Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.09.2009., 19:41   #61
Jumperrr
Banned
Moj komp

Jumperrr's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
igra mi je pre dobra i grafika isto
Jumperrr je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2009., 21:37   #62
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
jel mi može neko reć kak ubit Weskera na kraju na onoj lavi? uvijek na kraju ostanem bez ikake municije i zaginem,gađo sam ga u ono sranje što bude na leđima pa naprijed i stalno isto,promjeni s leđa na prsa i obrnuto ali ne mogu ga ubit...u čem je caka? pokušo sam već 10 puta i zaginio
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.09.2009., 22:12   #63
tpm4
Premium
Moj komp

tpm4's Avatar

Datum registracije: Jun 2005

Kad ga pogotis u to crveno, valjda srce. Onda on zastane i trebas doc kraj njega sto prije i pritisnut f ili sto vec, pisat ce ti.

-->

Kad ga pogotis u to crveno, valjda srce. Onda on zastane i trebas doc kraj njega sto prije i pritisnut f ili sto vec, pisat ce ti.

tpm4 je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2009., 22:46   #64
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

aha eo ga riješio,tenks,nisam se sjetio toga
inače igra po meni odlična i zaslužila je definitivno još jedno prolaženje za koji tjedan/mjesec ali na veteran težini
Staro 21.09.2009., 16:35   #65
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ja ga rješio na klasični način upgerejdo onaj drugi snajper na najjače sprašio mu dvadeset komada u tu svjetleću foru i on umro nije trajalo ni minutu pomalo sam bio razočaran ali na kraju i sve ostale likove toga tipa može se rješiti po kratkom postupku.
Prki je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 16:39   #66
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Može, kad skužiš cake sve je lako....al traje dok se ne skuži. Ako ne koristiš walktrough to jest.
Ja Weskera rokno par puta onim najjačim magnumom, ugradeanim na max ofc.
Staro 21.09.2009., 16:49   #67
Prki
Premium
Moj komp

Prki's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Pozz eo malo i od mene.
Igra je predobra radi na Dx10 kao sat na najjačim postavkama.Što se tiče municije ima je dovoljno rekao bi i previše samo malo treba uključiti glavu a ne prst na mišu.Dakle stvar je u tome da ih ne ubijate sa oružjem nego ih ranite a onda gazite po njima skačite,tucite jer izbor poteza u Hand combatu je predobar.Odaberite si jedno ili dva oružja i upgrejdate im firepower do ibera pa da vidiš kako lete glave od jednog metka a kad imate AK-47 sa 100kom municije u okviru šta još reći.I naravno nemojte dati curi isto oružje koje vi nosite pa će biti municije za oboje jer je igra napravljena da racionalno raspodjeljue Stvari koje nalazite i skupljate tako da ćete se rijetko naći u prilici da vam nečega baš nema.
OCIJENA 9,5
Prki je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2009., 17:29   #68
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Pozz eo malo i od mene.
Igra je predobra radi na Dx10 kao sat na najjačim postavkama.Što se tiče municije ima je dovoljno rekao bi i previše samo malo treba uključiti glavu a ne prst na mišu.Dakle stvar je u tome da ih ne ubijate sa oružjem nego ih ranite a onda gazite po njima skačite,tucite jer izbor poteza u Hand combatu je predobar.Odaberite si jedno ili dva oružja i upgrejdate im firepower do ibera pa da vidiš kako lete glave od jednog metka a kad imate AK-47 sa 100kom municije u okviru šta još reći.I naravno nemojte dati curi isto oružje koje vi nosite pa će biti municije za oboje jer je igra napravljena da racionalno raspodjeljue Stvari koje nalazite i skupljate tako da ćete se rijetko naći u prilici da vam nečega baš nema.
OCIJENA 9,5
upravo tako i ja sam pročitao da se ljudi dost žale da fali municije,baš suprotno,svakome bi preporučio nabavku stun rod oružija...i one oklope treba isto kupit...
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2009., 23:01   #69
mr. unstoppable
...nobody fucks with me
Moj komp

mr. unstoppable's Avatar

Datum registracije: Sep 2009

Ljudi igra je super, grafika i gameplay su za 10, ali neznam kak' preći prvi chapter..
Ono kad gledam kak onaj neki debeli 'mutant' ubija onog čovjeka koji mi je pomogao u nečem bijelom.. I on skuži nas dvoje Shevu i mene i ovi 'mutanti' počnu dolazit..Kako proć to uvijek me ube?

-->

Ljudi igra je super, grafika i gameplay su za 10, ali neznam kak' preći prvi chapter..
Ono kad gledam kak onaj neki debeli 'mutant' ubija onog čovjeka koji mi je pomogao u nečem bijelom.. I on skuži nas dvoje Shevu i mene i ovi 'mutanti' počnu dolazit..Kako proć to uvijek me ube?

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.09.2009. u 07:19.
mr. unstoppable je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2009., 23:24   #70
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006

mr. unstoppable kada ti otvori ona vrata brzo bjezi van i penji se negdje gdje ti se on nemre popet.

