|
![]() |
#62 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ak sam ga dobro skužio otišao je regulator napona il tak nešto pa je zalemio drugi i RADI |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
E sad, i muzičku želju možda? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
2x miš (kako sam ih samo s***************o metodom TOST, šakom u njih odozgo što sam jače mogo. Ali to ne zato što mi nisu oni radili nego internet pa Warcraft "malo" lagovo i ...) 1x Celer mislim nesto oko 600 MHz da je bio (naguran na 1100MHz i naravno popusio svoje) 1x 64 RAM-a 2x Maxtor (oni su crkli sami od sebe.Ipak su to bili MAXTORI) 2x optika (1x LG i 1x TEAC CD čitači) i to bi bilo to
![]() |
#69 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerovali ili ne, ništa nisam spalio. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa...dva modema--munje i gromovi ![]() ![]() i to je to...uglavnom sam oprezan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Mojom krivnjom : 1x Athlon xp 2000+, samo od sebe ili viša sila: 1x napajanje 1x matična epox 8kta3L, sa via kt 133A čipsetom, koji je bio najbrži u to vrijeme *šmrc* 1x grafička 9800 pro *šmrc* 1x hard maxtor 10 gb 2x cd rom, mislim da je jedan bio mitsumi, a drugi lite-on
![]() |
#73 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedno MS Industrial napajanje,jedno Everpower i IBM Deathstar 10 Gb disk.To je sve za sada ![]() MS-u su kondenzatori eksplodirali, Everpower ja samo zadimio kad sam ga upalio, a Deathstaru je bilo suđeno da rikne sam od sebe ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
2x soltek sl 75frn2-rl (koje govno od ploce) 2x512mb pqi te na msi k8n neo4-f krenulo flesanje po zlu (al sam svejedno dobio novu na garanciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
.
|
Grafa - XFX GeForce 2 MX400 Napajanje - Codegen 300W Modem - Motorola SM56 Grafa - Sapphire R9800PRO Matična - Asrock939Dual-SataII Eto to je sve..nešto uzrokovano višom silom, a nešto mojom znatiželjom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
udar groma .....modem Motorola 56k svojom krivnjom .... graficku MSI FX5200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Grafa radeonka kom 1 Duron 800 kom 1 Sempron 1,8 G kom 1 Athlon 1 G kom 1 Vidi se da sam prešao u malo težu kategotiju.... ![]() Ovaj zadnji nije zapravo spaljen nego je uništen nepažljivom montažom lošeg coolera na nježnu jezgru, zbog ćega je ista malo skrhana, komp se upali, ali ne buta niti daje druge znakove postojanja.... Vegetira na nivou biljke ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
zas imam nekakav cudan osijecaj da niko nije nabrojio josipovu(sam fisher) avanturu s taganom=)))))) a ja sam skurio...jednu x800xl...iskocio lezaj iz uvodnice i h2o verzija nije htjela raditi...djecje bolesti ccc=) i jedno napajanje doduse srotex koje mi je trebalo za ventove u vodenom...a doljevanje vode je bilo kobno...iliti ga reci podlila mi kanta=) to je od mene...damn moram poradit... a samo od sebe: 2x800xl hladnjaka...prokrcala uzas zivi 4-5seagate 120 7200.7 diskova...(haha veri fani ode meni tb podataka) 1 samsung spinpoint 1213c doduse od prvog dana je svojevoljan bio=) edit: joj zaboravio ibm desktstar 41.o gb (ona makednonksa vezija->srotex) koja je durala punih 4 godine...pohlave=) valjda zadnja u seriji koja je radila i to je to...diskovlje me bas ne voli hehe=) a sad da ne duljimo vise o meni ocem cut konemtare na TAGAN-killera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
|
@domy_os pod fizičko uništavanje misliš na onu matičnu kaj si rezao ![]() ja sam skurio 1 floppy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
- 2-3 stara diska - rastavio ih i više nisu nikad proradila - na jednom maxtoru napravio kratki spoj (igrao se sa ventom i spojio slučajno žice i kabuum) - 2x hitachi 160gb - ispala iz kučišta na pod, naravno mojoj greskom ![]() - 3x cdrom - rastavljanje, lemljenje.... - amd 1ghz - šusnuo cooler po njemu, jezgra više nije bila ko prije ![]() - barton 2500+ - isto coolerom po jezgri i fali jedan komadić ali začudo ipak radi.:clap: - floopy - pokusao stavit vise od jedne diskete unutra - modem - udar groma - voodoo3 3000 - strgao nešto, više se ne sijećam - desetak ventilatora svih veličina - dvije mrežne - ne znam zašto, samo se zdimile - i krhnuo jezgru na jednoj 9600pro - isto i dalje radi.:clap: to bi bilo sve.
![]() |
#83 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
2 x duron 800 odlomi se pin asus neka sck.a palo napajanje na kondenzatore celeron 1700 dao mu 1,75v 4x cd-rw ne znam kako mi se samo kvare... 3x napajanje ma ms industrial i codegeni sami krepaju front panel thermaltrake to je gorilo kuciste ![]() hdd 20gb inace ni jedna grafulja, sve ih prije prodam |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
pc chip FIC maticnu napajanje ever power graficku vnidia g4 mx 440 cdroma 2 , 1 przilicu i 1 dvd rom 2 flopija |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Pun k napajanja,većina njih sama od sebe odapela,u samoboru nestabilna struja do bola svaki tjedan barem jednom crkne nešto,napajanje se zdimi pogledam van i tip s IZOLIR Trakom zamata žice na stupu: giljotin Jednom ja pomakenm čućište i loše zalemjena žica na ventu(+) se otkvači i spoji se s(-) 1xKingmax SuperRam 512mb 1xDuron 800 1xDuron 950-smeće od termalne paste,ispalo je da mi je temp s njom 80C 1xceleron 433(napajanje detoniralo) možda mbo na kojoj bila gorespomeuta detonacija
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
skurio sam samo svoj legendarni northy 1.8a za one koji neznaju taj proc je isao sa 1.8ghz na 3.0 na default voltazi a skurio sam ga namjerno kako bi dobio prescotta 3.0e koji je picio do 4.1 ghz njega nisam skurio, prodao ga jes je otislo i par napajanja(grom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ček jes ti potrgo pin na kabelu koji idu u vga izlaz, i meni je ošo jedan pin pa sve radi normalno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|