|
![]() |
#61 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
našo sam i corsair twinx xms3500 CL2 1gb za 1800kn, još neki kingston(nažalost meni nepoznate performanse) bez heatsinkova deklariran na 2-2-2-6 na 400, ima web kamera miljon, usb lampica i ventilatora(za usera ![]() Recimo ovo u attachu košta 16000kn a ima 21" ako ne i više... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ok, dosta je bilo ![]() nemoj vise pricat o cijenama inform.opreme jel cemo svi pocet kupovat karte za kinu ![]() radije pricaj o komadima, zbog toga bi vjerojatno se zelio vratit u HR ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Ex-Gastarbajter
|
Citiraj:
A šta se tiče cura, moraju bit oko 4-5 godina starije od tebe da bi po našim ukusima pasale. cure mojeg godišta izgledaju, pa kao, hmmm,... Ali zato ima u Šangaju komadaaaa, čak i skoro sve pričaju engleski i to kako... Samo šta su dosta starije.... Dakle šoping u Kini, cure doma ![]() edit: tek sam skužio - prešo sam milju postova ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Ex-Gastarbajter
|
evo ovo je slika mene sa konobaricama u mom najdražem bircu, a ujedno je ovo i moje posljednje javljanje sa Istoka. Bilo je lijepo, al doma je ljepše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Mh'mm, ova do tebe sa ljeve strane, (od broda) je stvarno interesantna, bas se istice lagano orijentalno egzoticnim look-om. Ostale su tipicni izgled koji se srece svaki dan ali sa ljeve, cak me i podsjeca na nekog. Dat ces mi adresu od tog restorana ![]() Ja se sjecam da su mladi tamo imali (vecina) užasan ten. Podjednako i muski i zenski. Sad jos kad su ih lupili sa fast food smecem, mogu samo misliti. Navodno je njihovoj vojsci strogo zabranjeno jesti brzu hranu jer otako je to smece prodrlo i do njih, vise od 60% se doslovno usvinjilo + efikasnost = 0 ![]() Samo malo si mi pre čedan pred tim mladim damama ![]() Je si li mozda prije te slike bio nekom Zen vrtu pa te jos drzalo u restoranu? ![]() Ovo se odnosi na Hong Kong (mislim da si rekao da si i tamo planirao) Jesi li pogledao super interesantnu zgradu Peak Tower ? Bilo je to jos atraktivnje dok su her Majesty ekipa tamo operirali...ali...natrag na otok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Ex-Gastarbajter
|
Evo došo ja doma. Putovo sam samo 28 sati ![]() Na slici sam čedan jer je sliko stari ![]() ![]() ![]() Eto toliko za sada, pozdrav( idem si staviti radeonku :clap: ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
da slazem se... ![]() ona do tebe s lijeve je nice...
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
: nuts : : nuts : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Hm, pogledajte jos jednom tu sliku... Meni se cini da ona traži curu ![]() Stoji pored našeg HR lipicanera ali sva paznja je na kolegicu i to još za vrijeme blic slikanja kad su obicno svi prisni za fotku. Sumnjiva je to igra ![]() Ova skroz ljevo izgleda kao da je iz Sioux plemena, ozbiljno ! Kako se ponasala nasa vrla carina kad si se vracao ? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma niko nije niš pito, čak sam ju u Parisu izvadio van (cijelu original kutiju) jer je u torbi bile neke kuglice koje su njemu sumnjive, ja popizdio sve bacao, prođem tri aerodroma ništa i onda se on sjeti, za popizdit... Inače niko niš ne pita iako se na rendgenu lijepo vidi cijela kartica sa svim dijelovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Pa španjolske kuglice se bas i ne nose u torbi ![]() Nakon upotrebe - to si trebao ostaviti u bar-u kod vlasnice. A za ovo drugo, ma da. Ovisi o cariniku i koliko je ljudi iza tebe i trenutnoj azurnosti ekipe + trenutni imperativi sigurnosti cine da ovakve stvari uopce ne gledaju. Sjecam se kad je jedan muljator ispred mene nosio punu torbu traperica i svima je to bilo jasno, bio je toliko glasan i dosadan - da izbjegnu scenu samo su ga pustili. Samo nekad znaju i azijati biti militantni na carini. Tako da sam pitanje i na njih ciljao, doduse Ti si nosio potrosacku elektroniku pa im to nije vazno. Samo probaj nagrabiti suvenira i garant ces dobiti sobicu i razgovor trazenja svih potvrda kako im nebi odnjeo neko njihovo "blago" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma da reko meni stari za suvenire... Da se pohvalim, daklem radeonka radi ko metak, trenutačno se vrti na samo 412/384, nakon 3.5 sati nfsu-a nema uopće artefakata... ima način kako sa radlinkerom fino podešavat frekvu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Obavezno svi otiđite na http://www.dropbike.com/forum/forum_...?TID=1016&PN=1 gdje je Renesis (prvi post) takodjer stavio slike iz Bar-a, samo procitajte vi molim vas te komentare ![]() Posebno paznju u 2-gom nastavku procitajte blago receno degutantnu sugestiju izvjesnog : Castbreeder-a. Necu to ovdje quotati jer mi je jos mučno od čitanja tamo,pre odvratno da prljam ovaj forum. Mladi su nekad imali puno normalniju maštu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
|
Citiraj:
![]() Zna se što se može s ženskama raditi, ali ovo... : bonker :
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Ex-Gastarbajter
|
A jebiga druga ekipa, malo ne zrela... Visage kako je tebi nick tamo? A niko neće da komentira moju novu grafulju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
|
Citiraj:
Ono je degutantno! Grafulja, grafulja, grafulja... COOL ![]() Ipak mislim da trenutno nvidia RULEZ! ![]() Odlična kartica za te pare, pače mislim da je najbolja za te pare... i u drugom kompu u sigu mi je!Moja ultra ipak čini cara, al kad pogledam koliko je puta skuplja od ove... ![]() ![]() Gušti su gušti! ![]()
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Brozna, pozdrav od Miljca ![]() Uostalom Ti si mi i rekao za taj forum. A za karticu...mene samo zanima kakav ti je 2D filter i kakav je refresh ali sumnjam da je tebi to vazno. Puno srece u radu i nijednu zamjenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Ex-Gastarbajter
|
Hmm, to mi baš i nije važno, al evo mali update... Karta trenutačno radi na 418/385 BEZ IKAKVIH artefakata nakon 4 sata NFSU... Ide i dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() sad ozbiljno, nemoj si sprcnuti novu kartu ![]() ![]() Mislim da ti ni ovak nije loše.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pazi da ne bi morao ić do Kine po garanciju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Ex-Gastarbajter
|
jel kako vidjeti temp gpu-a? živo me zanima... i šta ne bi prije trebali doći artefakti(prije burna), i kako fino podešavati frekvu u radlinkeru a ne po 4-5 mhz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|