-->
Catia55, obrisi si profil u My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5 i pokreni ispocetka. Meni se je to napravilo jer na pocetku nisam podesio na ENG jezik nego mi je bio na JAP i premjena ja ENG mi je zeznula profil.

mr. unstoppable kada ti otvori ona vrata brzo bjezi van i penji se negdje gdje ti se on nemre popet.

' alt='' border=0>

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.09.2009. u 07:20.
Vejita je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.09.2009., 00:30   #71
mr. unstoppable
...nobody fucks with me
Moj komp

mr. unstoppable's Avatar

Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Catia55, obrisi si profil u My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5 i pokreni ispocetka. Meni se je to napravilo jer na pocetku nisam podesio na ENG jezik nego mi je bio na JAP i premjena ja ENG mi je zeznula profil.mr. unstoppable kada ti otvori ona vrata brzo bjezi van i penji se negdje gdje ti se on nemre popet.
thx probat ću to, i još jedno di mogu nabavit gun sa laserom kao što Sheva ima?

-->

Citiraj:
Catia55, obrisi si profil u My Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5 i pokreni ispocetka. Meni se je to napravilo jer na pocetku nisam podesio na ENG jezik nego mi je bio na JAP i premjena ja ENG mi je zeznula profil.mr. unstoppable kada ti otvori ona vrata brzo bjezi van i penji se negdje gdje ti se on nemre popet.
thx probat ću to, i još jedno di mogu nabavit gun sa laserom kao što Sheva ima?

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.09.2009. u 07:21.
mr. unstoppable je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2009., 01:46   #72
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006

Budes kasnije mogao ga kupiti ali ga neces koristiti.

-->

' alt='' border=0>

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.09.2009. u 07:21.
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2009., 09:49   #73
mr. unstoppable
...nobody fucks with me
Moj komp

mr. unstoppable's Avatar

Zasto ga necu koristiti?
-->
Citiraj:

Zasto ga necu koristiti?
Staro 30.09.2009., 01:44   #74
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pozdrav ljudi, evo napokon nabavio igru, i sad imam jedno pitanje!

Recimo to tak, nabavil sam igru sa Japanskim jezikom, iliti Japanska verzija, i jel ima na netu neki patch ili bilo kaj koji ispravlja recimo tu Jap verziju u ENG? Ako je to uopče moguće, hvala!

EDIT:
http://img.donanimhaber.com/image.as...7EB1A26F04.jpg
Ispričavam se, to se događa kad ne pogledam malo dublje u...
Sutra se igra

@ShebY: Da, skužio sam, jbg prvo sam tu pital onda sam išel tražit kak da to riješim
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 30.09.2009., 01:48   #75
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni je na nekm ludom jeziku isto bilo,kad pokreneš igru launcher jel tam gdje biraš oćeš pokrenut dx9 ili dx10 verziju imaš gore ljevo ozbornik izabereš engleski i a je to

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2009., 14:48   #76
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
ja sam ju brzo obrisao, lik presporo hoda a kad trci onda je o5 spor, kao da hoda, uzas -.-
HONDA type R je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 03:20   #77
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor HONDA type R Pregled postova
ja sam ju brzo obrisao, lik presporo hoda a kad trci onda je o5 spor, kao da hoda, uzas -.-
To ti je taj Resident Evil štih, gdje naglasak nije na brzim, agresivnim i eksplozivnim kretnjama i akciji koliko na stvaranju napetosti, nemoći, osjećaja da si uvijek nadbrojčan i nadjačan, ali kad se uspiješ nekako izvuć iz sveg tog kaosa živ i (više-manje)zdrav, onda veselju nema kraja

Sam taj pogled iz "drugog" lica pridonosi tome svemu, nemaš pregled nad cijelom situacijom, zaklonjeno ti je vidno polje (kao u pravom životu zapravo, ne vidiš što je direktno iza tebe). Mnogima to ne paše, dok se oni ostali ne mogu odvojit od igre (khm)

Tu igru il ne podnosiš, il brojiš dane kad će stić na PC (kao ja ), ti spadaš u prvu grupu što je sasvim ok. Nema kod rezija zlatne sredine.

Petica je ipak nešto malo više orijentirana na akciju a manje na horor i "suspense" štih, tako da si možeš onda zamislit kakvi su prijašnji djelovi bili, nemoj ih niti probavat

Dok se s druge strane recimo meni bljuje od Dead Space-a, a velika večina igrača ga obožava i čak poistovječuje sa rezijem u nekim segmentima. Ali opet, to narafno ne znači da je igra loša, loša je MENI, ključna riječ.

Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2009., 08:21   #78
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
To ti je taj Resident Evil štih, gdje naglasak nije na brzim, agresivnim i eksplozivnim kretnjama i akciji koliko na stvaranju napetosti, nemoći, osjećaja da si uvijek nadbrojčan i nadjačan, ali kad se uspiješ nekako izvuć iz sveg tog kaosa živ i (više-manje)zdrav, onda veselju nema kraja

Sam taj pogled iz "drugog" lica pridonosi tome svemu, nemaš pregled nad cijelom situacijom, zaklonjeno ti je vidno polje (kao u pravom životu zapravo, ne vidiš što je direktno iza tebe). Mnogima to ne paše, dok se oni ostali ne mogu odvojit od igre (khm)

Tu igru il ne podnosiš, il brojiš dane kad će stić na PC (kao ja ), ti spadaš u prvu grupu što je sasvim ok. Nema kod rezija zlatne sredine.

