![]() |
Fable III
Fable nam se vraća na PC, nakon preskočene dvojke potvrđen je treći dio :)
Još se dobro sjećam prvog dijela koji je bio jako dobar, a ovaj novi može biti samo bolji. Citiraj:
|
Fable: TLC sam par puta prešo i stvarno mi je super bila igra tako da ovo jedva čekam, nadam se razgovorima i odlukama ko u ME2, lijepoj grafici i svemu dobrog iz jedinice, dvojku nisam igro. Jedino šta nisam volio u jedinici a da se točno sječam toga što su se protivnici uvijek na istom mjestu respawnali.
|
Citiraj:
Dvojku nisam ni ja igrao, nije bila izdana za PC nažalost. |
uf jedva cekam, jedinicu sam opet poceo prosli tjedan po mal prelazit
ovaj gameplay video izgleda jako dobro, jedino mi ono drzanje za rucice na 1:03 mal cudno, al ajd :D |
Jedva čekam.
TLC je bila igra koja se prelazi u jednom dahu. Jednostavo prelijepa igra. Makar se na kraju igre sve svodilo na hektolitre mana i health potiona, kojih se moglo nositi milijun, ali svejedno, igra je bila super. |
Odličan gameplay i grafički dojam ovako na prvu i scene sjeckanja popraćene šiktanjem krvi :suicide:
A i ova stvar sa mijenjanjem oblika oružja koje se prilagođava stilu borbe, fora :) |
Nice, samo da nas i ove ne obiđe kao Fable 2 :(
|
Citiraj:
|
da bog da ga konzolaši nevidili :D
|
odlicno, po traileru se vidi da je graficki rjeseno na visokom nivou, meni je uvijek u sjecanju ostalo to sta si igru mogao proci 2 puta da vidis good or evil stranu kako ce se razvijat.
|
oh oh dolazi igrica koja mi se igra:))) Na videu se vidi da je na visokom rangu grafika. jedva čekam da ju zavrtim
|
jedna od drazih RPGova
jedva cekam ovaj dio |
Odlicno!
Poslije Obliviona najbolji RPG :D |
|
Jedino da ne traži specifikacije da opet moram novi komp kupovati :)
|
Napokon za PC :D yeah
|
Citiraj:
|
Odlično izgleda ovaj trailer! Sumljam da će biti revolucija kako oni kažu u njemu ali sam siguran da će biti vrhunska igra.
|
Iako igra još nije izašla najavljeni su DLC-ovi :)
http://www.bug.hr/master/vijesti/fab...lc/102774.aspx |
To s DLC-ovima je neka nova fora na tržištu i svi sad briju na nju. Iako je koncept dobar meni se nimalo nesviđa kad će imalo ozbiljniji DLC naplačivati.
|
Fable 3 za PC odgoden.
Microsoft has confirmed to IGN the PC version of Fable III will not be coming out on October 26, the same date currently set for the Xbox 360 version. Link:http://pc.ign.com/articles/110/1109940p1.html |
Pa valjda nije nitko bio naivan i pomislio da ce istovremeno izaci i za Box i za PC...? Ipak je to M$...
|
Fable III Opening Cinematic :D
|
Haha. Simpatična koka. :D
|
|
Najjača stvar mi je bila napucavanje kokoši :D .
Jedino da malo uspore to starenje...u jedinici prebrzo je išlo |
Citiraj:
|
Novi fable 3 trailer http://www.youtube.com/watch?v=TGkl6...layer_embedded
|
Nego jel se zna kad će onda PC verzija izaći?
|
26.10.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |