|
![]() |
#61 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Sve je to oke..bude se Morales naviknuo lagano na Dinamo, al nevjerujem da ce nosit dinamovu igru.. BTW..daj, pa jel misli Boško otić u pemziju, muka mi ga je gledat na terenu...
#62 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Morales je vrlo dobar igrač, nije kao Modrić ali je vrlo dobar, sve zna s loptom. Ali kao i svi južnoamerikanci mora se priviknuti na europski nogomet. Dinamova igra ne smije biti gurni loptu Moralesu pa što bude. Što se Suareza i Ibaneza tiče, tu se mogu složiti da takvih ima i kod nas. Badelju svaka čast, ako bude ovako igrao u kontinuitetu brzo će biti klasa. Dinamov najveći problem je predefanzivna igra. Kod objektivno slabijih protivnika (svi u HNL ![]() Isto tako napadači se slabo kreću i otkrivaju. Bole-top je za penziju, to se vidi već duže vrijeme, a ako Tadić ne proigra uskoro neka stave nekog juniora u napad i nek dečko uči, bit će korisniji u svakom slučaju ![]() Isto tako slabo se igra po bokovima. Etto je totalno izvan forme, a Buljata su prodali Hajduku. Mikić igra po sistemu toplo-hladno, a za Hrgovića nisam sigura kolko će dobar biti ofenzivno. Vrijeme je da se profa primi posla i pronađe pravu postavu i igru, ovo protiv Rijeke bu teško dovoljno za janeze. Da budem iskren, u kontekstu trenutnih hr-slo odnosa i situacije u Dinamu s navijačima, čak se više bojim i prekida, negoli ispadanja.
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajduk - Varteks 1:1 Dinamo - Inter 3:1 Rijeka - Zagreb 0:1 Osijek - Cibalia 2:0 Slaven Belupo - Zadar 2:1 Šibenik - Croatia Sesvete 0:1
#64 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Drugo kolo, Dinamo vec bjezi 2 boda Hajduku.. Outsajder Croatija na 4 mjestu, Rijeka zadnja bez bodova.. Dobro to, tek je drugo kolo ![]() Gledao sam tekmu, sve u svemu ne losa tekma za HNL. S tim da je Hajduk u prvih 5 min drugog poluvremena ima 3 jako izgledne prilike, nisu uspjeli zabit, zatim je Kalinic iz 6. svog pokusaja izjednacio, a imali su poslije i jos dosta prilika za vodstvo ali nista. Ibričić je prosao 3 na vrhu 16 metara, ali nije imao snage za preciznost u zavrsnici. Varazdinci su relativno sretno dosli do pogotka i to u 1. minuti, dobro su se drzali cijelu tekmu, par puta jako opasno zaprijetili, ali statistika je ipak na kraju bila uvjerljivo na strani Hajduka.. Stadion ugodno popunjen, suđenje korektno,tekma je bila zanimljiva..Moja ocjena utakmice 3,9/5. |
![]() |
![]() |
#65 |
Super Moderators
|
Večeras: Croatia Sesvete - Dinamo 0:1 0:1 Morales (28.) Ajd da je i od Pedra neke koristi ![]()
#66 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ocito se Pedro tek sada uhodao u nas mega brzi nogomet :P. Vidim da Hajduk gubi.... A zasto igraju na Dinamovom stadionu a ne od Zagreba.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.08.2008. u 12:39. |
![]() |
![]() |
#70 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Bravo Hajduk! Idioti. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Super Moderators
|
Bože, kakva je panjina ovaj Sharbini ![]() ![]()
#73 |
Super Moderators
|
Slaven Belupo – Zagreb 2:0 Osijek – Varteks 2:1 Šibenik – Zadar 1:0 Dinamo – Cibalia 6:0 Inter – Croatia Sesvete 3:2 Rijeka – Hajduk 3:1
#77 |
Super Moderators
|
U 0.25 na HRT 2 je HNL emisija, vrijedi pogledat onaj gol iz slobodnjaka Križmana ![]()
#79 |
Super Moderators
|
Je, onih 2:0 je bilo grdo za gledat ![]()
#80 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ili mozda ne, ugl. ne sam zbog ove tekme neg inace, bolje Bosko neg onaj Tadic, barem zna loptu zastopat ak nis drugo i ne trci po terenu bez veze vec uopce ne trci al barem zna tu i tam neki gol zabit.
#83 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
hahaha vidis kad bolje razmisljam , potpuno se slazem.... para ko blata sigurno... pol utakmica je kupljeno a vele da nema korupcije... ma daj... a ovi balaban i tadic ne vrijede po meni nista... a ni manduzkic nije neki :S:S ... ko ce od njih zabit sahtaru ? |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma zabrijali ste, kaj sad svaka tekma kod nas kaj se prokrene je namjestena-lupanje u prazno..., imaju i mamic i sinovcic puno boljih i manje riskantnih nacin zarade nego prek kladare...index nekaj zvekne pa odmah ljudi to pope-lose lose.
#86 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Netreba meni index da znam da je u hr ligi barem 30% utakmica namješteno. Kad je bilo poluvrijeme, vodi Zadar 2:0. Kažem ja, do kraja, Dinamo dobiva 3:2, ili 4:2. Zašto? Sinovčić, Mamić.... Ja neznam koliko slijepi morate bit da to nevidite. Hr liga nije vrijedna mog vremena, vjerujem ni vašeg. Tragično. Još nešto, one utakmice, 4:3, 6:2 ...LOL..zar nije očito? |
![]() |
![]() |
#88 |
Super Moderators
|
#90 |
Super Moderators
|
|
Oglas