PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Tenis - Grand Slam...Davis Cup 2010 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=191950)

Sultan 24.06.2010. 17:10

Tenis - Grand Slam...Davis Cup 2010

Saga se nastavlja, Mahut - Isner nakon 10 i pol sati igre rezultat je 63-63. Na službenoj stranici Wimbledona možete pratiti live score, igraju na terenu 18. Predviđam da će doći bar do 70 gemova.

EDIT: Završilo na rezultatu 70-68 za Isnera nakon 11 sati.

Matth€w 24.06.2010. 17:25

Ovdje možete pratiti live match

http://atdhe.net/20580/watch-wimbledon-mahut-vs-isner

Baja 001 24.06.2010. 22:01

Danas odigrao na Insera 2.0 kvota, ali me Italija zajebala :smoke:

Baja 001 30.06.2010. 17:42

Fak, Federer ide doma :(

A. Roddick me zajeba, kao i Wozniacki :(

Sada definitivno navijan za Đokovića :)

Sultan 30.06.2010. 18:50

Ma vidjelo se već od prvog kola da će Federer negdje ispast. Đoković će vjerovatno proći u finale preko Berdycha, a drugo polufinale mi je nekako najvjerojatnije da će biti Nadal-Murray.

Baja 001 02.07.2010. 19:03

Đizzz ode mi i Đoković, ovaj Tomaš se stvarno uigra. Moga bi Murray dobit Nadala... ako uspije okrenit :D

ExtremePower 04.07.2010. 09:57

Danas u 15h finale Nadal-Berdych, prijenos na HRT2 i Sportklubu. To ću definitivno pogledati.

Baja 001 04.07.2010. 11:01

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 1681778)
Danas u 15h finale Nadal-Berdych, prijenos na HRT2 i Sportklubu. To ću definitivno pogledati.

Tomaš je u zaletu, moglo bi bit 3-2 za njega. :kafa:

Ode bez problema, Nadal je stvarno u formi :)

ExtremePower 09.07.2010. 19:27

Izgleda da će Marin izjednačiti na 1-1...
Sve u svemu, dosad je dobro odigrao meč uz nekoliko bedastih pogrešaka.
Je li Đoković bio puno bolji od Ljubičića u prvom susretu? (bio na poslu pa nisam gledao).

Naprijed Hrvatska! :)

nino 09.07.2010. 19:42

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 1686084)
....Je li Đoković bio puno bolji od Ljubičića u prvom susretu? (bio na poslu pa nisam gledao)....

Iskreno, bio je puno bolji, a to i rezultat sugerira.

Mozda ne toliko bolji, koliko je Ljubo imao los dan i 2x vise neprisiljenih gresaka od Djokovica.

icnah 10.07.2010. 22:44

hm, 1:2 gubimo :(

bojim se da nebu dobro :(

khm 11.07.2010. 15:07

Đoković objasnio.

~Kaiser_Chief~ 03.01.2011. 09:39

Tenis - klađenje, tipovi, opća rasprava

Pozz svim forumašima! :chears:
Eto pošto sam dosta pratim tenis, pogotovo naše i Ljubičića, mislio sam kako bi ovaj forum trebao dobit temu baš za taj sport. Tenis je također pridonio promidžbi našeg imena u svijetu!

Prvi je tjedan te počinju turniri u Brisbaneu, Chennaiu i Dohi. Puno naših nastupa, no spomenimo samo kako će Marinu biti vrlo teško prvih tjedana nove teniske sezone... U Chenaiju mora obranit naslov, a igra danasu prvog kolu protiv nezgodnog Nishikorija! Krajem mjeseca tek slijedi čini mi se 'borba s vjetrenjačama' gdje Marin u Australiji brani polufinale Australian Opena.

Danas je i jedan poseban dan u svijetu tenisa, jer svi koji i malo prate znaju tko su Isner i Mahut, i znaju što su napravili u Wimbledonu prošle godine. Naime, ova dvojica se danas sastaju u Hopman kupu, link za livestream ce za vrijeme meca bit ovdje :
http://www.livescorehunter.com/Lives...re-Tennis.html
Mogu se naci streamovi i za ostale teniske meceve, koji se igraju na terenima prekrivenim kamerama!

