![]() |
antec 900
mislim kupiti ovo kuciste,850 kuna u adm-a
gledo sam o njemu i svida mi se nije zatvoreno ko 180 i 182 kakva su vasa iskustva ? cabele sakrij je malo komplicirano bar koliko sam vidio po ostalim forumima buse kuciste sa svih strana heh |
Po meni je svako kučište koje košta preko 400kn dobro, dalje je sve stvar osobnog odabira, da li očeš gaming, jako izolirano ili da svijetli ko drvce :D...
Sa tim kučištem nećeš ništa promašit! |
samo vec kad placam tih 850 kuna i onda stavim sve unutra kad milijun kabela, sto oni nisu mogli probiti rupe
e i jedno pitanje na nekim njihovim kucistima po forumima sam vidio da imaju dvoje rupe za cijevi za vodeno a na antec stranici o kucistu tih rupa nema ? sad jeli ima nekih verzija stari novi ili kkao ? |
ja ga imam i imam samo riječi hvale... staviš sve hladnjake na LOW i unutra je hladno... :D
a što se tiće neonki i ne znam čega... evo moj primjer Code:
http://www.youtube.com/watch?v=t67KxYFYoNg |
Citiraj:
kako si kabele sredio? |
imam da one rupe... to danas ima svaki Antec 900 valjda... te nove revizije...
hmm kablove sam uspio staviti iza nekak... nije baš previše praktično moram priznat al da se... uz malo mašte... http://forum.pcekspert.com/showthrea...=41258&page=19 ovdje imaš moje slike... to je bilo prije mjesec dana.. danas je malo bolje... |
@ Darude one dvije rupe su bile izrezane ?
di si uzeo kutiju ? |
na kučištu ništa nije rezao od moje strane... sve već dodje sa njim..
uzeo u adm-u kad mi dodje S1 jednog dana onda cu malo bolje to srediti... zasad neam potrebe |
Malo je nezgodan što se tiče kablova ali sve se može kad se hoće!
@croclocker jesi pogledao coolermaster CM690 kod njega možeš s kablovima radit što te volja! |
@ Tomislav
jesam i ne svida mi se ni malo ovaj mi je predobar kakava su vam iskustva sa ventovima ? |
pa gledaj... svako ima svoj nivo tolerancije oko buke ventova...
ja sam svoje stavio na LOW zasad... i totalno nečujno... prije sam imao sve na HIGH i onda je bučno... al MENI ne smeta.. jer uvijek radi telka... mjuza svira... pa se to ne čuje... a ljeti ce bit predobro kučište kad sve bude bilo cool... |
kakava su vam iskustva sa ventovima ?[/quote]
Stavi ih sve na 5V i nećeš ih čut, a imat ćeš dobar protok zraka! |
napajanje si okrenuo naopacke to ih dosta radi radi kabela
|
da naopako je.... al ne radi kabela nego zat jer dolje nema nikakva rupa da vuče zrak...
to je potpuno u redu... |
aha da kuzim jer inace stoji gore napajanje pa vuce zrak
|
evo googlo malo i naso dosta dosta anteca modanih
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=126395 ima ljepih primjeraka al tak i nekih uzasnih pogledajte sami :P |
Jel stane unutra THERMALRIGHT Ultra 120- eXtreme?????
aj hitno mi je jer sutra idem po to pa da se ne zaje... |
pa uzmi da je na prednjoj stranici 120mm vent, a gore vent od 200mm
ti sad prosudi s obzirom na visinu tvog coolera |
U nine hundred stane svaki zračni cooler...
|
Hebem mu nije ga bilo!!! :(
uzeo sam NZXT Tempest i kad otvorim kutiju imam sta vidit... puknut pleksiglas... sad sutra moram po drugo opet... joooj ... |
Citiraj:
Kod nzxt mi je jedino fora ono apolo kuciste, ali bored 900 ili p182 nema sta radit |
Citiraj:
ma dobar je nzxt! Protocnost zraka je super. Cijena oke, a i izgled mi je dobar. (kopija anteca...) |
Kakve su to gluposti pa na novim modelima antec 900 oni NineHundred-EU iz linksa se dobiju probijene rupe za kablove omg :S i dobijete rupe za vodeno - imam to kuciste vec pola godine i prezadovoljan sam sa njime... to kuciste ima najbolji protok zraka od svih trenutno... i da svi cooleri stanu u njega pa i TR 120 UltraEx
|
u moj je stavljena katana 2 koja je visoka 150 mm i ima sigurno jos dva centa do bocne stranice a TR 120 UltraEx je visok 160 mm!
|
Imam to kučište i išao sam zaustaviti onaj veliki vent na vrhu kučišta.Sad nakon toga mi vent krcka a ne znam zašto. Šta sad da napravim.
Ima tko kakav prijedlog. Takvog vent. nema za kupiti pri nama koliko vidim, jedino šta mi preostaje da kupim opet takvo kučište. Molim za bilo kakvu pomoč. |
kako mislis isao zaustavit? jesi ga isteko ili ga zaustavljao na silu!
|
Citiraj:
|
a nest sta si ga zeznio da ne kazem zaje.... probaj kontaktirat antec mozda salju takve stvari!
|
Stane li u to kučište 260GTX
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |