|
![]() |
#61 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
G15... Ja ne znam kako ostali gameri, ali ja usitinu dok sam testiro frendovu g15 nisam ni jednom pogledo u taj monitor dok on stalno broji municiju i šta ti ja znam šta već pokazuje. G15 košta oko 600+kn cca. Pa za te pare mora da priča sa menom i igra mjesto mene. ___ G11 donekle i preferiram. Volim kad su tipke malo veče i kad mi legnu u prste, tj. da mi ne klizne pa ne pogodim neki drugi macro ili promjenim oružje usred pucačine. ___ Ali kako god preferiram tipkovnicu koja je kvalitetnija i ima neku izdržljivost prilikom jačih stiskanja tipki i dužeg korištena kao što su "WSAD". Na takvu "kvalitetnu" tipkovnicu se možete naviknuti i može vam zamjeniti svaku GXX i tarantulu i šta ti ja znam šta sve danas mena. Miš. Preporučam da pregledaš pc expert sranicu ovaj miš. dosta solidan i može bit koristan |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
http://www.pcekspert.com/news/20080902.html#58133 evo novih tipkovnica.. na prvu sam se zaljubio u izgled ove : Logitech Illuminated tipkovnica odnosno na ovaj detalj : "PerfectStroke je dizajniran za duži put tipke – 3.2 milimetra umjesto 2.2 mm – koliki je put tipke u današnjim prijenosnicima; kao rezultat toga, udaljenost koju vaši prsti moraju prijeći kako bi pritisnuli tipku je optimizirana za vašu udobnost. Mikro-škare raspoređuju silu ravnomjerno kroz površinu tipke, pa ako udarite samo po njezinu rubu, osjećaj pritiska će biti isti.! najveca mana flat tipkovnice je ta "ravnomjernost" , sumnjam da je to sad savrseno, ali ako su to uspjeli popraviti onda je to dobar korak naprijed ![]() iako sam zadovoljan kupljenom , ipak cu imati ovu na oku dok ne dodje ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja trenutačno imam Logitech UltraX Premium. Ali volio bih je zamijeniti za DTK Everglide Aluminium (Powered by Razer). Cijena joj je vani 50$. Nažalost je još nema kod nas, a i nisam našao nijedan online shop koji dostavlja u HR. Features: - Ultra Slim Design - Durable Aluminum Top Case - Instant Response Keycap Structure - Soft Touch And Tactile Feedback - Optional Backlight Illumination With ON/OFF Switch - 8 One-touch Multimedia Hot Keys - Compact, Space-Saving Layout Evo link: http://www.everglide.com/index.php?o...d=60&Itemid=47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
Da CTRL bi možda treb biti veći. Ipak ponekad dosta košta ako ga ne stisneš na vrijeme =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
..starija garda
|
jako tesko, radi se o tipki kuju tipkas zadnjim malim prstom, lako pobjegne na shift, ili win , ja se nisam mogao nikako naviknuti na vrlo slicnoj tipk u layoutu - logi ultra flat (ne ultraX da nebi bilo zabune)
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|