|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a sad, mozete takve stvari vaditi do nove godine. samo u google ako upisete psu explodes dobit cete tisuce takvih slucajeva. Ako idemo na seljacki pa upisete psu went/goes bang....brojka ide na milijune. Pribrojimo tu one koja su osla puff, burnout.....ispravljam ono s pocetka, mozemo takve slucajeve nabrajati do novog stoljeca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#65 |
Adriaaaaaan....
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo samo da javim, zvali danas buraza iz firme gdje smo reklamirali napajanje (necu spominjat firmu da nebi ispala reklama) dobili novo Corsairovo napajanje 650W. Kolko mi je buraz rekao nisu skuzili sta je bilo sa Seasonicom ili mozda nisu ni gledali uglavnom svaka cast na brzini i ucinkovitosti (cca 2 dana). Svi sretni i zadovoljni. ![]()
![]() |
#67 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Sad čekam svaki čas da mi Fortron prdne, jerbo sam po ovim svim mogućim wattage calculatorima dobio da mi treba napajanje od cca 390W ![]() Tako da ce otic i tvoj fortron djemooo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ako si naravno dobro pročitao, a čita se s lijeva na desno, s tim da je lijeva strana tamo gdje je prvi prsten najbliži... Ne moraš uzeti isti od 56k, možeš i sa 5 prstena, tako a nije problem... Sa 5 prstenova bi ti bila ova kombinacija: zelena, plava, crna, crvena i smeđa, s tim da ćeš teško to naći, prije ćeš naći verziju kojoj je zadnji prsten srebrne boje, al nemaš frke, uzmi ga (to je samo tolerancija od 10%, al ne brini, neće smetati). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|