I na kraju, nadam se da nisam jedini tenis fan, te da tema neće pasti u nezaborav :)

panda505 03.01.2011. 10:05

Citiraj:

Autor ~Kaiser_Chief~ (Post 1815418)
Pozz svim forumašima! :chears:
Eto pošto sam dosta pratim tenis, pogotovo naše i Ljubičića, mislio sam kako bi ovaj forum trebao dobit temu baš za taj sport. Tenis je također pridonio promidžbi našeg imena u svijetu!

Prvi je tjedan te počinju turniri u Brisbaneu, Chennaiu i Dohi. Puno naših nastupa, no spomenimo samo kako će Marinu biti vrlo teško prvih tjedana nove teniske sezone... U Chenaiju mora obranit naslov, a igra danasu prvog kolu protiv nezgodnog Nishikorija! Krajem mjeseca tek slijedi čini mi se 'borba s vjetrenjačama' gdje Marin u Australiji brani polufinale Australian Opena.

Danas je i jedan poseban dan u svijetu tenisa, jer svi koji i malo prate znaju tko su Isner i Mahut, i znaju što su napravili u Wimbledonu prošle godine. Naime, ova dvojica se danas sastaju u Hopman kupu, link za livestream ce za vrijeme meca bit ovdje :
http://www.livescorehunter.com/Lives...re-Tennis.html
Mogu se naci streamovi i za ostale teniske meceve, koji se igraju na terenima prekrivenim kamerama!

I na kraju, nadam se da nisam jedini tenis fan, te da tema neće pasti u nezaborav :)

Hehehe lijepo vidjet tenis fana ovakvog...

Ja sam se prije uvijek kladio na tenis :)

BTW. igra Isnera i Mahuta bila je legendarna, pratio sam jer sam se i kladio...

Za live rezultate dobar je i live score na stranici ATPa

Jelc 03.01.2011. 10:11

Dakle, postoji već tema o tenisu a tema o kladari je tu:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=47377&page=17

Nema potrebe za još jednom:)

~Kaiser_Chief~ 03.01.2011. 10:15

Citiraj:

Autor panda505 (Post 1815435)
Hehehe lijepo vidjet tenis fana ovakvog...

Ja sam se prije uvijek kladio na tenis :)

BTW. igra Isnera i Mahuta bila je legendarna, pratio sam jer sam se i kladio...

Za live rezultate dobar je i live score na stranici ATPa

Što se tice tog meca, ja znam da sam ga onaj drugi dan gledao oko 3 sata, onda sam ofarbao cijelu ogradu ( naravno svakih 5 min sam isao gledat livestream u sobu da vidim rezu ) , pospravio sav alat, okupao se, te sam za vrijeme kupanja naravno mislio da je gotovo.. No dodem u sobu, nije, tek je oko 40-40 :D Ništa, idem se pakirat za maturalac, za to vrijeme gledam mec. I onda su dolazili McEnroe i ostali velikani :) . Pao je mrak i odgodio se mec na treći dan :D
Mi smo već bili drugi dan smješteni u hotelu u Munchenu kad je mec nastavljen :D
euforija bila, svaka čast momcima!

a livescore je najbolji na stranicama ATP-a, ali ovdje je live stream! Dakle video meča uživo :D

I ja sam se prije kladio na tenis dok nisu napravili ljagu sa koeficijentima :S

@Jelc
ok, sry! Hvala za premještaj!

Halos 23.02.2011. 22:18

(neznam gdje bih ubacio...lagano OT)

Nitko ništa nepiše vezano uz Ančića?

...

Bedara teža, još kad sam ga vidio na netu onakvoga. Mislim da se iza cijele priče krije nekakva bolest osim one priče prvotne...stvarno eto, bed teži. Ako ništa, nadam se da će barem ozdraviti, olako mi shvaćamo zdravlje u današnje vrijeme.

Baja 001 23.02.2011. 22:35

Danas san čuo da mu je karijera gotova, bar da ozdravi kako si reka.

Baja 001 28.05.2011. 17:27

Vidin da nema baš interesa, počeo je Roland Garros šta mislite ima li nepobjedivi Đoković šanse osvojit i ovaj Grand Slam?

geotecnia 17.06.2011. 15:59

bezveze .. nije ga osvojio, ali mislim da sada u Londonu Đoković ima velike sanse! Naprijed!

