220km/h servisi, druge serve su toliki "safe mode" da brijem bi me izbušili 6-0 samo sa drugim servama bez mogućnosti povrata loptice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Kakav kreten,e tek sad mi je pao u očima ![]() http://www.index.hr/black/clanak/mar...nu/771284.aspx Neznam kakav vi ovdje imate stav o Thompsonu,ali bolje da ja ne iznosim svoj ![]()
![]() |
#82 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
https://www.reddit.com/r/tennis/comm...ef_source=link acestream://b47debea5bd76c0deb05dc1bde1591be408bf7b9
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 12.07.2015. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne znam kome da se jače smijem. Novinaru ili Hamiltonu što je došo ko seljak obučen na finale Wimbledona i to u najjaču ložu... i super je da ga nisu pustili unutra. Ako su pravila za sve ista, po čemu bi in trebao biti poseban. Kapa dolje organizatoru. Kao i ono kad je pokojni Pavarotti došao u hotel i nije bilo soba pa je tražio da nekog oteraju uz "jel znate vi tko sam ja". Recepcioner koji ga je otpilio, dobio je bonus i pohvale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|