![]() |
Web hosting
Evo ovako... Tražim neki web hosting... sad me zanimaju vaše preporuke... Do nekih 180-200kn godišnje... Čak mislim da bi neki strani bio bolji jer naši ne mogu konkurirat stranima....
|
Citiraj:
FFS, je li toliki problem postaviti razmjerno suvisno pitanje sa barem nekoliko relevantnih cinjenica koje ne zahtijevaju deset dodatnih podpitanja? |
Citiraj:
A dobro nisam ja neki stručnjak... NI ne znam šta je SSH... Trebam najuobičnije stvari... PHP, SQL, CGI i to je skoro to... Trebam linux platformu... A većinom će se vrtit joomla |
a, vidi na www.plus.hr ili kod kolege sa foruma, ne mogu se sjetit nicka sada, icy ili tak nesto...mada sma siguran da ce ti se on javit cim vidi..
|
|
Pogledaj i totohost.hr, s njima jos nisam imao problema a povoljni su.
|
@henri
preporucujem ti www.solucija.org (Web hosting, Game server, Shoutcast, Resellers, VPS, Detected Server) ako smem reci najjeftiniji internet uskuge koje pruzaju na podrucju celog balkana. ja sam licno zadovoljan, imam paket solucija_3 (16gb prostora, 120gb) protoka pomocu koga sam kreirao jos 4 web stranice sebi, drzim internet radio isto kod njih zato mi i treba dosta stranica sve u svemu ljepsu saradnju nikada nisam dobio. podrska im je ovde email/ msn live chat: podrska@solucija.ba iz duse vam ga preporucujem svima necete se pokajati. |
ja sam dugo u tome i vjeruj mi ovo u hr ti je teže sr**nje.
Od Fiuhosta sa prenatrpanim serverima, totohosta, skupog plusa...itd...a imao sam sve i svašta. ... www.webhostingtalk.com |
Strani hosting
Znači tražim neki strani web hosting..... ( pošto naši ne mogu cijenom konkurirat ) Najbitnije mi je da je jeftino:) i da se može plaćati moneybokersom.... A prostora... Šta ja znam, što više to bolje, ali da me neizađe preko 200-220kn
|
|
evo jedan odlican freehost
www.xtreemhost.com Email Addresses: unlimited FTP accounts: 1 / 1 Subdomains: 7 / 50 Addon Domains: 0/ 50 Parked Domains: 0 / 50 MySQL Databases: 6 / 50 Disk space quota: 5632 MB Disk space used: 172 MB Disk Free: 5456 MB MySQL space used: 4 MB MySQL space Free: 46 MB Bandwidth quota: 204800 MB Bandwidth used: 189 MB Bandwidth left: 204611 MB Toliko ja trenutno trosim na njemu, a pogledajte samo koliko mogu http://www.warezhr.org/forum/images/smilies/biggrin.gif |
Mogu ti reći ta puno trosis na webu kad sam pogledo tvoj link
|
Nešto kao Free host i Unlimited host ne postoji i nitko iole ozbiljan neće hostati ništa na takvim serverima.
Preporuke za kvalitetne a cijenom umjerene http://www.geeksrv.net/ http://www.pcsmarthosting.com http://www.ezpzhosting.co.uk/ http://www.040hosting.eu/ |
Hvala ti na linkovima ovaj zadnji server mi izgleda dobro jel se može šta hostati na tim serverima
|
Pa naravno da može, što te točno zanima?
|
Ovaj 040 hosting me zanima jer se to mora skinuti da bi imo ili nisam nikad hostao na webu pa te pitam :amen:
|
Ništa ne skidaš, već obrnuto, šalješ na server i onda postaje dostupno svima, 0-24. To je smisao hostinga.
Za slanje datoteka na server koristiš FTP klijent npr. File Zilla |
Ovdje imam 4 webstranice i par domena.. Svaka cast decki su odlicni.. jako povoljno, support odlican
|
Jel ko zna sta se desava sa Fiuhostom?!?
Ne odgovaraju na mail, a mail na jednosj stranici mi ne radi, javi thunderbird da se spojio ali da je sever: temporarily off. :no2drug: |
Ak si njihov korisnik onda si dobio mail šta ih muči trenutno. Pričekaj malo da ti odgovore, ak ne zovi na mob.
|
Bas me zanima sta su napisali u mailu?
Nije mi bas jasno prije cca godinu dana su preselili iz amerike u Amis, i sad opet sve vracaju u ameriku? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom danas je bila vijest o zombixu da je ugasio hosting, vrlo vjerojatno su mu ukinuli sponzorstvo zbog rezanja broja servera i troskova. |
justhost.com
Trošak hostinga je cca: 110.00$ na 3 godine, neograničene opcije. (U cijenu je uključen -50% kupon) Za -50% kupon, javi mi se na PP. Koristim ih preko 1g, prezadovoljan. |
Citiraj:
Imaju vise servera i sa nekih se nemoze slat mail (SMTP bug) ako se outgoing server ne stavi iskon.mail.hr ako se sa iskona spajas. Moram rec da je podrska inace 5/5, evo danas rade ljudi i odgovaraju na mail u roku 30min. :zdero: Moja greska je jer nisam znao za doticnu stvar sa iskonom:fuming: PS Novi web je gotov |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo ne uvjek, za 1 web uredno sve radi ako je outgoing server mail.domena.com, zato mi je i bilo cudno ovo sa iskonom. |
Citiraj:
Uglavnom zatrazi ih da ti ukljuce port 26 kao alternativni port i sve ce raditi ili enkriptiraj sve kao sto ja radim. |
Cijene hostinga..?
valjda sam pogodio podforum :)
naime, jedna udruga bi htjela imati svoju stranicu i otac me pitao o tome - kako i sto i koliko.. ja sam laik pa eto pitam vas.. kakve su opcije i koliko kosta hosting godisnje? jasno mi je da je cijena uvjetovanja kolicinom prometa ili kako vec, a gledajuci da bi stranica bila "jednostavna" vi cete mi znati reci otprilike kako to ide, kakve su cijene i gdje traziti smjestaj etc.. lp |
ja imam par siteova hostanih na www.site5.com
uptime vrlo dobar, podrska im je isto OK, problema nemam nekih a cijena vrlo povoljna naravno, ovo vrijedi u slucaju da ti odgovara strani hosting sto se HR rice pojma nemam, ne uzimam hostinge kod nas vec duzi niz godina, USA ponuda je vrlo dobra za neke svakodnevne stvari i uobicajene sajtove, dok je cijena kikiriki, a za nesto teze stvari imam dedicated server u DE ali to je vec druga prica i druga cijena |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:37. |