|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Neću ovaj put stavljat sreenshotove zato jer si tvrdoglav ko mazga i opet ćeš ti svoje kenjat. Zato riješimo to ovako jednom zauvijek. JA STAVLJAM SVOJU MEMORIJU NA STOL DA MOŽE POTEGNUT 200mHZ CAS.2.0 , TI STAVI 50 OJRA ILI SLIČNU OVAKVU MEMORIJU I IDEMO. AKO POTEGNE CAS 2.0 NA 200mHZ JA NOSIM SVE AKO TI ONDA NOSIŠ. JEČ STVARNO MI SE NEDA SLUŠAT TA TVOJA SRANJA VIŠE. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A da zbrišeš par postova??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ovo postaje zanimljivo predlazem da pobacamo neke oklade pa da se neka para i okrene na ovome ...
![]() |
#65 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Imao sma i ADATA 512MB jedan stick od 333MHz potgneuo je on bez beda na 400 ali opet ne ispod 3-3-3-X Imao sma Infineon 266MHZ i max koji je htio je bio 294 s 2-2-2- A kaj se tiče tvojih screen shotova smao posiječam na famozni ( CPUID-mi-je-nekaj-zajebao-pa-umjesto-1,35V-napona-na -procu-piše-1,75V). Odi mami pričat bajke!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
|
Citiraj:
Stisla se guza a???? kad sam napisao da mi CPUID nešto krivo izbacio?? Ponuda još stoji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sutra idemo mučit Gabrin (hehe, naučio sam, nije Gabreov ![]() hehe, vidim da Freek i ja imamo isti broj postova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Lika u mom srcu
|
memorijom? sad mi trenutno radi proc na 10*182, 1.5V., memorija-proc 1-1. na 2.5 3 3 7 ujutro dolazi sky, pa ćemo da je taremo ![]() sve sam smanjio, da mogu iskopčat vent na kućištu, i sad imam finu tišinu. temp proca je 47 (dioda), sys temp je 37, znači podnošljivo, i bez venta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
samo što mi se nešto čudno ponaša sada komp. upravo sam morao resetirat BIOS da bi se upalio?! ne kužim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Headbangig Grunf!
|
Freek, pošto ti možeš potgnut do 3,6Vza memoriju na svojoj Lanparty rev A. koja to stock nemre daj postaj slike od VDIMM moda.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 22.09.2004. u 01:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo zarazili ste me sa memorijom pa sam i ja krenuo malo istraživati. Sada imam 2x256 Twinmos Twinmos chipovi. ddr 400 ofkors. SPD je 7 3 3 2.5 Sada radi već 1h na 450 mhz 10 3 3 2.5 2.7v prime i ne javlja grešku. Proc je 225x9.5. Budem dalje javio. Čini mi se dobra!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemogu ti dat pošto nemam digitalac:mad: Al ako oćeš dat ti sliku po kojoj sam to radio? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Headbangig Grunf!
|
Gle samo velim ak stavrno možeš staviti 3,6V na memoriji morao si raditi VDIMM mo. J anemam zakaj postat bilokakve modove kad ih nemam jer mi ploča podržava Vdimm 2,6V-3,3V, VDD1,6V-1,9V.
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Lika u mom srcu
|
update
evo smo probali Sky i ja memoriju, radi stabilno na 400mhz, na postavkama 2.5 3 3 7 ja sretan potegne i na 210, čak i malo više na labavijim latencijama tako da svi oni koji pljuju po Infineonu, [B]eat ur pants out! [B] |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: update
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Headbangig Grunf!
|
Gle samo velim ak stavrno možeš staviti 3,6V na memoriji morao si raditi VDIMM mo. J anemam zakaj postat bilokakve modove kad ih nemam jer mi ploča podržava Vdimm 2,6V-3,3V, VDD1,6V-1,9V.
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo sad ću imat posla skidat sve pasivnjake sa ploče u modove pošto me Soundstorm opet zajebava i ovaj put je nosim na reklamaciju. Jesmo sad napokon zakopali "ratne sjekire" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |