|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
jel mi može neko reć kak ubit Weskera na kraju na onoj lavi? uvijek na kraju ostanem bez ikake municije i zaginem,gađo sam ga u ono sranje što bude na leđima pa naprijed i stalno isto,promjeni s leđa na prsa i obrnuto ali ne mogu ga ubit...u čem je caka? pokušo sam već 10 puta i zaginio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja ga rješio na klasični način upgerejdo onaj drugi snajper na najjače sprašio mu dvadeset komada u tu svjetleću foru i on umro nije trajalo ni minutu pomalo sam bio razočaran ali na kraju i sve ostale likove toga tipa može se rješiti po kratkom postupku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Može, kad skužiš cake sve je lako....al traje dok se ne skuži. Ako ne koristiš walktrough to jest. Ja Weskera rokno par puta onim najjačim magnumom, ugradeanim na max ofc.
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozz eo malo i od mene. Igra je predobra radi na Dx10 kao sat na najjačim postavkama.Što se tiče municije ima je dovoljno rekao bi i previše samo malo treba uključiti glavu a ne prst na mišu.Dakle stvar je u tome da ih ne ubijate sa oružjem nego ih ranite a onda gazite po njima skačite,tucite jer izbor poteza u Hand combatu je predobar.Odaberite si jedno ili dva oružja i upgrejdate im firepower do ibera pa da vidiš kako lete glave od jednog metka a kad imate AK-47 sa 100kom municije u okviru šta još reći.I naravno nemojte dati curi isto oružje koje vi nosite pa će biti municije za oboje jer je igra napravljena da racionalno raspodjeljue Stvari koje nalazite i skupljate tako da ćete se rijetko naći u prilici da vam nečega baš nema. OCIJENA 9,5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#70 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Catia55, obrisi si profil u My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5 i pokreni ispocetka. Meni se je to napravilo jer na pocetku nisam podesio na ENG jezik nego mi je bio na JAP i premjena ja ENG mi je zeznula profil.
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.09.2009. u 07:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#74 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav ljudi, evo napokon nabavio igru, i sad imam jedno pitanje! Recimo to tak, nabavil sam igru sa Japanskim jezikom, iliti Japanska verzija, i jel ima na netu neki patch ili bilo kaj koji ispravlja recimo tu Jap verziju u ENG? Ako je to uopče moguće, hvala! EDIT: http://img.donanimhaber.com/image.as...7EB1A26F04.jpg Ispričavam se, to se događa kad ne pogledam malo dublje u ![]() Sutra se igra ![]() @ShebY: Da, skužio sam, jbg prvo sam tu pital onda sam išel tražit kak da to riješim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je na nekm ludom jeziku isto bilo,kad pokreneš igru launcher jel tam gdje biraš oćeš pokrenut dx9 ili dx10 verziju imaš gore ljevo ozbornik izabereš engleski i a je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Sam taj pogled iz "drugog" lica pridonosi tome svemu, nemaš pregled nad cijelom situacijom, zaklonjeno ti je vidno polje (kao u pravom životu zapravo, ne vidiš što je direktno iza tebe). Mnogima to ne paše, dok se oni ostali ne mogu odvojit od igre (khm) Tu igru il ne podnosiš, il brojiš dane kad će stić na PC (kao ja ![]() Petica je ipak nešto malo više orijentirana na akciju a manje na horor i "suspense" štih, tako da si možeš onda zamislit kakvi su prijašnji djelovi bili, nemoj ih niti probavat ![]() Dok se s druge strane recimo meni bljuje od Dead Space-a, a velika večina igrača ga obožava i čak poistovječuje sa rezijem u nekim segmentima. Ali opet, to narafno ne znači da je igra loša, loša je MENI, ključna riječ. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#79 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
pa dobro kako ubit weskera na kraju, ak mu skocim na ledja ova me iskasapi ako rostialjam po srcu onda istrosim svu municiju a on ziv.... dajte pomoc sve sam preso lagano osim ovog ![]() p.s. ni nemogu kupit vise nist nemam love sve sam rasprodo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jebiga care 1.Trebao si pripremiti tonu municije 2.Prvo mu pucas na onu kitu na ledima i kad poludi i stane onda pucas u srce 3.Kad opet krene,bjezis dok ti nebude okrenut ledima opet i onda ispocetka pucas u leda pa u srce...to ponavljas do kraja. 4.Ja sam ga ubio sa sljedecim a) prvo sam pucao u leda sa bazukom i onda magnumom u srce b) drugi put sam mu u leda pucao sa bacacem raketa 3 rakete i onda magnum u srce c) treci put sam mu pucao bacacem raketa 5 rakera i magnum u srce d) zadnji put sam mu pucao magnumom u leda i onda dragunovom upgradan na max u srce i pao je, oko 3min mi je trebalo .... Ako si sve rasprodao, odi u misiju prije i igraj ju i skupljaj stvari,izadi iz nje prije kraja te predzadnje misije i opet udi i tako 10x - radi se o misiji di su ona 2 velika pauka i 2 lika sa minigunom,tamo ces stalno dobivati one dragulje i nakon 10 ponavljanja bi trebao imati 30 000 i tonu municije, onda kupi bazuku,i municiju za magnuma,upgradaj dragunova i napuni bacas raketa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
|
Citiraj:
Ubijes ga samo sa nozem bez ijednog metka. Roknes ga nozem u ono sranje i onda se sagne i samo stisces kaj ti pise na ekranu i tak par puta i bok
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|