|
|
Rezultati ankete: CatKiller support | |||
Vratite CatKillera |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 95.77% |
Nemojte ga vratiti |
0 | 0% |
Nemam pojma tko je taj ? |
3 | 4.23% |
Glasači: 71. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#61 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
naljepnica se MOZE odljepiti ali JAKO JAKO pazljivo ![]() skalpel u ruke, i lagano milimetar po milimetar skidati... kupiti super ljepilo, dvije kapi staviti i zaljepiti na kompjuter... nazvati MS Hrvatska, registrirati se, i svaki dan vise puta dnevno zvati njihov 0800 helpdesk sa bezveznim pitanjima, tipa zasto kursor nemjenja boju dok ide ljevo desno kada sutiram misa po sobi? ![]()
#62 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
1. U MS Hrvatska baš i nećeš moći registrirati Windowse, ali ako uspiješ svaka čast, i reci ko ti je to napravio ![]() 2. Dok sam ja tamo bio, trebalo se osim licence imati i račun da bi mogao registrirati windowse. Osobno sam odjebavao svakog ko nema račun, pogotovo ako je gnjavio. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
do you speak it?
|
uh, pa neznas ti mene, ja sam vrlo kreativnog izricaja (mogli bi se reci da serem kao foka, ali to je moj talent - umjetnost) mislim racun cu ti izmisliti u roku sekunde i "procitati" sve podatke natjerati da to provjeris! sorry, ali cim me neko zeli sjebati na razno-raznim helpdesko-vima, odmah se potrudim da ekipu bacim u govna do grla pa budu malo finiji...
#64 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ali ono... dobro je streniro ekipu, tak da ono... ok su. BTW otkad je Elven ošo, link im radi sasvim dobro... više im se skoro niti ne ruši, tak da nema više polusatnog čekanja da im se sustav digne ![]()
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() @masterX kako kod koga bi ti to prošlo, ali ako ti misliš da će se oni uplašiti i rasplakati kad se ti počneš derati na njih zato jer si ti prvi koji se dere, onda si fulao firmu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 |
do you speak it?
|
buduci da nisam kreten, kreten mod koristim samo kad naletim na kretene... inace idem kulturno rjesenje se uvjek nadje, ne brini...
#67 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
to je vidio regat Windowse???? Svasta, ja kod reinstalla kad me pita hocu li regat ili samo aktivirat samo velim No, I just want to activate i bok. Taman posla da se jos i regam
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
registrirao ti windowse ili ne, microsoft točno zna koliko ilegalnih kopija ima. svaki put dok si na netu, OS šalje podatke microsoftu. no ono što je microsoftu bitno su poslovni korisnici. za kućne korisnike znaju da imaju piratske kopije i to im ide na ruku. na tom tržištu dominiraju i u svakom slučaju im je bolje da ljudi koriste njihov OS, bio on i piratski, nego da koriste recimo linux. jer zašto bi ljudi išli na njihove tečajeve ako koriste drugi OS ili office paket? ![]() kaj se tiče ms cro i registracije, zvao sam ih par puta i svaki puta smo odradili aktivaciju bez ikakvih problema. ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja bih zamolio moderatora da zaključa ovu staru temu, svaki dan netko glasa pa mi se nađe na listi novih tema. |
![]() |
![]() |
#70 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|