Baja 001 17.06.2011. 17:16

Citiraj:

Autor geotecnia (Post 1926819)
bezveze .. nije ga osvojio, ali mislim da sada u Londonu Đoković ima velike sanse! Naprijed!

A sam je kriv kad je igra protiv Federara. Mislin svaka čast Federeru ali ono nije bio Nole u top formi. Volio bi da dobije, ali ža mi je šta nije skinio rekord u nizu :(

Naši su bili katastrofalno loši. :smoke:

Baja 001 30.06.2011. 09:35

Opet dižen temu :D

Šta kažete na Tomica u Wimbledonu i Tsongu?

Baja 001 21.01.2012. 08:11

Evo trece kolo Australian Opena a niko ni rici, skoro cili dan gledan reprize i prijenose. Upravo se vrti ovaj panj Monfils. Klada nije jos pala, ali moga bi mslo pocet iza ovoga. Nasi su klasika briljirali :smoke:

ExtremePower 21.01.2012. 10:52

Ovaj tjedan sam morao radit popodne pa sam ujutro gledao prijenos nekih mečeva na Eurosportu. Uvijek odigram na live klađenju nekih 10€ da mi bude zanimljivije gledat.
Dosad izgubio na Nalbandianu, pogodio Tomića i Kukuskina. :)
Ima šta za vikend dobrih mečeva?

Baja 001 29.06.2012. 05:07

Wimbledon 2012 počeo ima 4 dana, opet niko ni riči :D

Jučer gleda Karlovića, opet njegova mlaka igra na servise, i izgubio je 3-1, iako je ima šansu u tie breaku, i prvom setu... Čilić proša, ali vidit ćemo kako će protiv pobjednika Sam Querrey - Milos Raonic.

E da i ispadanje Nadala (:D) u 2. kolu :roller:

ExtremePower 30.06.2012. 08:12

Pratio sam i ja, koliko sam stigao zbog posla.
Gledao sam jedan dio susreta Rosola protiv Nadala, stvarno je Čeh odigrao odlično, ovaj ništa nije mogao.
Jučer je Benneteau imao 2-0 u setovima protiv Fedexa, igrao se i tie break u 4. setu, ali se Roger izvukao. :D
Sve u svemu, neočekivan i uzbudljiv prvi tjedan Wimbledona.
Koji su najzanimljiviji mečevi ovog vikenda?

Baja 001 30.06.2012. 09:19

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2192892)
Pratio sam i ja, koliko sam stigao zbog posla.
Gledao sam jedan dio susreta Rosola protiv Nadala, stvarno je Čeh odigrao odlično, ovaj ništa nije mogao.
Jučer je Benneteau imao 2-0 u setovima protiv Fedexa, igrao se i tie break u 4. setu, ali se Roger izvukao. :D
Sve u svemu, neočekivan i uzbudljiv prvi tjedan Wimbledona.
Koji su najzanimljiviji mečevi ovog vikenda?

Je čak se i ljutio :D, a moglo bi bit Tsonga, Murray i Roddick. Del Potro nebi triba imat problema, naš Čilić bi moga igrat ok. Od žena parovi tj hibridi sestre Williams...

A i ja baš ne mogu sve povatat, ispiti su ovih dana pa je sve stisnuto. :fuming:

nino 30.06.2012. 20:54

Cilic mi vec zivce vadi. :D

4 i pol sata muke za sad, jos nije gotovo.

Baja 001 01.07.2012. 11:15

Citiraj:

Autor nino (Post 2193156)
Cilic mi vec zivce vadi. :D

4 i pol sata muke za sad, jos nije gotovo.

Gleda san ga do kraja, relativno je bolji bio ali u 5. setu nakon 6:5 stalno je vata rezultat i kad je servira ima je 30-30. Drago mi je da je uspio priokrenit. Zanimljivo je sada s Fedom i Nolom, koji će se vjerovatno susrest u polufinalu. Serena se dobro namučila.

Baja 001 08.07.2012. 17:18

Evo ga, divno popodne F1 & Wimbledon.

1-1, nakon prvog seta di je Murray napravio ključni break, u drugom relativno lagano Federer dobio, treći prilika za break, ali se izvuka ovaj balavac... Uglavnom prekinuto zbog kiše :(

Nastavljno. 5-2 u 3. setu :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:03.