|
![]() |
#61 | |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Pa kako samo rezultat? Što se ovdje ne raspravlja upravo o rezultatu i "uhodavanju" žica i ostalog kako bi došlo upravo do boljeg rezultata ili ti kvalitetnog zvučnog vala? (btw, ovo još gluplje zvuči na ekranu nego u glavi) Ako se ne radi o poboljšavanju kvalitete zvuka kao rezultatu, o čemu točno uopće raspravljate?!? Mislim, kužio sam raspravu koliko toliko do ovog kad ti je netko dao oluju za argument (prilično dobar, btw). Sad više niš ne kužim. Ako nisu bitne posljedice, gdje da na ne-usvirani sistem prikopčam taj AI da vidim kak će svirat nakon oluje? Zgubili ste me malo ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pusti Bubbu, njemu se nikaj neda nikad objasniti. kak on misli da je, tak je. Ja uredno njegove postove preskacem, jer ili nekoga provocira ili soli pamet itd..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Kao sto sam i mislio. Pravim audiofilima trivijalne stvari kao sto je zvuk nisu dovoljne, oni koriste The Force(tm) za puni dozivljaj. Samo naivci mogu misliti da je zvuci val jedini bitan rezultat audio sustava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
za ovaj pojam nisam znao. Ty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
po meni se mogu usvirati samo naprave s membranom, nikako žice ili pojačalo čisto dok se guma malo ne olabavi.... ostalo su puste audiofilske gluposti i da, bubba je forser. dokazi da bog/duhovi/bilosta postoji, i to u mjernoj jedinici, kthx :/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|