|
![]() |
#61 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
@Tovar Muš2 - ne zasluzujes ti niti jedan od ta dva moba...dobro kakve ti to usporedbe radis? ..za tebe ocito nije nokia, vec iphone. dakle, kupi si iphone i nece te razocarati. ![]() ..iphone: jednostavnije surfanje netom, bolji ekran, touchscreen, vrhunski zvuk u slusalicama, wow efekt nokia: kamera i video, mala reza ekrana pa i same uslikane fotke ne izgledaju oštro, loša kvaliteta zvuka u slusalicama, vrhunske 3d igrice...uglavnom nokia sve ima..jedino joj fali touchscreen da bi bila recimo savrsena. ......... kad bi malom djetetu dao da bira izmedju ta dva moba,,sigurno bi izabrao iphone..jer mob je fora...nesto sasvim novo u mobilnom svijetu. stoga ihone nije samo šminka, nego iza njega se krije vrhunski touchscreen!
nVIDIA+INTEL=klasika This message is hidden because Crash009 is on your ignore list. Zadnje izmijenjeno od: BraBUS. 06.10.2008. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Eto, zanima me misljenje SAMO onih koji imaju Iphone 3g, jer izgleda da ga mogu relativno jeftino nabaviti (citajte. novi, otkljucani za 1700kn s postarinom). Znaci, koje su prednosti i mane tog mobitela, citao sam neke review-e po netu, al zelim cuti i od vas osobno. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ovako, ja ga imam. nedostaci: tihi zvucnik (zaboravi da ces pustati mjuzu dok cugas s ekipom na klupici ili tako nesto), bluetooth, nemogucnost stavljanja melodije za zvono i SMS koju ti hoces, imas 15-20 ponudenih, nema izvjesca za SMSove, ima program koji to popravi, nemogucnost radenja foldera za slike ako nemas Mac OS i iPhoto, kamera od samo 2 MP prednosti: visoka kvaliteta izrade, ogroman ekran i njegova kvaliteta, MacOS koji naprosto rula, brzima OSa, citavo sucelje, MXtube (direktno ti skida s youtuba film na mobitel), appstore (direktno s neta ti skida aplikacije za mobitel, ima ih mali milion besplatnih) sve u svemo, ja sam prezadovoljan, samo da je zvucnik bolji. ostali nedostaci mi ne smetaju. iPhone ima taj faktor kod sebe kad ga primis u ruku da ga ne zelis vise pustiti, pa koliko god ima nedostataka. p.s. inace nisam apple fan :P pc all the way. e da, bio sam "ponosan" vlasnik n95 i HTCa prije ovog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
istrijan
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Imam Nokiu 6280, služi me 2 godine ko bombon, ali sad je crko zvučnik, tako da ne čujem ni jedan k..., gasi se sam svako malo, baterija se istroši u dva dana, mp3ice kad slušam preko mikorofna šume, al ga šume ![]() N 95 8GB u tarifi 60 sa 18000 bodova dođe 1800 kn. Da li ima nečeg novog oko dolaska iPhone-a, kolika bi mu mogla bit cijena?
![]() Zadnje izmijenjeno od: Tovar Muš2. 18.10.2008. u 22:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
istrijan
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako slušat muziku na N95 8GB? Ubacio sam 100ak mp3ica na memoriju. Kad stisnem music player ne nađe mi ništa. Idem na osvježi, ali brojka otane na 0 nađenih (i to nakon 10 min skeniranja). Muzika mi je u memorija->Muzika->Folderi pjevača. Za ostalo, mobitel je fantazija. ![]()
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
iphone iz SAD-a
moj prijatelj sredinom 11. mjeseca ide u SAD,pa mi je dosla ideja da mi tam kupi iphone,pa me zanima kolko je tam cijena Iphonea u ducanima i kaj bi sve trebo napravit da iphone radi na ovoj nasoj mrezi hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
kupuje se iskljucivo putem pretplate i mora se hardwareski otkljucavati (nekim dodatkom za sim karticu) sto i nije bas preporucljivo (gubi se signal ponekad). jedino da ti nabavi polovni classic, ima ih za malo para i gotovo pa isti je kao 3G. ako te jos nesto zanima, pitaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Uskoro i Ajfon kod nas legalnim putem , cak ima tu i neko odbrojavanja : http://www.t-mobile.hr/iphone/default.asp |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Je, vele vako: Citiraj:
![]() |
![]() |
#74 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Hejter
|