Petica je ipak nešto malo više orijentirana na akciju a manje na horor i "suspense" štih, tako da si možeš onda zamislit kakvi su prijašnji djelovi bili, nemoj ih niti probavat

Dok se s druge strane recimo meni bljuje od Dead Space-a, a velika večina igrača ga obožava i čak poistovječuje sa rezijem u nekim segmentima. Ali opet, to narafno ne znači da je igra loša, loša je MENI, ključna riječ.

This.
Staro 11.10.2009., 20:45   #79
dejanbinladen
konjpjukter

Datum registracije: Oct 2007
pa dobro kako ubit weskera na kraju, ak mu skocim na ledja ova me iskasapi ako rostialjam po srcu onda istrosim svu municiju a on ziv....

dajte pomoc sve sam preso lagano osim ovog

p.s. ni nemogu kupit vise nist nemam love sve sam rasprodo
dejanbinladen je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2009., 10:44   #80
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Jebiga care
1.Trebao si pripremiti tonu municije
2.Prvo mu pucas na onu kitu na ledima i kad poludi i stane onda pucas u srce
3.Kad opet krene,bjezis dok ti nebude okrenut ledima opet i onda ispocetka pucas u leda
pa u srce...to ponavljas do kraja.
4.Ja sam ga ubio sa sljedecim
a) prvo sam pucao u leda sa bazukom i onda magnumom u srce
b) drugi put sam mu u leda pucao sa bacacem raketa 3 rakete i onda magnum u srce
c) treci put sam mu pucao bacacem raketa 5 rakera i magnum u srce
d) zadnji put sam mu pucao magnumom u leda i onda dragunovom upgradan na max u srce
i pao je, oko 3min mi je trebalo ....
Ako si sve rasprodao, odi u misiju prije i igraj ju i skupljaj stvari,izadi iz nje prije kraja te predzadnje misije i opet udi i tako 10x - radi se o misiji di su ona 2 velika pauka i 2 lika sa minigunom,tamo ces stalno dobivati one dragulje i nakon 10 ponavljanja bi trebao imati 30 000 i tonu municije, onda kupi bazuku,i municiju za magnuma,upgradaj dragunova i napuni bacas raketa.
crocro25 je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2009., 12:36   #81
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Citiraj:
Autor dejanbinladen Pregled postova
pa dobro kako ubit weskera na kraju, ak mu skocim na ledja ova me iskasapi ako rostialjam po srcu onda istrosim svu municiju a on ziv....

dajte pomoc sve sam preso lagano osim ovog

p.s. ni nemogu kupit vise nist nemam love sve sam rasprodo
kad ti se popne tamo na onu stjenu,i kad kad ga gađaš u srce skontat ćeš kad mu je srce s prednje strane da malo zastane kad ga pogodiš i kad to napravi odi do njega i stisni tipku koju ti kaže i to je to....i ja sam se zezo s tim,trošio municiju ko kreten dok mi nije neko s foruma reko
Staro 31.10.2009., 20:19   #82
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Da li postoji neki patch koj omogucuje aim+fire i micanje u isto vrijeme?
Majo je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2009., 21:41   #83
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Jebiga care
1.Trebao si pripremiti tonu municije
2.Prvo mu pucas na onu kitu na ledima i kad poludi i stane onda pucas u srce
3.Kad opet krene,bjezis dok ti nebude okrenut ledima opet i onda ispocetka pucas u leda
pa u srce...to ponavljas do kraja.
4.Ja sam ga ubio sa sljedecim
a) prvo sam pucao u leda sa bazukom i onda magnumom u srce
b) drugi put sam mu u leda pucao sa bacacem raketa 3 rakete i onda magnum u srce
c) treci put sam mu pucao bacacem raketa 5 rakera i magnum u srce
d) zadnji put sam mu pucao magnumom u leda i onda dragunovom upgradan na max u srce
i pao je, oko 3min mi je trebalo ....
Ako si sve rasprodao, odi u misiju prije i igraj ju i skupljaj stvari,izadi iz nje prije kraja te predzadnje misije i opet udi i tako 10x - radi se o misiji di su ona 2 velika pauka i 2 lika sa minigunom,tamo ces stalno dobivati one dragulje i nakon 10 ponavljanja bi trebao imati 30 000 i tonu municije, onda kupi bazuku,i municiju za magnuma,upgradaj dragunova i napuni bacas raketa.
Wesker je najlaksi boss u igri i to je zalosno
Ubijes ga samo sa nozem bez ijednog metka.
Roknes ga nozem u ono sranje i onda se sagne i samo stisces kaj ti pise na ekranu i tak par puta i bok

warlock25 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno