|
![]() |
#62 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Okej, kvalificiran sam te malo sflejmat (skoro 6 godina vozačka, preko 100.000 odvoženih kilometara), ali vidim da se generalno slažemo ![]() Golf je Golf. EOD. Mercedes je Mercedes. Sve ostalo su auti. Iako danas Mečka više nije ono što je bila prije 20 godina. Oni koji su se sa mnom vozili znaju što vozim. Iako sam jedno vrijeme brijao na japance, nakon par probnih vožnji zaključio sam da nema do Švabe. Japanci jesu trajni i pouzdani, ali mi fali feeling sigurnosti/solidnosti/luksuza (ne mogu to drugačije objasniti). Ponavljam, vozio sam svašta. Auto mora biti SIGURAN (aktivno i pasivno), trajan, pouzdan i udoban, a potrošnja, buka, ubrzanje i djidjabaje za preseravanje su sekundarne. A i Bog ima načine za iskorijenjivanje ludosti na cestama, tako da svi vi NFS-tuning-cesta-mi-je-pista fanatici...nemam riječi. Djeco, nadam se da ćete odrasti prije nego dobijete vozačku. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma oke je golf 2, al sa šarafcigerom nutra uđeš... nisam baš na najsigurnijem kvartu. danas mi se kupuje cabrio neki ![]() činjenica je da sve novo kaj izađe iz bilo kojeg branda je sranje (u odnosu na prijašnje aute). |
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
500 000 km s hyundayem????: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : da ne pricam koliko para treba za svaki servis! jos nisam cuo da je netko napravio 100 000 km bez nekog kvara (poznajem barem 5 ljudi koji su kupili novi hyundai) da ne govorim o muci dok gledas onu jeftinu plastiku, fuuj golf TDI je zakon!!! (tj bilo koji TDI iz VAG koncerna). istina da je to traktor ali ne drzi on zabadava cijenu koju ima. da ne govorim o jednostavnosti odrzavanja. servisiras ga u vlastitoj garazi! osim promjene zubcastog remena, sve sam radio sam!! briga me za buku pa da bas radi ko tenk! ja za 100kn napravim minimalno 350km i to s klimom! nebi ga dao za 10najskupljih hyundaia pitajte sky-a dali bi se mijenjao za nesto drugo e da imam a kategoriju od 16g, b od 18 i barem 500 000 odvozenih kilometara
#70 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
nema do tog auta=)
#73 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
citoen AX- smece ko i svi citroeni!!! nemojte mi sad pricat kak je to super auto!!! jebemti ti prokleti citroen kad malo zaslajdram s njim crkne mi servo i brzinomjer!!!!!! a ja se jos vozim ko idiot, za mene je samo gas i HONDA, TOYOTA, KOCKICA, AJKULA i E36!!! jebo vas volfzwagenovi (il kak se vec špise) poluproizvodi!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
BMW RULES m€rc€d€s SUCKS :clap: |
![]() |
![]() |
#76 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ma vrag vam dal sve te aute , ovo dolje je pravi auto , sve vaše poje za ručak i tražil bu repete ![]() Edit : još sad se zmislim kad ga je sused imal pa ga je išel , kak bi to rekel po domaci " kurbljati " po zimi pa su svi susedi dosli van gledati kaj to ide valjda je 200 decibela proizvodil , ko tenk je delal , a kak je dimil nemrem niti opisati ![]()
#77 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Joj dajte ljudi najte me nervirat. Sused je uz onog golfa kupil još enega dizela. Staru astru TD. Sad imam stereo. Mislim da bum onu izolaciju za buku u PC-u obljepil i po prozorima. ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
Za Emissarija : Jedan oldtimer (u full veličini da si ga staviš kao pozadinu :P(kao odgovor na tvoju "sliku") http://img228.exs.cx/img228/4545/bmwee14ln.jpg My favorite (ovu ti darujem-i svim ljubiteljima BMW-a,prekrasna pozadina) http://img228.exs.cx/img228/8343/850csi0lx.jpg Pa prelazimo na nešto novije.... http://img228.exs.cx/img228/3530/bmwee135th.jpg Možda koji interior... http://img228.exs.cx/img228/8572/interior16hz.jpg I ZA KRAJ SA JEBENIM GUŠTOM: http://img228.exs.cx/img228/7713/bmwee156wq.jpg |
![]() |
![]() |
#80 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
>>>>>a od kud si ti tocno iz dubrave, iz kojeg djela, ulica??? Ja sam iz 7retkovca kornicka ulica ![]() Za sky gle passat je passat nema se sta pricati o njemcima ![]() Mercedes je linija 190 sa 2.5 diesel motorom (neki znalci ce znati kakav je ovo motor) a za one koji neznaju jedan od najkvalitetnije izradjenih motora ikada. Na 100 000km sam imao dva servisa koja su me kostala 2000kn pa se vi pitajte zasto ej mercedes mercedes. Nadjite mi bilo koji auto da je na 100 000 km toliko trebao za servis a da auto nije NOV . Moj auto je star nekih 13 god i ima sada 300 000. Znaci na zadnjih 100k mi je napravio racun od 2k kn ![]()
#81 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Prvo - Sky, gdje ti ono parkiraš Passata? o pa da, znam.... pripazi ga malo... ![]() gle, vozim Golfa3, 93g. 1.6i. Kupljen polovni sa 50000km, s njim je napravljeno još dodatnih 100000, znači sveukupno 150k. Znaš koliko sam novaca potrošio na servis dosada? 1000kn. promijenjen remen, prednje disk pločice, poštelana ručna, i to je sav trošak. Naravno ne računam redovito mijenjanje ulja svakih 10-15k. AUTO se NE KVARI A ide čisto solidno za svojih 75ks. Stabilnost i kvaliteta izrade na zavidnoj razini u odnosu na konkurente u tom cjenovnom i godini proizvodnje rangu. A vozio sam i golfa3 19 TD, te golfa4 TDI, te još raznih turbo dizela, te drugih auta, nemaju konkurencije u odnosu na benzince. međuubrzanja prijatelju, među ubrzanja... a mučno mi je kad ovdje ljudi koji još nemaju vozačke dozvole ili slično, prodaju drugima pamet koji auto valja... ufff...... |
|
![]() |
![]() |
#82 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
vidim da imam susjeda u retkovcu... pozdrav iz novog retkovca... samo da se malo nadovezem... da golfic je uvjek bio za radnicku klasu i trpio je sve i svasta.. sto se tice odrzavanja? kakvo odrzavanje??? lakse je za njega kupit djelove nego ista drugo.. sad imate razne dileme loz ulje ili benzinac... a i naravno od koga kupujete... svakako za malo para dobar auto |
![]() |
![]() |
#84 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
za po Braču....
#86 |
Moderator
|
čuj frend je s ponyem nalupao 550k km brijem i prodao ga... priča se da i 600k bez frke ide. kolko bi uopće izašla golf trojka sa klimom? dizel afkors. čika ford je jednom rekao da je najbolji auto novi auto... hebemu mater zemem golfa iz 93, a za istu paru dobijem japanca iz 00 i to mi je malo tužna računica. |
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#90 | |