Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.09.2011., 20:56   #61
Don Giovanni
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Za forum ti ovisi što očekuješ od njega i kolko možeš skupit korisnika u prvih godinu dana. Prema statistikama dosta teško ide skupljanje korisnika i ozbiljnije pokretanje foruma tako da moja preporuka je da uzmeš neki najslabiji paket tek tolko da probaš sve. Za forum ti recimo treba max 100Mb prostora, jedna baza i to je ubiti to.

Što se tiče hostinga ja imam neke stranice na gemstudio.hr i odlični su, služba za korisnike odgovara u najkraćem mogućem roku na upite (mislim da sam najviše čekao pola sata). Znaju nekad past stranice na par minuta al oni to odmah srede.

Što se tiče stranog hostinga ja koristim bluehost.com i za sad su ok. Sve radi kako spada, nemam trenutno ništa ogromno da vidim kako se nosi s opterećenjem al je za sad super.
Don Giovanni je offline   Reply With Quote
Staro 17.04.2012., 09:02   #62
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Dakle, trebam hr domenu + web prostor (300-800 mb), znači neka informativna stranica u html-u rađena, pa molim preporuku jeftinog providera..avalon, webmedia (njihov sam već korisnik)..?
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.09.2012., 17:46   #63
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Preporuka hostinga

Pozz ekipa,
u fazi seljenja foruma i portala sam, tj. trebam nać neku dobru alternativu samo i trebao bi preporuku hostinga?
Neki povoljni u EU il USA il bilo gdje
Juice je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno