|
![]() |
#61 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Znači da izrežem krug? Ide li i kakav fangrill preko rupe ili je samo rupa ok? Pretpostavljam da je dremelom najlakše?
![]() |
#62 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
možeš dremelom ili ubodnom pilom,reda radi možeš stavit fangrill |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Fangril eventualno jer to je ispod kućišta pa nema baš svrhe, manje ćeš se mučit ako ga izostaviš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Too much busy
|
Update ![]() Nisam izbušio rupetinu, već nekoliko manjih. Ako HX neće dobivati dovoljno zraka, proširit ću ih. Na originalne nožice sam stavio po 2kom podmetača za stolice i sl. da ne oštećuju parket ![]() Sve skupa oko 1h posla, sa vađenjem matične i čišćenjem ostataka. ![]() Nije baš precizno i čisto napravljeno, ali stara Iskrina bušilica i ograničen broj "borera" su obavili svoje ![]()
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mislim da bi bilo bolje izrezat kvadratnu rupu ispod napajanja i staviti filter za prašinu, tako da bi napajanje imalo dobar usis a ne bi se nakupljala prašina u njemu! to je moj plan samo nikako da uhvatim se posla! |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Sa ovim rupama na dodir osjetim poboljšanje, ali ne mogu odrediti točan pad temperature. U svakom slučaju, napredaj je ostvaren. Barem kroz činjenicu da sam napravio nešto što mogu poboljšati. Bez brige, i meni je duuugo trebalo odvažiti se. Kad se sjetim čupanja ploče, grafike, napajanja... Pa vraćanje nazad ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Cigan.
Datum registracije: Jan 2010
|
koliko vidim iskustva s ovim kucistem su uglavnom pozitivna, uzimam novi komp, tj vecinu sam vec uzeo i dvoumim se izmedju antec 300 i 900. ali ovi komentari su mi svakako pomogli odluciti, kad je bal nek je maskenbal ![]() ![]() edit: u biti trebao bi paziti da uzimam napajanje sa ventom gore koliko sam skuzio iz ovoga navedenog ?
![]() |
#68 |
Too much busy
|
Pa okreneš ga kako ti paše, ali cable management je lakši ako ti je vent okrenut dolje, tj. kablovi su bliži desnoj bočnoj stranici. Mene bi je*** onaj 8pinski koji ide na ploču, bio bi prekratak da je napajanje okrenuto drugačije. ![]() Ovu rupu gdje sam provukao kablove inače nemaš, to sam probušio jer one 2 mi malo znače bez ove i jedne kod pržilice na vrhu.
![]() |
#69 |
Cigan.
Datum registracije: Jan 2010
|
a cek pa mogu se naknadno duzi kabeli kupiti da to sve izgleda divno i krasno. uz antec 900 sam mislio uzimati scyte stronger 700W tako da mislim da ce to sve fino sjesti.. velika sam picajzla sto se kompova tice i sve mora biti pod spagu ![]()
![]() |
#70 |
Too much busy
|
A možeš i tako, ali ovo je urednije i bolje rješenje imo. Ali onda imaš i boljih kućišta, pogledaj malo po forumu što drugi hvale i uzdižu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Too much busy
|
Jel ima netko da je trpao SSD u ovo kućište? Prvi 5.25 slot je prazan, u drugom je prža, u trećem 3.5" čitač kartica u onom adapteru 5.25"->3.5". 4 slota za 3.5" diskove slobodna. Nekakvi adapteri?
![]() |
#74 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Sa Intelom dobiješ adapter 2.5 > 3.5"
![]() |
#76 |
Too much busy
|
Jel zna netko gdje bi se moglo nabaviti ovakav adapter - 5.25 -> 3.5"? Ovaj na linku je 12$+shipping 10$, malkice previše, ako uopće šalju u HR. Treba mi još jedan, pa ne bi bilo loše da izgleda isto ko maska.
![]() |
#81 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Za jednu kavu si mogao vodenicom mlatnuti. Nelagodno mi je gledati ove ustambiljane rupe ispod HX-a ![]() Datumski, vjerujem da je vec odavno odradjeno kako spada po zrak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Di ima vodenica? ![]()
|
|
Oglas