Ja sam cuo da bi na tarifi 150 kostao 2000kn , ali da ga obavezno treba rezervirati sto prije preko neta , jer je navala poprilicna i prednost daju onima koji ce uzimati na vece tarife ( jer bolje ga je dati nekome za 1kn na 24mj. tarifa 700 nego za 2000 i 24x150 ) . Moze se jos uvijek smanjiti naravno , nakon tri placena racuna ti ga skinuo sa 150 na recimo 60 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#82 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() U principu se ne slazem sa nikime od Vas. Nokia aka "TOP MODEL" N95 u svim svojim inkarnacijama je škripavi, spori, plastični mobitel koji niti u kojem slucaju ne zasluzuje price tag koji ima. Us sve svoje SW prednosti. Po mojem mišljenju E51 je daleko bolji mobitel od N95 u svoj njegovoj "slavi". Sorry ljudi ali je tako. Apple iPhone je mala slatka i primamljiva cigla. Efekt o kojem se prica, taj "WOW efekt", je jako interesantno napravljena stvar. Jer unatoc nedostacima vecina korisnika mu ih je spremna oprostiti. Jednostavno je tako. Da nokia izbaci mobitel na trziste, takvih karakteristika, mogla bi se oprostiti sa svojim imidžem. Tko im je kriv sto nisu imali petlje biti trendsetteri... Poanta je da ekipa koja ima para za iPhone, u principu si moze priustiti i drugi telefon da popuni njegove mane.... A sada sto se svih vas tice o pila mobitelima, pogledajte Samsung i8510 (iNNOV8), pa onda mozemo nastaviti ovu raspravu revijalnim tonom, s obzirom da je to trenutacno najbolje i najtpotpunije rijesenje sto se SmartPhonova tice uopce. Krizanci PDA/MOBITELA nisu toliko(trenutacno) interesantni, ali granice su sve tanje i tanje... jos malo pa cemo i sa netbookom moci normalno pricati sa okolinom... u principu sa skypeom vec i mozemo... samo nek se jos hotspotovi prosire i da vidimo onda dalje... maax
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
mislim da ce nokia odgovorit 5800 XpressMusic-om mobiteli u kategoriji touchsreen, gps i slicnih stvari il mozda nes drugo sprema. a taj samsung mi se cini premocnim na prvi pogled. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Hejter
|
Citiraj:
Ali zato za Iphone imam slicno misljenje , vaznije je sto ce drugi misliti kad te vise sto taj gizmo moze , nego sto on tebi zapravo moze . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Najjaci telefoni serije su namjenjeni svim korisnicima, zato i jesu na vrhu same ponude proizvođača, jer se pretpostavlja da ce biti u stanju podjednako zadovoljiti sve tipove korisnika, ukoliko se odluče na taj uređaj. Sto znači da je N95 ponuđen svim tehnološko osvještenim pojedincima, bez obzira na, u ovom slučaju, zanimanje. Stoga vjerujem da je taj model podbacio zbog navedenih nedostataka i mislim da je to nedopustivo. E51 prvenstveno poslovni telefon, usudio bi se reci da se stoga i N95 i E51 preklapaju u dosta širokom području namjene uređaja. Stoga tvoj stav da sam ih usporedio samo zato jer su "telefoni", nije na mjestu. Imao sam priliku biti vlasnik sva tri uređaja, pa još k svemu, pričam iz iskustva. Moje iskustvo je navedeno i kao takvo je subjektivno. Ako si imao prilike koristiti stari iPhone koji skripi (ne znam za ove nove plasticne), onda je to rijetka iznimka, ali onda barem imas na cemu temeljiti misljenje. m.
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Hejter
|
E51 i N95 se bas i ne preklapaju - navise zbog cijene , i to pokusavam prokazati , moze biti n95 namijenjen svima koji su t-t osvjesteni ali njegova cijena u startu je sigurno mnoge odmah odbila jer za kupiti ga trebaju novceki a ne poznavanje i pracenje tehnologija ,a i N95 ima puno vece multimedijalne sposobnosti od E51 , zatim je puno vise trendy uredjaj zbog slidea jer i dalje ima ljudi koji samo gledaju kakav je 'oblik uredjaja . N95 da je podbacio - ne bi rekao , mozda se ljudi puno zale na nedostatke na tom mobu , ali opet ima ga hrpa ljudi , bez obzira na cijenu koja je u pocetku bila stvarno poprilicna , ali sad je vec puno niza i dostupnija . Takodjer N95 je poprilicno lagano prodati , jer vecina koji ce i biti zainteresirani za taj mob znaju sve kaj on ima , a za recimo e51 mozes ocekivati pitanja poput : Ima li to kameru i bluetooth ![]() Ja uvijek pricam iz iskustva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://www.pdaaccessories.net/produc...822&pda=iPhone ili još bolje http://justanotheriphoneblog.com/wor...tooth-adapter/
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|