|
![]() |
#61 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
igram par sati i zadovoljan sam, arkadna avanturica za razbit vrijeme i nema živciranja ![]() doduše mogli su malo poradit na tome da svi u gradu ne izgledaju isto al dobro..neću cjepidlačit
![]() |
#62 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Igra kao igra je ok, samo opet imam problema sa zvukom, pola stvari ne čujem jednostavno, sada igram na analognim zvucnicima, probat cu prebaciti na opticki izlaz pa pustiti 5.1 preko kucnog kina, valjda ce biti bolje, ovak je mal glupo... grafika je ok, nista ne steka na 1440x900, skoro sve na high tak da mi oke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Original je bila jedina igra koju sam prešao u jednom dahu. Igra od koje se nisam odvajao dok ju nisam prešao. Ovdje pak... hmmm, ni sam neznam. Definitivno je ostao onaj Fable feeling, što je dobra stvar Ali me nije baš oduševila. Kamera je troma, živcira me ono držanje keya pri odabiru dok se onaj krug ne popuni. Vjerovatno ću nastaviti igrati, možda kasnije krene nabolje
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da li je igru moguće igrati s gamepadom?.. Imam neki Gembirdov jeftini, ali ima 2 analoga... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#76 |
Premium
|
Eto, čim idem dalje u igri, to postaje dosadnija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nije sad baš Fable 3 loša igra no prema The Lost Chaptersu je nekako mlohava. Priča kako napreduje postaje sve dosadnija i gubi se ona poznata Fable atmosfera. TLC je imao vrhunsku priču i atmosferu i jednostavno te to držalo da igraš do kraja. Osim toga igra ima još dva minusa. Prvo, što se pojednostavila (poglupila) i tako izgubila skoro sve RPG elemente (neznam za dvojku no TLC je bio klasičan RPG). Drugo, igra je običan konzolaški port tako da je optimizacija loša, zahtjevi su jednostavno preveliki za ono što igra nudi. Na početku je bilo ok, uvod u priču nije bio toliko senzacijonalan no postigao je to da me zainteresira no kako napredujem sve dalje, manje me privlači, posebno me živcira tj. glupo je izvedeno napredovanje skillova i onaj Sanctuary. Vjerojatno ću je odigrati do kraja ali tek poslje novog Witchera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Igram na PCu i mogu rec da je ovo igra za djecu... neko pjevanje, fuckanje oko NPCa... bez veze... Prica mozda i je nesto, ali previse je sve karikirano.. Ocekivao sam malo ozbiljniju igru! I kamera mi ide na zivce, ali i dalje jos igram ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo i ja počeo igrat, iako san odavno kupio igru. Uglavnom zašto me se svi boje/mrze u Brightwallu? Cijene su standardne, (dera san i malo na početku), iman prijatelja u blacksmithu, ženu, dite, i sve zgrade... Doduše ubio san onog debila koji je angažira (mene) da mu sredin rastavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
Meni s Ahtlon II x4 620, 4gb rama i HD4670 na stoku nije baš radilo poželjno... Onako, medium - low, s AA x 0.. tako da nisam zadovoljan.. sad ću instalirati pa da vidim kako će sad s novom konfom raditi ![]() Tvoja grafa bi mogla malo zabaciti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
|
Kad je preslaba grafika. Meni baš fluidno radi, na 9800GT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
|
Jeste problai DLCove? Je li utječu na igru tipa da moran ponovo? Jer bi kupio iste, a nebi tio da me sjubu u progresu. E tio bi da mi je pas doberman ![]() ________________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|